Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 26, 2016 7:40 pm

@SirAlex, hvala na izvjestaju. Nama, koji nismo mogli biti u Gorazdu danas, ovo jako mnogo znaci.

Inace, sutra ili najkasnije prekosutra bi trebala biti neka objava za istok na stranici kako mi javise.

Sto se Mire tice, on je obecao usmeno da ce potpisati ugovor. Svidja mu se ovdje, dobro i igra, ozivio je karijeru, mislim da nece biti problema sa njim. Pare, kada je on u pitanju, ne smiju biti problem i to je generalno atmosfera i u klubu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

sri okt 26, 2016 7:41 pm

@SirAlex, hvala ti na izvještaju :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boccaccio
Kontakt:

sri okt 26, 2016 7:42 pm

@sir divan izvještaj,hvala ti puno.

Plava Porodica
Kontakt:

sri okt 26, 2016 7:45 pm

Odlican izvjestaj, hvala ti puno. Nemas pojma koliko zalim sto nisam bio sa vama danas.
Nadam se da ce i snimak biti uskoro neki da i mi pogledamo.
@storme nadam se da ce nesto izaci na zvanicnoj.Samo da znamo dokle smo i kakvi su planovi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sri okt 26, 2016 7:57 pm

Ako ništa poguran je Široki danas, valjda ih neće gurati u neđelju :D

1921.ba
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri okt 26, 2016 8:10 pm

Pinkii je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:superman :D
Moze li veceras biti izvjestaj ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
potrudit cu se ali ne obecavam :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

sofronije
Kontakt:

sri okt 26, 2016 8:26 pm

Bravo momci!
Šteta sto je Šehic malko povrijeđen, mislim da bi i on imao svoje minute danas .
:zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri okt 26, 2016 8:43 pm

4 nosio sabanadzovic, zuti dobio Stanic.. Kasnije ide fin izvjestaj :D

Pinkii
Kontakt:

sri okt 26, 2016 8:51 pm

Protiv Sirokog isti sastav kao protiv Radnika i Sarajeva. Neka odigraju kao protiv Radnika i ako moze bez penala. Tesko sudjenje ocekujem u nedelju jer su ovi previse kmecali i sad imaju povlastice. Sve se vidjelo danas. Nikad hajra od nase lige.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

sri okt 26, 2016 9:07 pm

Fin dan danas. Malo me kiša prije početka utakmice prepala, ali sreća stade. Rezultat OK, možda je mogo još koji go da se zabije da su Lazić, Nikolić i Bekrić bili prisebniji, odnosno da su šutali loptu, da nisu bespotrebno driblali u stopostotnim šansama. Sjedimo u kafiću prije utakmice i samo čuješ sa strana "odoh kasnije na utakmicu, odoh gledati Želju". I što spomenu @siralex, veliki broj djece na čitavom stadionu, a dosta ih je bilo i na vrhu dijela tribine gdje smo mi bili. Šalovi, dresovi, majice, svaku pjesmu znaju. Nekako se čovjek ponosno osjeća kad takve stvari vidi i čuje. Na poluvremenu se zagrijava mali Šabanadžović, a curice vrište, delirijum :D
Što se tiče utakmice, nešto me se nije dojmilo iskreno. Možda je do rezultata iz prve utakmice, pa su lagano ušli u meč, ali ide to presporo, manjak ideja u veznom redu, vraća se lopta stoperima, kad treba da se zadrži lopta daje se odmah, kad treba na prvu da se odigra, carini se u nogama. Posebno me Šećerović nerviro cijelu utakmicu. Beganoviću se nema šta zamjeriti, nije njegova pozicija.
Fejzić - nezaposlen, nije tri puta loptu u ruke uhvatio, mogo se ko libero voditi u ovoj utakmici :D Imo jedno loše ispucavanje, ostalo ok.
Stanić - nije se nešto pretjerano istico, par prodora, žuti karton i to je to.
Bogičević - ne volim ga, ali danas je odigro fino. Nijedan duel nije izgubio, miran, siguran, iskusno igra, gol zabio nakon ubačaja Bekrića čini mi se.
Kemo - onako vala, nije bio loš, ali vidi se da mu fali utakmica. Jak je ko beton, u skoku mu niko ništa ne može, biće nešto od njega.
Beširević - ovaj mali mi se svidio pravo. Danas u prvom poluvremenu par odličnih prodora, miran, siguran, pametno igra, ne srlja, odlično prati igru, tako se i našo u šansi nakon čini mi se Žerinog ubačaja sa desne strane, ali odbrani mu golman ili je promašio, ne znam tačno. U drugom se malo manje isticao, ali opet pristojan. Ako bude dobro radio do pauze i ako prođe propreme, mislim da bi u njemu mogli imati dobrog lijevog beka nakon Kvesića.
Šećerović - Allahu dragi šta je ono. Svaki napad uspori, nema nikakve ideje pa vraća lopte stoperima, dosta grešaka. Ali trudio se, nudio se, samo čini se kao da igra u nekakvom grču. Mora on puno bolje ako misli nešto postići, ovako ako bude igro i dalje, ne gine mu Radnik opet ili Slaven iz Živinica.
Beganović - igro na neprirodnoj poziciji, zujo dosta, vraćo se po loptu, međutim vidi se da nije to to. Borben kao i uvijek ali ništa konkretno.
Bekrić - koliko god mi je drag Tuce, čini mi se da je on svoje dao. Carini loptu, pri prijemu mu odskače lopta ko da prima gumeni đavo, previše komplikuje, kad treba da šuta odlučuje se na dribling, nema više one brzine, danas nije mogo nikog proći. U prvom poluvremenu baš zbog bespotrebnog soliranja i komplikovanja je usro dobru šansu kad mu je Stevo poslo loptu u 16 malo u lijevo i on umjesto da šuta odmah, nekakve lažnjake pokušava i čovjek ga stiže i čisti situaciju dok se Bekrić valja i traži penal. Tanko Boga mi, pretanko za njegov renome i naša očekivanja od njega. Ipak je Goražde u pitanju.
Lazić - na početku sezone mi se svidio jer je bio fudbalski drzak, išao je konstantno naprijed, u dribling, u prodor. Danas isti kao i prethodnih par mečeva, nema hrabrosti za dribling, krene pa stane i ništa toga. Imo jedan dobar šut ako se ne varam.
Žerić - nije loš bio, fino kretanje, traži loptu, nudi se, za razliku od Lazića pokušavo je i sa driblinzima ali ga nije išlo. Promašio skoro prazan go za 4-0 nakon ubačaja Mujagića sa desne strane. Ova utakmica u Goraždu će mu dosta valjati i zbog samopouzdanja i zbog iskustva. Samo naprijed mali.
Nikolić - dosta se trudio, više vremena proveo na centru ili na našoj polovini nego u njihovih 16 metara. Nešto slično kao i Bekrić, u ključnim situacijama kada treba da šuta ili se spetlja ili krene u neki dribling i ništa od svega.

Što se tiče izmjena, mali Šabanadžović pokazao više od Šećerovića, a stigo i zabiti go. Fin go mali zabi, njegova kretnja mi se svidjela, odigra loptu negdje oko centra otprilike i izvuče se u prazan prostor prema njihovom golu, naš igrač mu daje loptu, on je provlači kroz noge njihovom odbrambenom igraču i šalje golmana u jednu a loptu u drugu stranu. Nosio broj 4. Samo izgleda sitan, ne bi reko ni da 17 godina ima, djeluje još mlađe. Pogotovo u odnosu na Mujagića :D
Mujaga isto tako rastrčan, tražio loptu, nudio se, zabio go glavom iz neke gužve u 16 nakon odbrane golmana. Fino, zaslužuje više minuta.
I ovaj mali što je desno igro, nosio 6, nisam ga nešto pratio, više sam se baziro na Refikovog malog.

Sve u svemu fino je bilo, prvotimci odmoreni, juniori i rezerve odigrali utakmicu, djeca zabila 2 gola, podigli samopouzdanje, nastavili niz bez poraza, niz bez primljenog gola, ljepota!

I još nešto, U GORAŽDU SU NAJLJEPŠE DJEVOJKE. ŠTA JE ONO ALLAHU DRAGI...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

sri okt 26, 2016 9:33 pm

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri okt 26, 2016 9:40 pm

@Grbavica je sve najbolje objasnio.. Isto sto bih i ja rekao.. Ja bih samo dodao to da u Besirevicu lezi veliki potelcijal koji moramo iskoristiti.. I on me bas pozitivno iznenadio.. Sto se tice losih strana bas sam razocaran Secerovicem..

1921.ba
Kontakt:

sri okt 26, 2016 9:52 pm

Pogledajte pogodak Anela Šabanadžovića u debiju za prvi tim Željezničara.

https://www.youtube.com/watch?v=5U2dq_9jhgE
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Pinkii
Kontakt:

sri okt 26, 2016 9:56 pm

Ali kako izgleda cudno. Isto neki kadet,ali je majstor. Svaka mu cast

Hurmasica
Kontakt:

sri okt 26, 2016 9:57 pm

Vala lijep gol, bravo Anele! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

DerekDuval
Kontakt:

sri okt 26, 2016 10:07 pm

Koliko god je u modi da se ne voli Bogicevic a da se sazaljeva i polako ispraca Bekric,mislim da bi bilo posteno reci da su oni danas
bili klasa za sebe u odnosu na sve ostale igrace na terenu. Realno velike zvijezde ljetnog prelaznog roka Secerovic,Lazic i Nikolic
nisu nista bolji od juniora koji su igrali. Velike zvijezde poput Markovica ili Radinovica takodje nisu nista bolji na poziciji
zadnjeg veznog od Dzenisa koji je to igrao tri puta u zivotu. Tako da danas ne bi Bekrica puce bruka i bi nula nula kod drugoligsa sa dna
tabele. Ne repliciram nikome specijalno ali je degutantno citati jedne te iste komentare iz sedmice u sedmicu bez obzira sta se desavalo
na terenu.Bekric danas odlican,Bogicevic takodje,Beganovic,Besirovic solidni. Zeric i nije za krila ali je odigrao unatoc tome solidno.
To solidno znaci da je danas bio u top tri nasa igraca. Mali Anel za deset minuta pokazao vise od npr Secerovica od kad je dosao. I da, ne
mislim to zbog gola vec zbog kretanja po terenu i osjecaja za igru.

cikazubo
Kontakt:

sri okt 26, 2016 10:10 pm

Anel malo kasni u razvoju, samo polako bitno je da je fudbalski vec izuzetno zreo, a fizicki ce on doci na svoje.. Lijep osjecaj kad zabiju nasa djeca, podsjete na Odinu generaciju, nikad draži Željo nije bio, a evo opet se izgleda namecu neki novi klinci, Zera, Anel, Besirovic, Kemo, Mujaga, Kurtovic itd..

Ajzea
Kontakt:

sri okt 26, 2016 10:18 pm

Gurati Sabanadzovica prije Secerovica odnosno Bekrica, Besirevica staviti na beka ako ne mislimo nekog izrazito dobrog lijevog beka dovoditi a Zeru dati u ruke Miroslava i pripremati za nosioca igre.

Pinkii
Kontakt:

sri okt 26, 2016 10:21 pm

Zao mi sto Hrvanovic nije dobio priliku da vidimo sta od njega mozemo ocekivati. Njega su valjda doveli iz Bosne Seme ili kako se vec zove taj klub. Ako Bog da povesti ih na zimske pripreme i polako nek se navikavaju.

storm_raider
Kontakt:

sri okt 26, 2016 10:23 pm

Kako me Anel ovim prodorom podsjetio na Hadziahmetovica... Bravo majstore mali, ovo neka ti bude podstrek da dalje treniras.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava