LARS1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/anes-bostandzic ... ina/22498/FaraonTM je napisao/la:A ko je ovaj dječak Anes? Nisam upućen...
Eh, bilo bi dobro i još kad biste se pobrinuli i za nas obične smrtnike, koji smo sa ajfonom 4 zaglavili na ios verziji 7.1.2.Republika je napisao/la:Mali Offtopic
"Od večeras imamo push notifikacije za desktop verziju. Potrebno je da se 'pretplatite' na indexu stranice u donjem desnom ćošku i tako ćete dobivati notifikacije za najvažnije vijesti. Uskoro ćemo imati i aplikaciju, pa ćemo obuhvatiti i PC i mobilne verzije"
Hvala.
Koji meč dva velikana, kakav vez i lipota igreGrbavica je napisao/la:Lelića i Kobiljara bi trebalo zaganjati. Također bilo bi lijepo da Čelik i Radnik danas remiziraju.
na zimu ide lendraa kako stvari stoje i to u split .. zato dolazi obradovic umjesto njega, realno lendra je najbolji napadac u ligi al eto.. sacekajmo prelezni rok bice zanimljivoPinkii je napisao/la:Ono za Lendrica sto ti rekao sam i ja cuo. Ako ce nam dat fine pare neka ide. Mislim da se zato i spominje Obradovic da bi ga zamijenio.Neymar 11 je napisao/la:Brt Mico ce ovee sedmice produzit ugovor , isto odragic nam se nudi konstatno cenan je u kontaktu s njim , obradovic je nass izgleda, dok za pecu morali bi dat fine pare.. prioritet treba bit stoper ljevi bek +zeba..delinjo je napisao/la:sa Mirom se moralo puno ranije pricati o produzenju,ne znam postoji li razlog zasto se cekalo toliko ...jebi ga sad iz utakmice u utakmicu bice ga sve teze potpisati..
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
To je sigurno njegova zelja. On je rodjen u Splitu i tu ce biti blizu svojih,ali i svog Hajduka. Mozda ga nekad pozovu u Hajduk. Krenulo ga je,ali sta ces. Pricao sam da prizeljkujem da ode,ali ovako kad kazu bude mi zao. Naviknes na njih,malo te nerviraju,malo nasmiju,ali nasi su. Samo koliko je realno dovesti Obradovica to je pitanje.Neymar 11 je napisao/la:na zimu ide lendraa kako stvari stoje i to u split .. zato dolazi obradovic umjesto njega, realno lendra je najbolji napadac u ligi al eto.. sacekajmo prelezni rok bice zanimljivoPinkii je napisao/la:Ono za Lendrica sto ti rekao sam i ja cuo. Ako ce nam dat fine pare neka ide. Mislim da se zato i spominje Obradovic da bi ga zamijenio.Neymar 11 je napisao/la: Brt Mico ce ovee sedmice produzit ugovor , isto odragic nam se nudi konstatno cenan je u kontaktu s njim , obradovic je nass izgleda, dok za pecu morali bi dat fine pare.. prioritet treba bit stoper ljevi bek +zeba..
ja imam infoo iz prvo rukee da je obradovic nas da dolazi , e sad vidjecemo sto rece @hurmasica brat imamo sad vaznih bitnih stvari od prelaznog npr produzenje sa mirom koje bii trebalo biti iducee sedmice vidjecemoPinkii je napisao/la:To je sigurno njegova zelja. On je rodjen u Splitu i tu ce biti blizu svojih,ali i svog Hajduka. Mozda ga nekad pozovu u Hajduk. Krenulo ga je,ali sta ces. Pricao sam da prizeljkujem da ode,ali ovako kad kazu bude mi zao. Naviknes na njih,malo te nerviraju,malo nasmiju,ali nasi su. Samo koliko je realno dovesti Obradovica to je pitanje.Neymar 11 je napisao/la:na zimu ide lendraa kako stvari stoje i to u split .. zato dolazi obradovic umjesto njega, realno lendra je najbolji napadac u ligi al eto.. sacekajmo prelezni rok bice zanimljivoPinkii je napisao/la: Ono za Lendrica sto ti rekao sam i ja cuo. Ako ce nam dat fine pare neka ide. Mislim da se zato i spominje Obradovic da bi ga zamijenio.