Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 23, 2016 2:24 pm

katastrofa su odigrali u tuzli

exbabilon
Kontakt:

ned okt 23, 2016 2:26 pm

Mah Siroki. Nit ih precijeniti, nit podcijeniti. Juce nisu bili nista losiji protivnik, pa cak su i Kupu imali odlicne sanse protiv Slobode. Ne mozes igrati bare-bare sa Slobodom na Tusnju ako si tanak. Dade Krpic iz penala i to je to. Krstanovic opasan naprijed pravo, iskusan, namazan. Igrat ce i vjecno nezgodni Wagner, dobar je Baraban. Imas jos kvalitetnih igraca kao Sesar, Coric, Pandza.. helem, solidna ekipa koja sviju moze dobiti, ali ce do kraja prvenstva i prosuti dosta bodova sigurno. Na Pecari su im po bod uzimali Sloboda i Sarajevo u relativno kratkom periodu, znaci moze se igrati, ali za sva 3 boda mi moramo puno bolje, puno jace, agresivnije... treba nam nasa najbolja utakmica ove sezone da bi odnijeli sva 3 boda, bar sam ja tog misljenja. Po do sad vidjenom, bod bi nam bio dosta jer bi time nastavili niz bez poraza, a Siroki ostavili dovoljno daleko.

FaraonTM
Kontakt:

ned okt 23, 2016 2:29 pm

LARS1921 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:A ko je ovaj dječak Anes? Nisam upućen...
http://fkzeljeznicar.ba/anes-bostandzic ... ina/22498/
:palacgore:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Pinkii
Kontakt:

ned okt 23, 2016 2:33 pm

http://m.gg.ba/magazin/legendar ... ici/211340

E cuj Aleksandar Kosoric kvalitetan igrac slika slika

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Dolina
Kontakt:

ned okt 23, 2016 2:51 pm

Široki je jedno od rijetkih gostovanja gdje su nam "dopuštali" da igramo, a i domaćini su uvijek igrali otvoreno. Imaćemo dobar teren, vjerojatno noćni termin i poluprazan stadion. Taktika i fizička sprema će ovdje odraditi najveći posao. Blagojević bi nam trebao pored Miće biti najvažniji igrač. dosta će zavisiti od njegovog raspoloženja. Najveći problem će biti Stanina strana a tu nažalost nemamo nekih rješenja.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

barbarez
Kontakt:

ned okt 23, 2016 3:27 pm

Zeba je tito i on ne da moze pomoci nego ce dominirati ako dodje. Oni sto mi u vezi nemamo je ono sto je nama radio onaj mali zuti iz Olimpica. Znaci veznjak koji ide naprijed. Blagojevic to nije, Blagojevic je slican igrac ko Pjanic. A Pjanic nikad nece biti Misimovic. Ko razumije shvatice.
Zebu dovesti , i pri tome imati Miru i Lendrica pa i Blagojevica. Uz neko dobro lijevo krilo. Pa ja garantujem da bi glat stigli Zrinjski. Ima tu propuha u mnogim segmentima jos, nama fali samo 2-3 sarafa da ovo bude odlicalna masina.

ChWilla
Kontakt:

ned okt 23, 2016 3:33 pm

pjanić nikad neće biti misimović, i upravo zato igra u boljem i većem timu nego što je ovaj ikad. vrijeme je pregazilo taj tip igrača. a reprezentacija igra lošije nego u vrijeme misimovića zato što su u njoj i dalje nezamjenjivi igrači tog tipa, a lošijeg kvaliteta kao npr. medunjanin...
gradi željo boli te *****

Roberto Baggio
Kontakt:

ned okt 23, 2016 3:35 pm

Republika je napisao/la:Mali Offtopic

"Od večeras imamo push notifikacije za desktop verziju. Potrebno je da se 'pretplatite' na indexu stranice u donjem desnom ćošku i tako ćete dobivati notifikacije za najvažnije vijesti. Uskoro ćemo imati i aplikaciju, pa ćemo obuhvatiti i PC i mobilne verzije"

Hvala.
Eh, bilo bi dobro i još kad biste se pobrinuli i za nas obične smrtnike, koji smo sa ajfonom 4 zaglavili na ios verziji 7.1.2. ;)
FK Željezničar 1921

SWRA_1921
Kontakt:

ned okt 23, 2016 3:36 pm

Siroki je u obje tekme na Tusnju bio dobar, bolji nego sto smo mi bili prilikom zadnja 2 gostovanja tamo. Treba nam najbolji mec Zelje u sezoni da bi pobijedili dole. Moramo snimiti njihovu tekmu sa Slobodom kuci jer ce sljedeca sa nama biti skoro identicna. Nadam se i sportskoj sreci , dosta su nas crni oblaci pratili, eto im jufkice sada

Grbavica
Kontakt:

ned okt 23, 2016 3:42 pm

Lelića i Kobiljara bi trebalo zaganjati. Također bilo bi lijepo da Čelik i Radnik danas remiziraju.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

ned okt 23, 2016 3:45 pm

s druge strane olimpic ih je pobijedio. oni i dalje individualno imaju nekoliko igrača iznad nivoa lige i mogu mnogo bolje nego što su plasirani na tabeli. nadam se da protiv nas neće proigrati kao što su znali više puta u prošlosti. mi ćemo u odbrani morati mnogo bolje i smirenije u odbrani nego juče, a ponoviti partiju u kreaciji i napadu.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned okt 23, 2016 3:49 pm

Grbavica je napisao/la:Lelića i Kobiljara bi trebalo zaganjati. Također bilo bi lijepo da Čelik i Radnik danas remiziraju.
Koji meč dva velikana, kakav vez i lipota igre :lol:

Dolina
Kontakt:

ned okt 23, 2016 3:52 pm

Dole smo uvijek dobre partije pružali, ali neznanje da privedemo tekmu kraju i nedostatak sreće nam je uvijek glave došlo izuzev par puta.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Whisperer

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 23, 2016 4:07 pm

Pinkii je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:sa Mirom se moralo puno ranije pricati o produzenju,ne znam postoji li razlog zasto se cekalo toliko ...jebi ga sad iz utakmice u utakmicu bice ga sve teze potpisati..
Brt Mico ce ovee sedmice produzit ugovor , isto odragic nam se nudi konstatno cenan je u kontaktu s njim , obradovic je nass izgleda, dok za pecu morali bi dat fine pare.. prioritet treba bit stoper ljevi bek +zeba.. :zeljeznicar1:
Ono za Lendrica sto ti rekao sam i ja cuo. Ako ce nam dat fine pare neka ide. Mislim da se zato i spominje Obradovic da bi ga zamijenio.

na zimu ide lendraa kako stvari stoje i to u split .. zato dolazi obradovic umjesto njega, realno lendra je najbolji napadac u ligi al eto.. sacekajmo prelezni rok bice zanimljivo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 23, 2016 4:12 pm

Neymar 11 je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la: Brt Mico ce ovee sedmice produzit ugovor , isto odragic nam se nudi konstatno cenan je u kontaktu s njim , obradovic je nass izgleda, dok za pecu morali bi dat fine pare.. prioritet treba bit stoper ljevi bek +zeba.. :zeljeznicar1:
Ono za Lendrica sto ti rekao sam i ja cuo. Ako ce nam dat fine pare neka ide. Mislim da se zato i spominje Obradovic da bi ga zamijenio.

na zimu ide lendraa kako stvari stoje i to u split .. zato dolazi obradovic umjesto njega, realno lendra je najbolji napadac u ligi al eto.. sacekajmo prelezni rok bice zanimljivo
To je sigurno njegova zelja. On je rodjen u Splitu i tu ce biti blizu svojih,ali i svog Hajduka. Mozda ga nekad pozovu u Hajduk. Krenulo ga je,ali sta ces. Pricao sam da prizeljkujem da ode,ali ovako kad kazu bude mi zao. Naviknes na njih,malo te nerviraju,malo nasmiju,ali nasi su. Samo koliko je realno dovesti Obradovica to je pitanje.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

ned okt 23, 2016 4:13 pm

Imamo mi trenutno važnijih stvari od prelaznog roka. O transferima ćemo imati sasvim dovoljno vremena za priču kada za to dođe vrijeme :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cala
Kontakt:

ned okt 23, 2016 4:15 pm

Hoce li se uzeti sta para za Lendrica?

Whisperer

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 23, 2016 4:16 pm

Pinkii je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
Pinkii je napisao/la: Ono za Lendrica sto ti rekao sam i ja cuo. Ako ce nam dat fine pare neka ide. Mislim da se zato i spominje Obradovic da bi ga zamijenio.

To je sigurno njegova zelja. On je rodjen u Splitu i tu ce biti blizu svojih,ali i svog Hajduka. Mozda ga nekad pozovu u Hajduk. Krenulo ga je,ali sta ces. Pricao sam da prizeljkujem da ode,ali ovako kad kazu bude mi zao. Naviknes na njih,malo te nerviraju,malo nasmiju,ali nasi su. Samo koliko je realno dovesti Obradovica to je pitanje.

ja imam infoo iz prvo rukee da je obradovic nas da dolazi , e sad vidjecemo sto rece @hurmasica brat imamo sad vaznih bitnih stvari od prelaznog npr produzenje sa mirom koje bii trebalo biti iducee sedmice vidjecemo

Vrag

ned okt 23, 2016 4:18 pm

Neda Split pare koje trazimo. Nasi ako budu trazili sicu za najboljeg napadaca lige i koji je vezan ugovorom jos 2 godine neka se roknu

Brkoo
Kontakt:

ned okt 23, 2016 4:19 pm

Umjesto Lendrica dolazi Lewandowski ali dobar je i Obradovic. Joj Mirso.. :roll:
Lendric ima ugovor do 2018-te godine, ako dodje bas bas bas dobra ponuda klub ce ga pustiti, druga opcija je da ga Slavko prekrizi i da kaze da mu ne treba ali ne vjerujem da ce se to desiti jer je jedan od najboljih napadaca u ligi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava