Elegant je napisao/la:Teren treba potpunu rekonstukciju Boga pitaj sta je ispod istog.
Tako je kada se godinama zapusta i nista ne radi.
Da se pomalo ulagalo, bilo bi okej. Sad ovako, imas istok, treba uraditi potpunu rekonstrukciju terena, troskovi za prvi tim....da se pametno radilo zadnjih 20 godina, a da se nije kralo, ne bi bilo barem tih problema. Ovako...
Kakva golcina Stevanovica, ne pamtim kada sam se vise obradovao za gol. U potpunosti zasluzeno, da ih hoce jos biti.
Evo slusam sad sa presice, Petrovic nije nikako zadovoljan. Nevjerovatno je da su nam dali golove ni iz ceg. U odbrani propuha koliko hoces, ali krivac za golove je sigurno i vezni red. Propustaju igrace, umjesto da im disu za vratom. I istina je, ne znam sta se desava, ali duel igre nikako nemamo. Tri boda, steta sto se igra iz prvog dijela nije prenijela u drugi. Mogli smo ovo dobiti sa pet razlike, ne znam kako igraci nemaju motivaciju da nabiju sopstvenu statistiku golovima i asistencijama, ako nista barem to, ne moraju eto igrati za raju. Sada smo treci na tabeli, lijepo je to vidjeti, nadam se pobjedi u Sirokom, treba iskoristiti taj momenat i dotuci ih! Njima je sljedeca utakmica prekretnica, ali bas zato sto su pod pritiskom, treba to iskoristiti. Problem je sto mi po pravilu uvijek primimo barem jedan gol, pa bi trebali gore zabiti dva.
Ne znam vama, ali Memija je meni danas odlican bio. Mada defanzivno stvarno jeste los, i centarsut mu nije uvijek najbolji. Da nema Stevanovica, koji je neprikosnoven na svojoj poziciji, igrao bi on meni desno krilo. Lendrica procepilo, drago mi je, ali bit ce opet problema kada ga ne bude islo. Kakva asistencija Markovica kod prvog gola, ono je bilo fantasticno.
Ne bude li se mogao dovesti Peco, Lelic je odlicna solucija. I Kobiljar me strasno pozitivno iznenadio, momak je igrao super. Protiv Gorazda ocekujem neke mladje, a onda protiv Sirokog idemo na pobjedu, nema druge!