Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 22, 2016 10:24 pm

LARS1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Hajde braćo valja istok izgradit i platit raskide

slika
Ispoštovali, ako Bog da uskoro idu radovi na istoku, i ide još novih otkaza :ganja:
Sljedeci put uplacijem na tvoju dojavu heh

Pinkii
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:26 pm

Boccacini sa jednom nogom je bolji od Jahica i Kosorica zajedno. Da sam na Slavkovom mjestu ne bi mi zimus Boccacini otisao vec Kosoric i Jahic zajedno. Hvala im na svemu,ali brate ne moze ovako.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:26 pm

Stevanovic Miroslav!

LARSSON
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:28 pm

Pinkii je napisao/la:Boccacini sa jednom nogom je bolji od Jahica i Kosorica zajedno. Da sam na Slavkovom mjestu ne bi mi zimus Boccacini otisao vec Kosoric i Jahic zajedno. Hvala im na svemu,ali brate ne moze ovako.

I još skontaj da imaš Bogičevića na klupi, zajedno haman 100 godina čovječe imaju :lol:

@pilecifile

treba se zahvalit jednom drugom momku, koji je svojim istraživačkim radom došao do jedne bitne stavke koja je pomogla u ovom paru :lol:

sajo10
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:29 pm

Na zimu dovesti tri igraca koja ce uci u prvu postvu i dosta! Stoper, lijevi bek i 10a.

Dolina
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:30 pm

NIkad za svojih 40 i kusur nisam ranije napustio tekmu, to sam učinio večeras poslije Olimpikovog drugog gola. Nadam se da su Malezijci u svoje teftere upisali Memiju i kapitena. Imam osjećaj da bi nam bilo lakše igrati bez dvojice igrača nego sa cijelim timom. Što mi možemo sebi stvoriti višak naših igrača u napadu to niko ne može u ovoj ligi. Jedina korist je da je onaj ego triper sa rive napokon odčepio.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LeBlue
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:31 pm

Ima li ista od n hadzica? neko je ranije pisao

Okolele
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:33 pm

Pa jbt golman Olimpica metar i zilet visok,mi se preseravamo sa nekim kombnovanjem u kaznenom..Pa jbt osutaj koju..Eno Miro zveknu onu,ma nije onaj golman imao sanse ono odbraniti zato sto je malešan..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tryg
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:35 pm

HALLO LJUDI, ULOZIT PARE U TEREN, **** ga stoper bek lijevi obradovic i peco.

Ovo je sasvim dobra ekipa da se proseta ovom ligom.
Imamo mi vecih infrastrukturnih problema.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Jaozinho22

sub okt 22, 2016 10:37 pm

Tryg je napisao/la:HALLO LJUDI, ULOZIT PARE U TEREN, **** ga stoper bek lijevi obradovic i peco.

Ovo je sasvim dobra ekipa da se proseta ovom ligom.
Imamo mi vecih infrastrukturnih problema.

Jadni mi ako ćemo setat s Stanom na lijevom beku po ligi a jos jadnija liga.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Pinkii
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:38 pm

Vala i Memija je los. Koliko god neki govorili da je nase dijete pa eto popravit ce se ovako onako nema veze sa vezom po meni. Puhnes u lika oboris ga i mozes mu uzeti loptu. Jeste borben,ali je za beka u defanzivi 0. On,lazni kapiten i Jahic nemaju sta traziti u odbrani. To je moje misljenje.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:39 pm

Do pauze moramo izgurati s ovim kadrom. Kako? Aci reci da ide na klupu cim prvi put pokusa on kreirati napade i traziti Lendrica. Memiju ostavljati na svakom treningu da centrira jos pola sata. Dobar je bio veceras, one prodore Sinisa nema, ali centarsutevi katastrofa. Sredina terena mora jos vise raditi, sva trojica, Ugljesa veceras rezervisan..nema toga, svi moraju igrati.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:39 pm

Elegant je napisao/la:Teren treba potpunu rekonstukciju Boga pitaj sta je ispod istog.
Tako je kada se godinama zapusta i nista ne radi.
Da se pomalo ulagalo, bilo bi okej. Sad ovako, imas istok, treba uraditi potpunu rekonstrukciju terena, troskovi za prvi tim....da se pametno radilo zadnjih 20 godina, a da se nije kralo, ne bi bilo barem tih problema. Ovako...

Kakva golcina Stevanovica, ne pamtim kada sam se vise obradovao za gol. U potpunosti zasluzeno, da ih hoce jos biti.
Evo slusam sad sa presice, Petrovic nije nikako zadovoljan. Nevjerovatno je da su nam dali golove ni iz ceg. U odbrani propuha koliko hoces, ali krivac za golove je sigurno i vezni red. Propustaju igrace, umjesto da im disu za vratom. I istina je, ne znam sta se desava, ali duel igre nikako nemamo. Tri boda, steta sto se igra iz prvog dijela nije prenijela u drugi. Mogli smo ovo dobiti sa pet razlike, ne znam kako igraci nemaju motivaciju da nabiju sopstvenu statistiku golovima i asistencijama, ako nista barem to, ne moraju eto igrati za raju. Sada smo treci na tabeli, lijepo je to vidjeti, nadam se pobjedi u Sirokom, treba iskoristiti taj momenat i dotuci ih! Njima je sljedeca utakmica prekretnica, ali bas zato sto su pod pritiskom, treba to iskoristiti. Problem je sto mi po pravilu uvijek primimo barem jedan gol, pa bi trebali gore zabiti dva.

Ne znam vama, ali Memija je meni danas odlican bio. Mada defanzivno stvarno jeste los, i centarsut mu nije uvijek najbolji. Da nema Stevanovica, koji je neprikosnoven na svojoj poziciji, igrao bi on meni desno krilo. Lendrica procepilo, drago mi je, ali bit ce opet problema kada ga ne bude islo. Kakva asistencija Markovica kod prvog gola, ono je bilo fantasticno.

Ne bude li se mogao dovesti Peco, Lelic je odlicna solucija. I Kobiljar me strasno pozitivno iznenadio, momak je igrao super. Protiv Gorazda ocekujem neke mladje, a onda protiv Sirokog idemo na pobjedu, nema druge!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

1921.ba
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:40 pm

mirinu izjavu nikad :D

slavlja nema, ali bice video gola
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Tryg
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:41 pm

Ma nemoj zezat, Zrinjski se seta ligom sa Colicem na beku, plus mrtvim bilbijom i Jakovljevicem,Tomic moze jos samo u Zrinjskom igrat, nismo ni mi nesto ali nisu ni oni bolji da se setaju ligom sa onakvim sastavom. Druga stvar je sto imaju konstantnost, i siroku klupu.

Elegant
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:42 pm

Kako je Petrovic ljut jadna im majka. :karanje:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:43 pm

Dolina je napisao/la:NIkad za svojih 40 i kusur nisam ranije napustio tekmu, to sam učinio večeras poslije Olimpikovog drugog gola. Nadam se da su Malezijci u svoje teftere upisali Memiju i kapitena. Imam osjećaj da bi nam bilo lakše igrati bez dvojice igrača nego sa cijelim timom. Što mi možemo sebi stvoriti višak naših igrača u napadu to niko ne može u ovoj ligi. Jedina korist je da je onaj ego triper sa rive napokon odčepio.
Jesil ozbiljan ?????

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 22, 2016 10:44 pm

Tryg je napisao/la:Ma nemoj zezat, Zrinjski se seta ligom sa Colicem na beku, plus mrtvim bilbijom i Jakovljevicem,Tomic moze jos samo u Zrinjskom igrat, nismo ni mi nesto ali nisu ni oni bolji da se setaju ligom sa onakvim sastavom. Druga stvar je sto imaju konstantnost, i siroku klupu.

Pa da je Slavko bio od pocetka ovdje, racunaj jos 2 boda od Celika, tri od Viteza, i eto da smo nerijeseno sa Zrinjskim kuci i ne bi nam bjezali osam, nego dva ili bi imali isti broj poena. To je tako. Slavko nema poraza od kad je dosao. Ekipa treba ostati na okupu, sa vjerovatno 3-4 pojacanja na pauzi. Prava pojacanja, na pozicijama gdje haos skripi. Zrinjski je konstantan, ne mijenjaju puno, trener im je dugo tu, nemaju jos medijskog pritiska, pa im jos lakse. Nikakav bauk, ali bit ce nam strahovito tesko pod BB kad budemo isli.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Kakvo kretanje kapitena :klanjase2:
slika

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

Nemoj zezat Minjore, Memija je bio katastrofa, bar defanzivno.

Zadnja izmjena: Tryg, dana/u sub okt 22, 2016 10:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.

Prijava