Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto sep 20, 2016 11:37 pm

Hurmasica je napisao/la:
gavran je napisao/la:
Morzhy je napisao/la: Ne treba nama Štila, nama treba hodža da poskida ove sihre, ništa nas neće. Za "drugoplasirane" smo tv u boji, a osmi jbt

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

torabi nam treba
negdje na stadionu se kriju mrve ili nokti, treba to istražiti
Treba zvati onog Horatia Caina nek istrazi gdje su mrve i nokti, on nam jedini moze pomoci
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Morzhy
Kontakt:

uto sep 20, 2016 11:38 pm

Leon_Professional je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Treba nama jedan veznjak, klasa, da je mlad, da ima top u nozi, ne mora voditi sportski život
Po mogucnosti da je otreso jednog klasnog igraca u svojoj karijeri
I po mogućnosti da mu je trenutni klub blizu neke nuklearne elektrane

Leon_Professional
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto sep 20, 2016 11:39 pm

Idite 23 koraka od centra igralista prema Sjeveru. Onda lijevo 14 koraka. Eh na tom mjestu treba kopati u dubinu nekih pola metra. Zamotano u novine mrve i nokti. To spaliti odmah, a za 2 dana ce osoba koja je to postavila doci na vrata.

Bruda.TM
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto sep 20, 2016 11:40 pm

Morzhy je napisao/la:
Bruda.TM je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Onaj Gjuraj iz pekare AS nabacuje mrve....
Ma nisu samo mrve, ovo je kombinacija sa noktima, upravu je @Hurmašica

Mrve od Gjuraja, nokti od Duljevica :ganja:
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Hurmasica
Kontakt:

uto sep 20, 2016 11:40 pm

Brkoo je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
gavran je napisao/la:

torabi nam treba
Treba zvati onog Horatia Caina nek istrazi gdje su mrve i nokti, on nam jedini moze pomoci
Ja tipujem na parking ili na istok da su zaštekali u pijesak onaj. Zvati i njega i ove momke.
Spoiler:
slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hogar

uto sep 20, 2016 11:41 pm

GoodisonPark je napisao/la:
Hogar je napisao/la:
Ne potcjenjujem ja nikoga pogotovo ne Željine asove.

Po mom skromnom mišljenju oni nam mogu pomoći samo ako se u onoj šumi iznad pomoćnog nađe eliksir za podmlađivanje pa da se oni vrate u svoje najbolje godine, obuku dresove i kopačke i istrče na teren. Tako bi nam konkretno pomogli, a u svim ostalim slučajevima je stvar procjene a svako ko nešto pogađa i procjenjuje nekad pogodi nekad promaši, realno.

Ipak, evo konkretnog primjera da se misli na legende kluba i dokaz da se njihovo mišljenje itekako uvažava. Znači oni ni u kom slučaju nisu marginalizirani kao što ti između redova želiš reći ;)
http://fkzeljeznicar.ba/foto-u-plavom-s ... car/21339/" target="_blank
Znam za ovo. Ovo je odlicno, toliko istorije na jednom mjestu, toliko sjecanja, toliko znanja i mudrosti. Sada jos samo kada bih procitao da su se neki od njih slozili da savjetodavno pomazu klub. Da ispred kluba odu malo do saveza, da oni preporuce kojeg igraca, ili ne moraju samo neka pogledaju i daju svoj sud. Njihova rijec se mora postovati. Das im neku funciju, bar danas nije tesko to smisliti.

A kada bi se gledao porez u BiH, pola ljudi bi gulilo robiju. Vise ne fiskalnih kasa nego stanovnika :rofl:
Dobro, ni ti ni ja ne znamo baš sigurno da li se od njih traže savjeti i u kojim trenucima. Sigurno se i prilikom transfera konsultuju mnogi čije se mišljenje jako cijeni, ali kako napisah ranije stvar je procjene a tada postoji velika mogućnost da se pogriješi (po procentima i veća nego da pogodiš jer su u pitanju slobodni igrači).
Evo dobili su vip ulaznice, dolaze na Grbavicu, uvijek su rado viđeni gosti i ko zna možda u budućnosti i par važnih imena budu direktno involvirani u strukture kluba. Gradi se sistem a onda se postepeno i nadograđuje možda u narednom vremenu budemo imali i mnogo više naših asova koji doprinose napretku Želje, polako samo, ne može ništa večeras, treba vremena za sve. Ko zna šta nam budućnost donosi? Mnogi su prepoznali i osjetili pozitivne vibracije koje se šalju sa Grbavice tako da sve je moguće. Pozdrav.
Dobro je to, sve lijepe, pozitivne stvari. Treba da ih bude i vise i da su cesce. Da su ovi iskusni vazda tu, da se druže, od njih samo mozemo nauciti.
Tako je u zivotu, hiljadu puta sam na svohoj kozi osjetio sta znaci kada te neko ugledan pogleda, ili uvenes ili procvates.Nisu ti ljudi izgubili ime i sve steceno preko noci, stare su to kajle. Da znamo sto su oni zaboravili, pametniji bi bili. Zato sam i govorio da nam treba ovih ljudi sto vise i zato sam naglasio da mi se juce jako svidjelo kada je Neandertalac pisao o tome. Nisu se svi slozili, par njih mu je kontriralo, ipak neargumentovano, dok je par njih fino objasnkavalo a on nekakv zadrt, ne slusa. Pogotovo me dojmio onaj jedan njegov post gdje je slikovito objasnio znacaj ugleda, imena, legende. Bar je mene pogodio, citirao bih ga ali necu da mi neko zamjeri, ne bih da uzimam strane, kako ga branim, iako jako puno govori i dobrih stvari. Opet, bar za mene, naravno. A tebi svakako svaka cast, jedan si od odmjerenijih i lijepo rezonujes stvari.

Hurmasica
Kontakt:

uto sep 20, 2016 11:46 pm

viewtopic.php?f=51&t=367" target="_blank

glasajte :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

uto sep 20, 2016 11:51 pm

Jaozinho22

uto sep 20, 2016 11:56 pm

Nemojte se zajebavat s sihrima i s tim stvarima. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Brkoo
Kontakt:

sri sep 21, 2016 12:02 am

Jaozinho22 je napisao/la:Nemojte se zajebavat s sihrima i s tim stvarima. :)
[video]https://www.youtube.com/watch?v=21ZQtbwFVYE[/video]
:mrgreen:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

sri sep 21, 2016 12:05 am

Hogar je napisao/la:
Hogar je napisao/la:
Znam za ovo. Ovo je odlicno, toliko istorije na jednom mjestu, toliko sjecanja, toliko znanja i mudrosti. Sada jos samo kada bih procitao da su se neki od njih slozili da savjetodavno pomazu klub. Da ispred kluba odu malo do saveza, da oni preporuce kojeg igraca, ili ne moraju samo neka pogledaju i daju svoj sud. Njihova rijec se mora postovati. Das im neku funciju, bar danas nije tesko to smisliti.

A kada bi se gledao porez u BiH, pola ljudi bi gulilo robiju. Vise ne fiskalnih kasa nego stanovnika :rofl:
Dobro, ni ti ni ja ne znamo baš sigurno da li se od njih traže savjeti i u kojim trenucima. Sigurno se i prilikom transfera konsultuju mnogi čije se mišljenje jako cijeni, ali kako napisah ranije stvar je procjene a tada postoji velika mogućnost da se pogriješi (po procentima i veća nego da pogodiš jer su u pitanju slobodni igrači).
Evo dobili su vip ulaznice, dolaze na Grbavicu, uvijek su rado viđeni gosti i ko zna možda u budućnosti i par važnih imena budu direktno involvirani u strukture kluba. Gradi se sistem a onda se postepeno i nadograđuje možda u narednom vremenu budemo imali i mnogo više naših asova koji doprinose napretku Želje, polako samo, ne može ništa večeras, treba vremena za sve. Ko zna šta nam budućnost donosi? Mnogi su prepoznali i osjetili pozitivne vibracije koje se šalju sa Grbavice tako da sve je moguće. Pozdrav.
Dobro je to, sve lijepe, pozitivne stvari. Treba da ih bude i vise i da su cesce. Da su ovi iskusni vazda tu, da se druže, od njih samo mozemo nauciti.
Tako je u zivotu, hiljadu puta sam na svohoj kozi osjetio sta znaci kada te neko ugledan pogleda, ili uvenes ili procvates.Nisu ti ljudi izgubili ime i sve steceno preko noci, stare su to kajle. Da znamo sto su oni zaboravili, pametniji bi bili. Zato sam i govorio da nam treba ovih ljudi sto vise i zato sam naglasio da mi se juce jako svidjelo kada je Neandertalac pisao o tome. Nisu se svi slozili, par njih mu je kontriralo, ipak neargumentovano, dok je par njih fino objasnkavalo a on nekakv zadrt, ne slusa. Pogotovo me dojmio onaj jedan njegov post gdje je slikovito objasnio znacaj ugleda, imena, legende. Bar je mene pogodio, citirao bih ga ali necu da mi neko zamjeri, ne bih da uzimam strane, kako ga branim, iako jako puno govori i dobrih stvari. Opet, bar za mene, naravno. A tebi svakako svaka cast, jedan si od odmjerenijih i lijepo rezonujes stvari.
Legende su legende i njihova se mora uvažavati, naravno kada i 20 takvih asova skupiš na jedno mjesto opet i oni svi imaju neko svoje viđenje trenutne situacije i sigurno da se ni oni između sebe ne bi mogli složiti oko nekih stvari. Važno je da oni nisu odbačeni i da se misli na njih a oni će kao stari lisci uvijek naći način da nekako pripomognu na ovaj ili onaj način jer i oni su navijači i važan dio Željine lokomotive kroz istoriju.

što se tiče druga Nendertalca, on je jako pismena osoba i sigurno veliki Željovac ali njegov problem je što pokušava skoro pa silom da nametne svoje stavove, ono u stilu ja vam kažem da će legende napraviti dar mar i to će tako i biti, raja to ne voli tako kad se izričito nešto tvrdi, pogotovo u današnjem vremenu je to teško jer svi hoće da se njihova pika i svi na ovaj ili onaj način nađu način da brane svoj stav i mišljenje. Da bi ostali uvažavali njegovo mišljenje mora i on čitati šta i ostali ljudi na forumu pišu i argumentuju e tad bi se sigurno pronašli na pola puta kao ti i ja sad :)

Dobrodošao na forum i da nam Željo aBd u hendikepu dobije sutra i u nedelju ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri sep 21, 2016 12:09 am

Brkoo je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Nemojte se zajebavat s sihrima i s tim stvarima. :)
[video]https://www.youtube.com/watch?v=21ZQtbwFVYE[/video]
:mrgreen:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=NsdPhpGDEj0[/video]

:D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

shzna
Kontakt:

sri sep 21, 2016 12:27 am

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
1987

storm_raider
Kontakt:

sri sep 21, 2016 12:29 am

Sutra lagano, 4:0 zbog samopouzdanja i onda cekamo vikend.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vrag

sri sep 21, 2016 12:36 am

Bunker i na penale nas ljudi opale

LARSSON
Kontakt:

sri sep 21, 2016 12:37 am

ja mislim da gubimo sutra, loši smo drama, još ovi trećeligaši će nas ubit sve qurcem po čelu

shzna
Kontakt:

sri sep 21, 2016 12:37 am

Ma mene ništa više ne može iznenaditi, za svaki slučaj je 1 tabla spremna.
1987

Plavi orkestar
Kontakt:

sri sep 21, 2016 12:43 am

Grbavica je napisao/la:
Hogar je napisao/la:Vec je kasno, rani se ujutro. Jos da Grbavici odgovorim. Dobro, to je jedan. Ima li ih jos? Daj da trazimo dok ne nadjemo, kada dodje jedan doci ce ih jos. Nije to bas tako da nece svi. Nije sigurno.

I zarazan vam ovaj forum, lakse ovo citat sto puta.
Koji su to?
:rofl: odmah si skonto'
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

sri sep 21, 2016 12:44 am

Sutra 9:0.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Jaozinho22

sri sep 21, 2016 12:44 am

shzna je napisao/la:Ma mene ništa više ne može iznenaditi, za svaki slučaj je 1 tabla spremna.
Sreća pa doktorica uvijek propiše lexilium na naninu knjižicu kad joj dižem tablete početkom mjeseca.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava