GoodisonPark je napisao/la:Hogar je napisao/la:GoodisonPark je napisao/la:
Ne potcjenjujem ja nikoga pogotovo ne Željine asove.
Po mom skromnom mišljenju oni nam mogu pomoći samo ako se u onoj šumi iznad pomoćnog nađe eliksir za podmlađivanje pa da se oni vrate u svoje najbolje godine, obuku dresove i kopačke i istrče na teren. Tako bi nam konkretno pomogli, a u svim ostalim slučajevima je stvar procjene a svako ko nešto pogađa i procjenjuje nekad pogodi nekad promaši, realno.
Ipak, evo konkretnog primjera da se misli na legende kluba i dokaz da se njihovo mišljenje itekako uvažava. Znači oni ni u kom slučaju nisu marginalizirani kao što ti između redova želiš reći
http://fkzeljeznicar.ba/foto-u-plavom-s ... car/21339/" target="_blank
Znam za ovo. Ovo je odlicno, toliko istorije na jednom mjestu, toliko sjecanja, toliko znanja i mudrosti. Sada jos samo kada bih procitao da su se neki od njih slozili da savjetodavno pomazu klub. Da ispred kluba odu malo do saveza, da oni preporuce kojeg igraca, ili ne moraju samo neka pogledaju i daju svoj sud. Njihova rijec se mora postovati. Das im neku funciju, bar danas nije tesko to smisliti.
A kada bi se gledao porez u BiH, pola ljudi bi gulilo robiju. Vise ne fiskalnih kasa nego stanovnika

Dobro, ni ti ni ja ne znamo baš sigurno da li se od njih traže savjeti i u kojim trenucima. Sigurno se i prilikom transfera konsultuju mnogi čije se mišljenje jako cijeni, ali kako napisah ranije stvar je procjene a tada postoji velika mogućnost da se pogriješi (po procentima i veća nego da pogodiš jer su u pitanju slobodni igrači).
Evo dobili su vip ulaznice, dolaze na Grbavicu, uvijek su rado viđeni gosti i ko zna možda u budućnosti i par važnih imena budu direktno involvirani u strukture kluba. Gradi se sistem a onda se postepeno i nadograđuje možda u narednom vremenu budemo imali i mnogo više naših asova koji doprinose napretku Želje, polako samo, ne može ništa večeras, treba vremena za sve. Ko zna šta nam budućnost donosi? Mnogi su prepoznali i osjetili pozitivne vibracije koje se šalju sa Grbavice tako da sve je moguće. Pozdrav.
Dobro je to, sve lijepe, pozitivne stvari. Treba da ih bude i vise i da su cesce. Da su ovi iskusni vazda tu, da se druže, od njih samo mozemo nauciti.
Tako je u zivotu, hiljadu puta sam na svohoj kozi osjetio sta znaci kada te neko ugledan pogleda, ili uvenes ili procvates.Nisu ti ljudi izgubili ime i sve steceno preko noci, stare su to kajle. Da znamo sto su oni zaboravili, pametniji bi bili. Zato sam i govorio da nam treba ovih ljudi sto vise i zato sam naglasio da mi se juce jako svidjelo kada je Neandertalac pisao o tome. Nisu se svi slozili, par njih mu je kontriralo, ipak neargumentovano, dok je par njih fino objasnkavalo a on nekakv zadrt, ne slusa. Pogotovo me dojmio onaj jedan njegov post gdje je slikovito objasnio znacaj ugleda, imena, legende. Bar je mene pogodio, citirao bih ga ali necu da mi neko zamjeri, ne bih da uzimam strane, kako ga branim, iako jako puno govori i dobrih stvari. Opet, bar za mene, naravno. A tebi svakako svaka cast, jedan si od odmjerenijih i lijepo rezonujes stvari.