Moj Celo dvije sanse za 90 minuta, pa jesi li ti normalan, gdje to dobro...Eisenbahner1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=KFPFOT-q-Ns[/video]
ouuuuuuuuuuuuuuuuuuu sto mi ga sloziiiiifk1921 je napisao/la:Puno pljujete, treba vremena da Salko spremi ekipu kako treba. Larsone napusti forum momku psujes a to ne dolikuje moderatoru. Rekoh ja, jedino moderatori ce otjerat ljude sa ovog foruma i niko vise.
ne seri.Brat RAMo je napisao/la:Pa ono je za plakati![]()
Boli nas imamo ofarban reflektor i dobar parking ccc
rodrigo87 je napisao/la:ne seri.Brat RAMo je napisao/la:Pa ono je za plakati![]()
Klasika. Mijesaj kruske i jabuke. Ajmo skinut reflektore i semafor, ono staro nam je nafakali biloBrat RAMo je napisao/la:rodrigo87 je napisao/la:ne seri.Brat RAMo je napisao/la:Pa ono je za plakati![]()
Bravo strucnjak
Pa naravno da je zadovoljan, ko ne bio bio. Sa ovakvom igrom sve preko boda je sf.Hurmasica je napisao/la:Pa sad valjda kontate što je Slavko rekao da bi bodom bio zadovoljan. Trenutno je to realno i nema tu puno priče.
Eisenbahner1921 je napisao/la:Lars pogodi ti... Prošle sezone mi i pitari protiv Mladosti zijanili 2:1 kod njih, evo sad i mi i oni 0:0 kod njih
pa ne mozemo preko noci da poboljsamo igru za 180 stepeni... to je nemoguce... medjutim celo radi, celo je poboljsao odbranu, malo je falilo da uzmemo JEDINU NEPORAZENU ekipu u ligi... i ja sam siguran da cemo i ofanzivni dio poboljsati i to veoma brzo... nama drugo mjesto na kraju sezonu mora biti prioritet i to je sasvim realan cilj... jer svi timovi u ligi su u 5 dekaarctg je napisao/la:Sve stoji što si rekao i sve je istina, mada se ne bih u potpunosti složio oko odbrane. Ali, pitam se ja, zašto pomenuti ne šalju dobre lopte? To im je jedini zadatak. Ivan će dati gol i odčepiti, ali kada? Utakmica je malo a brzo prolaze. Ljudi, mi nemamo vremena da se uigravamo i tražimo lepršavost. Na silu i mišiće moramo utakmice dobijati do prve duže pauze pa onda vježbati uigravanje. Lakše je raditi i ulaziti u utakmice kada znaš da imaš veći bodovni saldo i time manji pritisak na sebi. Vrijeme curi a mi i dalje tapkamo u mjestu. Ali, opet, ja vjerujem u plasman u europska takmičenja. Samo, do tada mogu pejsmejker fasovati ako ovi manekeni ovako nastave.jovanmaksimovic je napisao/la:@artcg
vrele su glave kod nekih i razumijem im bijes sto nismo dali gol(ove)... ali iz svake utakmice treba izvuci ono sto valja... a to je po meni sada bilo da smo neutralisali igru mladosti i nismo dopustili da razviju svoju igru... veca po meni odlican... odbrana solidna... vezni red mi je skripio, nije bilo dobrih lopti jovana i ugljese, makar ne dovoljno dobrih lopti, a napad je posebna prica... ivan trenutno problem u glavi, da, ali njemu treba samo da odcepi, da da jedan gol, bilo kako, to ce biti druga prica onda...