Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 17, 2016 5:38 pm

Pa sad valjda kontate što je Slavko rekao da bi bodom bio zadovoljan. Trenutno je to realno i nema tu puno priče.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

iggy2377

sub sep 17, 2016 5:40 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=KFPFOT-q-Ns[/video]
Moj Celo dvije sanse za 90 minuta, pa jesi li ti normalan, gdje to dobro...

MrRiccoli
Kontakt:

Ma sramota al fkt sramota pa bilo nam je bolje sa kokotom, hasanovicem i njima u ekipi pa smo makar znali sto nas nekad ne ide, a ovako imaju sve i imaju fino, a gledaj sta imamo. Imat ce Slavko posla da nijr svjestan koliko ali danas smo morali dobiti za neki izlazak iz krize, ovako se kriza nastavlja

Sent from my C5303 using Tapatalk

Brat RAMo
Kontakt:

Pa ono je za plakati :o

Boli nas imamo ofarban reflektor i dobar parking ccc
:zeljeznicar1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

@artcg

vrele su glave kod nekih i razumijem im bijes sto nismo dali gol(ove)... ali iz svake utakmice treba izvuci ono sto valja... a to je po meni sada bilo da smo neutralisali igru mladosti i nismo dopustili da razviju svoju igru... veca po meni odlican... odbrana solidna... vezni red mi je skripio, nije bilo dobrih lopti jovana i ugljese, makar ne dovoljno dobrih lopti, a napad je posebna prica... ivan trenutno problem u glavi, da, ali njemu treba samo da odcepi, da da jedan gol, bilo kako, to ce biti druga prica onda...
100/94/37/34 - i to je to!

LARSSON
Kontakt:

fk1921 je napisao/la:Puno pljujete, treba vremena da Salko spremi ekipu kako treba. Larsone napusti forum momku psujes a to ne dolikuje moderatoru. Rekoh ja, jedino moderatori ce otjerat ljude sa ovog foruma i niko vise.
ouuuuuuuuuuuuuuuuuuu sto mi ga sloziiiii

rodrigo87
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:41 pm

Brat RAMo je napisao/la:Pa ono je za plakati :o

ne seri.

Brat RAMo
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:42 pm

rodrigo87 je napisao/la:

ne seri.

Bravo strucnjak :palacgore:
:zeljeznicar1:

Haklapuc
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:43 pm

Jako, jako loše.
Suđenje odlično.

rodrigo87
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:44 pm

Brat RAMo je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:

ne seri.

Bravo strucnjak :palacgore:
Klasika. Mijesaj kruske i jabuke. Ajmo skinut reflektore i semafor, ono staro nam je nafakali bilo

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:44 pm

Lars pogodi ti... Prošle sezone mi i pitari protiv Mladosti zijanili 2:1 kod njih, evo sad i mi i oni 0:0 kod njih
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Neandertalac

sub sep 17, 2016 5:45 pm

Hurmasica je napisao/la:Pa sad valjda kontate što je Slavko rekao da bi bodom bio zadovoljan. Trenutno je to realno i nema tu puno priče.
Pa naravno da je zadovoljan, ko ne bio bio. Sa ovakvom igrom sve preko boda je sf.

Kosoric, Ugljesa, Lendric, Bocaccini, Stanic, Markovic, Secerovi, Lazic, sve prosjecni igraci koji nikakvu prevagu ne donose i tek se vidi koliko ne znaju kada nam ne ide. Nema sakrivanja, brutalno i jasno se vidi da su tarabe.
Imamo juniora boljih a mozda i kadeta.
Individualnih gresaka mali milion, netacnih pasova, nerezonskih dodavanja, loših kretnji, nikakvih kretnji kad treba, nula utrcavanja, akcija, igre bez loptr, skok igra smijesna, borbenost nula, ispadanka u defanzivi, ne pokrivanja terena.

Jad i cemer!
Željeznicar za život cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:47 pm

opa... malo smo se poceli vrijedjati... ili ce te SVI smiriti strasti i pisati argumentovano i bez vrijedjanja forumasa, ili cu poceti da neke saljem u banovice... do vas je sad!!!

Elegant
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:47 pm

Nama u pitanje dolazi liga za prvaka ... :(
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Morzhy
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:48 pm

Osnove fudbala ovi naši ne znaju...ja kad vidim da se odbije 10 metara lopta od veznog igrača hoće mi nešto biti...pa čovječe povazdan primaš loptu, samo to radiš??? Da ne pričam za dodavanja sa 3 metra u aut...mrka kapa Bgm, dobar i bod

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:49 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Lars pogodi ti... Prošle sezone mi i pitari protiv Mladosti zijanili 2:1 kod njih, evo sad i mi i oni 0:0 kod njih

babuka zna :ganja:

evo zajeba me penal na prognozerskoj ligi

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:49 pm

fakat smirite strasti, opomenuti ste, sljedeći put ide ban
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:51 pm

arctg je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:@artcg

vrele su glave kod nekih i razumijem im bijes sto nismo dali gol(ove)... ali iz svake utakmice treba izvuci ono sto valja... a to je po meni sada bilo da smo neutralisali igru mladosti i nismo dopustili da razviju svoju igru... veca po meni odlican... odbrana solidna... vezni red mi je skripio, nije bilo dobrih lopti jovana i ugljese, makar ne dovoljno dobrih lopti, a napad je posebna prica... ivan trenutno problem u glavi, da, ali njemu treba samo da odcepi, da da jedan gol, bilo kako, to ce biti druga prica onda...
Sve stoji što si rekao i sve je istina, mada se ne bih u potpunosti složio oko odbrane. Ali, pitam se ja, zašto pomenuti ne šalju dobre lopte? To im je jedini zadatak. Ivan će dati gol i odčepiti, ali kada? Utakmica je malo a brzo prolaze. Ljudi, mi nemamo vremena da se uigravamo i tražimo lepršavost. Na silu i mišiće moramo utakmice dobijati do prve duže pauze pa onda vježbati uigravanje. Lakše je raditi i ulaziti u utakmice kada znaš da imaš veći bodovni saldo i time manji pritisak na sebi. Vrijeme curi a mi i dalje tapkamo u mjestu. Ali, opet, ja vjerujem u plasman u europska takmičenja. Samo, do tada mogu pejsmejker fasovati ako ovi manekeni ovako nastave.
pa ne mozemo preko noci da poboljsamo igru za 180 stepeni... to je nemoguce... medjutim celo radi, celo je poboljsao odbranu, malo je falilo da uzmemo JEDINU NEPORAZENU ekipu u ligi... i ja sam siguran da cemo i ofanzivni dio poboljsati i to veoma brzo... nama drugo mjesto na kraju sezonu mora biti prioritet i to je sasvim realan cilj... jer svi timovi u ligi su u 5 deka

iggy2377

sub sep 17, 2016 5:51 pm

Mora se igrat sa dva napadaca ovo neide jer se unzad 20 godina igra ovako i skoro svi tu igru znaju napamet, prva ekipa koja promjeni formaciju i uvede nesto sto je sada moderno ta ekipa ce prosetat se ligom ovo je vise sve istroseno i procitano.Ova igra mi je kukavicluk samo takav,bolje je sa ovom formacijim juniore izvesti i oni ce ovako odigrati a neces potrositi pare na silne plate.Slavko tebi respekt ali postavljas igru kao P...., mi nismo Radnik da se borimo da ostanemo u ligi.
Drugo na pocektu je rekao kakav sistem 442 kad nemas trkaca da to igraju, nisu ni Dzeko i Ibisevc trkaci pa ta formacija fercera.

LARSSON
Kontakt:

sub sep 17, 2016 5:54 pm

Braćo peti smo. Imamo isto bodova kao široki i krupa, al smo bolji od svih

Raduj se bosno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava