Ma bjezi...
[video]https://www.youtube.com/watch?v=A1ClaFPLLsc[/video]
Nama je direktor kluba gori od njega...ChWilla je napisao/la:jao kragne tito dragi...
Znači Mirsade, ti se kriješ pod nickom @ChWilla..ChWilla je napisao/la:takav stil, direktor boemskog tipa. zato zna sa svim profilima...
Napravicemo mi ponovo tu stranicu kad ti tako dobro raskrinkavašshzna je napisao/la:Znači Mirsade, ti se kriješ pod nickom @ChWilla..ChWilla je napisao/la:takav stil, direktor boemskog tipa. zato zna sa svim profilima...
Šteta što više nema one stranice da te raskrinka.![]()
Vidim ja, kad god me citiraš ja se razbolim.
Dodaj ovisnika od video igrica da zaokružiš slikudimitrijevic je napisao/la:Onda me lagao u oci i kleo se da ga Kostic ne voli1921.ba je napisao/la:ugljesa dobio od salke ultimatum, ili da trenira kako treba ili da se kupi...uvijek se zacudim kako je onako mlad sa fizickim predispozicijama i dugom loptom iznad ove lige ostao dvije godine u raspalom Borcu. Plus i tehnicki je medju tri nasa igraca, a i sut mu je odlican, ali dzaba kad je budala
![]()
Sve sto smo doveli ovo ljeto slagirano i onda se cudimo sto ne mozemo nikoga dobiti i sto smo naograisali, onom se zena boji kerova, onaj kockar, onaj strasljiv treba mu stravu salit, ovaj ne treniradobro smo mi deveti ikako
da te Bog dragi sacuva
Ponovo pogađašshzna je napisao/la:Kostiću, jesi li prestao plakati?
Zar i tog imamo?Model1964 je napisao/la:Dodaj ovisnika od video igrica da zaokružiš slikudimitrijevic je napisao/la:Onda me lagao u oci i kleo se da ga Kostic ne voli1921.ba je napisao/la:ugljesa dobio od salke ultimatum, ili da trenira kako treba ili da se kupi...uvijek se zacudim kako je onako mlad sa fizickim predispozicijama i dugom loptom iznad ove lige ostao dvije godine u raspalom Borcu. Plus i tehnicki je medju tri nasa igraca, a i sut mu je odlican, ali dzaba kad je budala
![]()
Sve sto smo doveli ovo ljeto slagirano i onda se cudimo sto ne mozemo nikoga dobiti i sto smo naograisali, onom se zena boji kerova, onaj kockar, onaj strasljiv treba mu stravu salit, ovaj ne treniradobro smo mi deveti ikako
da te Bog dragi sacuva
![]()
Pokojni dr. Nedo Zec bi sada kod nas imao posla preko glave
Imamo mi svegaOmar500 je napisao/la:Zar i tog imamo?Model1964 je napisao/la:Dodaj ovisnika od video igrica da zaokružiš slikudimitrijevic je napisao/la:
Onda me lagao u oci i kleo se da ga Kostic ne voliuvijek se zacudim kako je onako mlad sa fizickim predispozicijama i dugom loptom iznad ove lige ostao dvije godine u raspalom Borcu. Plus i tehnicki je medju tri nasa igraca, a i sut mu je odlican, ali dzaba kad je budala
![]()
da te Bog dragi sacuva
![]()
Pokojni dr. Nedo Zec bi sada kod nas imao posla preko glave
Nije bolan, htjedoh pitati sta igra, posto je to moj fah, osvjezenje nakon nargila i kladionicafanaticZeljin je napisao/la:Ne kontam vas majke mi, pa kakve veze ima ako neki igra igrica, pa **** te Zlatan Ibrahimovic nije pustao pleyku, sutao sokera, i sta sad? Sve i svasta nam smeta.