Jeste, 5 KM sjever, 7 KM zapad.Kapiten je napisao/la:Izvinjavam se na offu
Cijena ulaznica za mlade danas ista kao u petak ili ?
pa to je ta situacija sto bi nas narod rekao standardicamula je napisao/la:hahahahhahahahElegant je napisao/la:"Situacija u klubu je zadovoljavajuca" - tri vezana poraza, otkaz treneru, klanovi u svalcionici, remi u Zenici, prekid saradnje sa pet igraca, ostavke dva clana uprave.
Farbaj reflektore Zeljo boli te qurac.
Treba mu opet klepit ban.irfo je napisao/la:Pa pita covjek, nije znao, zar mu ne mozes normalno odgovorit, bukvalno u svakom svojem postu napadas nekog, samo upadnes ovdje i napadas, nauci se normalnoj konverzacijiexdomorocki je napisao/la:Dečko,nisi ti bardo,jelde?Plava Porodica je napisao/la:Na danasnji dan ima li treninga?
Prilicno mi je usrano krenuo danasnji dan, pa bar malo raspolozenje da popravim, ili ko zna mozda i pokvarim.
Sto si naporan čovječe,jučer pitas imal trening a ljudi na Kupresu.
Sad pitas imal trening a ljudi tek došli sa priprema i plus mlada repka igra danas,jedino da istrcimo umjesto njih.
Nataša pred suicidnim činom?Grbavica je napisao/la:Slobodanka Tošić pobjegla iz kućnog pritvora, raspisana Interpolova potjernica
http://www.klix.ba/vijesti/bih/slobodan ... ook+status" target="_blank
crni Ajzea šta uradi, vidim ja nema ga na forumu...
Zakuhalo se pravo.shzna je napisao/la:Nataša pred suicidnim činom?Grbavica je napisao/la:Slobodanka Tošić pobjegla iz kućnog pritvora, raspisana Interpolova potjernica
http://www.klix.ba/vijesti/bih/slobodan ... ook+status" target="_blank
crni Ajzea šta uradi, vidim ja nema ga na forumu...
Sta hoćeš da kažeš?Plava Porodica je napisao/la:Treba mu opet klepit ban.irfo je napisao/la:Pa pita covjek, nije znao, zar mu ne mozes normalno odgovorit, bukvalno u svakom svojem postu napadas nekog, samo upadnes ovdje i napadas, nauci se normalnoj konverzacijiexdomorocki je napisao/la:
Dečko,nisi ti bardo,jelde?
Sto si naporan čovječe,jučer pitas imal trening a ljudi na Kupresu.
Sad pitas imal trening a ljudi tek došli sa priprema i plus mlada repka igra danas,jedino da istrcimo umjesto njih.
Nije naucio osnove kulture razgovora.
I eto ako te zanima , juce ne pitah ja za trening
Sreca po tebe sto je ovo forum.
Sportski pozdrav.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Jok,ja sam pitaoPlava Porodica je napisao/la:Kad je trening ako su skinuli mrezu.
Pozelio sam se Zelje
Pa sta ako je pitao u cemu je problem, ne rise svega ti.exdomorocki je napisao/la:Jok,ja sam pitaoPlava Porodica je napisao/la:Kad je trening ako su skinuli mrezu.
Pozelio sam se Zelje