Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 9:36 pm

Minjore je napisao/la:Ja ne brinem za LB. Stanic je tu, a kad bude morao pauzirat moze Bokacini ;)
Ne znam ali nekako se osjećam ko velika manjina kad kažem da ja lično od stane ne očekujem ništa. Bukvalno.
Pa ono ako šta i pokaže dobro i jeste ali sad da ćemo biti nešto bolji sa njim nego sa prethodnicima teško. Jer nije on od juče tu, u zadnjih kusur godina nije ni nalik na potencijalnog reprezentativca što je nekad u karijeri bio.
Najsretniji da me demantuje
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Brat RAMo
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:37 pm

Bruda.TM je napisao/la:
Brat RAMo je napisao/la:Bitno je da mi imamo dobar parking , a sto ne mozemo nikog dobiti sta ima veze :shisha:
Brate napaceni RAMo nemoj biti negativan.
Nek se pravi samo, nekad ce i lijeva strana na red doci.... :cigara:
Izgleda da se stadion pravi za mladu repku ,jer mi evrope kako je krenulo necemo vidjeti dugo :r
:zeljeznicar1:

Bruda.TM
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:40 pm

Brat RAMo je napisao/la:
Bruda.TM je napisao/la:
Brat RAMo je napisao/la:Bitno je da mi imamo dobar parking , a sto ne mozemo nikog dobiti sta ima veze :shisha:
Brate napaceni RAMo nemoj biti negativan.
Nek se pravi samo, nekad ce i lijeva strana na red doci.... :cigara:
Izgleda da se stadion pravi za mladu repku ,jer mi evrope kako je krenulo necemo vidjeti dugo :r
Odes u pub i gledas evropu :ganja:
Just do it.

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

kontranogama
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:42 pm

Kad se bude pravio istok treba napraviti da bude povezan vratima sa jugom. Kad prvo puluvrijeme napadamo na sjever imaju sta da gledaju, a onda u drugom da se presele na jugo zapad jer po lijevoj strani se nista ne desava.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

salle86
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:45 pm

Valter je napisao/la:Treba vratiti Urdinova, treba vratiti Kvesica, mozda i Mladenovic ne bi bio los. Otjerajte Bekrica, neka Bekrica dobar je, treba se rijesiti Memije i Dzenisa, neka Memije i Dzenisa oni su nasa djeca, sto otjerase Pozdera, trebali su Nikolica, nemojte Nikolica, bolji je od Pozder. Treba Mujagica posalti na posudbu, Vece se obavezno treba rijesiti i dovesti drugog golmana po mogucnoscu da mi sa formuma predlozimo jedno pet komada, Acu treba otjerati iz kluba, Lendric se uskurcio i treba ga na klupu, itd, itd. Evo mi na forumu cemo vam pomoci oko izbora igraca pa cemo sa transfermarketa predloziti jedno 50 igraca koji su super za klub.

Po meni je klub dovodjenjem Slavke Petrovica napravio najbolji potez zadnjih par godina. Da li ce on i kod nas uspjeti dijelom zavisi od njega samoga, a velikim dijelom i od nas navijaca koliko smo spremni bez obzira na rezultate pustiti covjeka da radi, kao on misli da treba. Sva sreca pa njega plaho ne interesuje koga bi mi tjerali, koga bi ostavili, koga bi doveli, ko bi igrao u ovoj ili onoj utakmici a ko ne. On ima svoje metode i kriterije i neka ih se drzi. Djeluje mi kao covjek koga ove nove informativne pogodnosti (portali, forumi) na srecu bas i ne interesuju pa se nadam da nece zalaziti na nas forum i formirati svoje misljenje. Mi bi ovdje zbunili i Murinja. Slavko radi onako kako ti mislis da treba i ne dozvoli da ti svaka sveznalica soli pamet, a toga u i oko Zelje ima na pretek. Mi forumasi malo cemo se zabavljati sa tim koga treba otjerati a koga dovesti i tako nabijati stranice.
Odličan post.
Neozbiljno djeluje ovaj naš forum u zadnje vrijeme. Nakupilo nam se istina svega ali šega kako pojedinci idu do te mjere da psuju Dejanu N. sve i tjeraju ga zbog dovođenja igrača preko FM, TM i čega još ne a onda rade isto, čeprkaju po gorenavedenim i lijepe igrače ovde. Okanite se ljudi ćorava posla. I on je mislio da se tako može pa vidimo dokle se došlo. Ima li iko da predloži kakvog igrača kojeg je gledao par utakmica, makar na tvu.
Stvarni život je sve samo ne FM, sve samo nije skup brojeva koji se na kraju uproste uproste u jedan koji pokazuje kvalitet igrača. Mnogo bitnije je kakav je on kroz svoju karijeru nego kakav je kao igrač. Klasičan primjer Mario Baloteli. Ekstra potencijal kojeg trenutno niko neće.
Nama je bitniji podatak zašto je neko napustio prethodni klub od toga kako je tamo igrao... Valjda se u budućnosti i o tome počne voditi računa.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Brat RAMo
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:47 pm

kontranogama je napisao/la:Kad se bude pravio istok treba napraviti da bude povezan vratima sa jugom. Kad prvo puluvrijeme napadamo na sjever imaju sta da gledaju, a onda u drugom da se presele na jugo zapad jer po lijevoj strani se nista ne desava.
Najbolje bez lijevog beka igrat ,jer slabo nam ide sa tim :mrgreen:

Charlie Sheen
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:51 pm

Brat RAMo je napisao/la:
kontranogama je napisao/la:Kad se bude pravio istok treba napraviti da bude povezan vratima sa jugom. Kad prvo puluvrijeme napadamo na sjever imaju sta da gledaju, a onda u drugom da se presele na jugo zapad jer po lijevoj strani se nista ne desava.
Najbolje bez lijevog beka igrat ,jer slabo nam ide sa tim :mrgreen:
pa mame mi
Vedran
aco bokaco jahic
secer blagojevic
miroslav radinovic lazic
lendric nikolic juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
Zadnja izmjena: Charlie Sheen, dana/u uto avg 30, 2016 9:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

uto avg 30, 2016 9:52 pm

Zeljocity je napisao/la:Ne znam koliko je fer govoriti kako su igraci igrali ispod prosjeka kada se uzme u obzir da je evo neke igrace trener otpisao znaci od samog pocetka smo kako stvari stoje imali problem sa kvalitetom tako da mozda i malo grijesimo ako sve igrace stavljamo u isti rang??

Sta ce biti sa kondicionim trenerom posto Slavko sam priprema ekipu?? Po meni najbolje bi bilo ga zaduzit za pripreme omladinskih selekcija posto je u nedavnom intervju rekao kako bi nasim igracima trebalo godinu dana adaptacije da bi bili na nivou engleske fudbalske kondicije pa kontam nek pocne lagano radit sa mladjim kategorijama i priprema ih na jaci tempo tako da bi kroz par godina mogli biti ubjedljivo najjaci u ligi??
Ako je kondicioni doveden samo za prvi tim onda je to glupost žešca :r . ŠECER MORA RADITI I SA OMLADINSKIM POGONOM! Potrebno je te talente :) pripremiti od malih nogu a ne da po stare dane nekoga dovodimo u formu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 10:07 pm

fk1921 je napisao/la:Nek im miske posalje 700k eura za Duljevica, pisanje po pitarima slika
Pa to bi im bila sad top ponuda.
Izgleda da za 600k ode. :rofl1:
A toliko smo i mi mogli ponuditi :DD:

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bablaz
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:09 pm

Zasluzeno su otpusteni igraci. Nezasluzeno su ostali: Nikolic i Dzenis (prespori za ozbiljan fudbal). Ali vjerovatno necemo dovoditi nikog. Probati promovisati koga od juniora i to je to. Svi smo pricsli kako je lijeva strana ocajna. Sreca i Petrovic je to vidio, tako da nije iznenadjenje raskid sa Bevabom i Husicem. Nadam se da ce Stanic korektno popunoti stranu sa Lazicem. I Gurati Besirevica sto prije (nek kiksa, bar mi nece biti krivo). Pozder je ubleha svakako bio. Grka nisam ni vidio. Halvadzic- ono sto sam gledao nigdje veze. Ocekujem od Sandija da pomohne, kao i od Crnogorca. Ne moze gore od zadnje 3 tekme.. Trebace nam puno srece da se vratimo na kolosjek. U Zenici je nismo imali. Iskljucivo odabir pojacanja prepustiti Slavku. Valjda i Cenan nekog iskopa.

shzna
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:27 pm

Naši ne znaju igrati 4-4-2 a da igraju 3-5-2.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u uto avg 30, 2016 10:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1987

Jaozinho22

uto avg 30, 2016 10:39 pm

Jedna dobra vijest, imamo 10% od transfera Baje doktora. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

cikazubo
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:42 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Jedna dobra vijest, imamo 10% od transfera Baje doktora. :)
Jel fakat, kako se sjećam bilo je samo priče pare i pripreme, bez buduceg procenta.

likusa
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:43 pm

slika
Željeznicar za život cijeli !

Kapiten
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:44 pm

Ide Baja u Celzi iduce ljeto ako Bog da :kafa:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Jaozinho22

uto avg 30, 2016 10:45 pm

cikazubo je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Jedna dobra vijest, imamo 10% od transfera Baje doktora. :)
Jel fakat, kako se sjećam bilo je samo priče pare i pripreme, bez buduceg procenta.
Tako mi dns reče od Bajinog starog prijatelj, ja ga bas pitao za Baju kaže da imamo 10% od sl procenta i da imamo orocene pare na banci za "nesta" kako sam skontao za vraćanje duga oko 1,6 mil KM.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:46 pm

O tim oročenim sredstvima je pisao nekada FKZ1921 i da, odnose se na dugovanja.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:47 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Tako mi dns reče od Bajinog starog prijatelj, ja ga bas pitao za Baju kaže da imamo 10% od sl procenta i da imamo orocene pare na banci za "nesta" kako sam skontao za vraćanje duga oko 1,6 mil KM.
ma samo nam fali lijevi bek i mi smo top, sve imamo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Brkoo
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:57 pm

Hajdeeee Damireeeeeee
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:58 pm

Brkoo je napisao/la:Hajdeeee Damireeeeeee
Ma bjezi, lik igra u nekim trenucima kao top 10 igrač, a vidjećeš sad pada u trećem :mrgreen:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava