Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 2:22 pm

Vi vec oslobodili 5 plata, a ne znate kako razmislja ovih 5 igraca i hoce li traziti kakve pare na ruke jer ih usred sezone ostavljas na ledini. Volio bih da se danas, sutra ili iducih dana izadje s informacijom jesu li raskidi na nasu stetu, sporazumni ili kako.

1921.ba
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:25 pm

uradjen je update lige prognozera... ima jedno slobodno mjesto pa ko hoce da upadne neka se javi :D PS. Lendric Ivan javi se upao si konacno :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Brat RAMo
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:31 pm

Kako je krenulo i radnica iz kioska preko puta stadiona ce biti otjerana do kraja sezone :mrgreen:

Pravi cirkus od kluba :r
:zeljeznicar1:

boccaccio
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:31 pm

Po meni je ovde sada bitna jedna druga politika koja bi trebala da se desi, a to je da sef strucnog staba postane konstanta, treba mu stati iza ledja, podrzati ga bez obzira na sve. Jer jedan trener da bi napravio sve ono sto je zamislio kako treba potreban je jedan prilicno dug ciklus. Sva rjesenja na prepad su losa rjesenja. Petrovic je sada tu i on treba biti dugorocno rjesenje za klub, koliko god je to moguce. Po tom principu i svi ovi odlasci i moguci dolasci nekada su onda logicni i trebaju dobiti potporu. Iz prostog razloga sto trener tu preprema neku svoju viziju igre i taktike. Kostic je zbog svoje vizije trazio da ima dosta napadaca, pa je cak pet fudbalera te vokacije bilo u sirem rosteru. Sada su posljedice, da kad je uprava obezbjedila ono sto je Kosticu bilo potrebno, kod Petrovica je nepotrebno. I to je ta problematika. Ali bez obzira sto se sada stalno spominju neka imena vezana uz upravu i dolaske igraca, oni su radili po nahodjenju i prema potrebama kluba u tom trenutku.kako god to shvatili. Bespredmetno je pomisliti da je bilo ko imao bilo kakve lose namjere, svi su htjeli samo najbolje za klub. Prema tome, za nadati se da bi Petrovic konacno mogao biti trener iza kojeg ce se stati i da dobije covjek svoj mir u kojem ce posloziti kockice za dug period u kojem bi klub trebao uspjesno funkcionisati na sportskom planu.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 2:33 pm

exbabilon je napisao/la:Vi vec oslobodili 5 plata, a ne znate kako razmislja ovih 5 igraca i hoce li traziti kakve pare na ruke jer ih usred sezone ostavljas na ledini. Volio bih da se danas, sutra ili iducih dana izadje s informacijom jesu li raskidi na nasu stetu, sporazumni ili kako.
Bas tako, ja cisto sumnjam da ce otici tek tako, a i ovo je katastrofa kostali su nas u ovih par mjesecj sa doprinosima i svim sigurno 100 milja bacenih. Ali opet sam optimista i kazem ako se sta naucilo iz ovog onda je to dobro da ne bi nekad u buducnosti bacili i dosta vece pare.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:34 pm

boccaccio je napisao/la:Po meni je ovde sada bitna jedna druga politika koja bi trebala da se desi, a to je da sef strucnog staba postane konstanta, treba mu stati iza ledja, podrzati ga bez obzira na sve. Jer jedan trener da bi napravio sve ono sto je zamislio kako treba potreban je jedan prilicno dug ciklus. Sva rjesenja na prepad su losa rjesenja. Petrovic je sada tu i on treba biti dugorocno rjesenje za klub, koliko god je to moguce. Po tom principu i svi ovi odlasci i moguci dolasci nekada su onda logicni i trebaju dobiti potporu. Iz prostog razloga sto trener tu preprema neku svoju viziju igre i taktike. Kostic je zbog svoje vizije trazio da ima dosta napadaca, pa je cak pet fudbalera te vokacije bilo u sirem rosteru. Sada su posljedice, da kad je uprava obezbjedila ono sto je Kosticu bilo potrebno, kod Petrovica je nepotrebno. I to je ta problematika. Ali bez obzira sto se sada stalno spominju neka imena vezana uz upravu i dolaske igraca, oni su radili po nahodjenju i prema potrebama kluba u tom trenutku.kako god to shvatili. Bespredmetno je pomisliti da je bilo ko imao bilo kakve lose namjere, svi su htjeli samo najbolje za klub. Prema tome, za nadati se da bi Petrovic konacno mogao biti trener iza kojeg ce se stati i da dobije covjek svoj mir u kojem ce posloziti kockice za dug period u kojem bi klub trebao uspjesno funkcionisati na sportskom planu.
:palacgore: :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Charlie Sheen
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:35 pm

"Ja sam rekao da ću pokušati s ovim igračkim kadrom doći do zacrtanog cilja. Rekao sam i da vjerujem u ovaj igrački kadar. Moj cilj nije da ja nešto sada jurim"; kaže Petrović

Novi trener Željezničara Slavko Petrović prekrižio je uoči nastavka sezone petoricu igrača. Denis Pozder, Dimitris Toskas, Senad Husić i Dino Bevab trajali su sedam utakmica plavom dresu, a otpisan je i Mirza Halvadžić.

"Da se to ne bi pogrešno protumačilo u javnosti. Nijedne trule jabuke u Željezničaru nema. Ekipa je homogena i jednostavno je to veliki plus za svakog trenera. Četiri igrača ne mogu sportski da nam pomognu i zbog toga smo im se zahvalili. Peti bi možda i mogao da nam pomogne, ali se dosta drugih stvari nije poklopilo", rekao je Petrović za Radiosarajevo.ba.

O novim pojačanjima trener Želje ističe:

"Ja sam rekao da ću pokušati s ovim igračkim kadrom doći do zacrtanog cilja. Rekao sam i da vjerujem u ovaj igrački kadar. Moj cilj nije da ja nešto sada jurim. Znam da smo ostali u deficitu u odbrani, ali vjerujem da ćemo pokriti četiri pozicije sa šest igrača. Ako bi nešto iskrslo na toj poziciji, onda dobro, ali vjerujem da će ovi igrači iskoristiti ukazano povjerenje."

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:35 pm

1921.ba je napisao/la:uradjen je update lige prognozera... ima jedno slobodno mjesto pa ko hoce da upadne neka se javi :D PS. Lendric Ivan javi se upao si konacno :D
Ooo hvala puno, kakav dan za mene , sad ces vidjeti kako kloop reseta :rofl:
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

salemprolic
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:36 pm

A dobro sta je tu je...kiksali smo zimski prelazni rok, kiksali smo i ovaj ljetni, kiksali smo i sa oba trenera, valjda je ovo treća sreća :) Bitno je pustiti Slavku da radi, pa šta god to donijelo na kraju prvog dijela prvenstva. Za njega makar znamo da je nešto i napravio, i to u ovoj našoj ligi, za razliku od predhodnika mu. Ne kasnimo puno za ligom za prvaka, ali ako želimo da je izborimo moramo početi skupljati bodove. Makar na Grbavici.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Bruda.TM
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:36 pm

:D
Brat RAMo je napisao/la:Kako je krenulo i radnica iz kioska preko puta stadiona ce biti otjerana do kraja sezone :mrgreen:

Ma i lijevi kiosk je bio katastrofa.... Kao i kompletna lijeva strana :karanje:
Just do it.

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 2:37 pm

Brat RAMo je napisao/la:Kako je krenulo i radnica iz kioska preko puta stadiona ce biti otjerana do kraja sezone :mrgreen:

slika slika slika

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:39 pm

Ja sam za Husica cuo da je 7 dana po dolasku vec pitao gdje je plata, sumnjam da ce sad rec e jesam vala idiot, ne trebam vam..

Bruda.TM
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:40 pm

exbabilon je napisao/la:Ja sam za Husica cuo da je 7 dana po dolasku vec pitao gdje je plata, sumnjam da ce sad rec e jesam vala idiot, ne trebam vam..
Tu budalu nije ni trebalo dovodit al' hajde...
Just do it.

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

LARSSON
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:42 pm

Ahmed Hasanović, kadet FK Željezničar dobio je poziv talijanskog Chieva za dolazak u Veronu.

Na adresu kluba sa Grbavice došao je i zvaničan poziv za mladog napadača Plavih, koji danas putuje u Veronu gdje će u naredna četiri dana trenirati sa svojim vršnjacima.

Hasanović koji je član kadetske reprezentacije BiH, poznat je od ranije skautima mnogih timova, s obzirom na to da je već duže vrijeme jedan od najboljih u svojoj generaciji. Ahmed Hasanović je, igrajući za reprezentaciju BiH u prijateljskom duelu sa Italijom postigao pogodak, koji je dodatno ‘zagrijao’ interes kluba iz Verone.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/mladi-fudbaler-fk-zelj ... -u-chievo/" target="_blank

Brat RAMo
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:43 pm

Pitari na aparatima, jer smo ih prekucali sa ovim danas :lol:

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:45 pm

sve što oni mogu mi možemo više i bolje.
gradi željo boli te *****

mula
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:45 pm

Svaka čast Petroviću na ovom potezu. Sad kad bolje sagledaš samo gužvu prave ovi igrači.
Realno Pozder nije bolji ni od Lendrića ni Nikolića, a vala ko treći napadač , pa bolje da je Mujaga nego on, jer će momak dobiti više šanse.
Ista situacija i sa Toskasom nije bolji ni od Ace, Boccaccinija ni Jahe, a bolje je da Osmankovic dobije šansu.
Halvadzić ništa isto svi bolji od njega na toj poziciji samo mjesto zauzima željinom djetetu.
Ona dvojica dovedena kao pojačanja imali su sedam kola i ni u jednom nisu dobili prolaznu ocjenu i kada napraviš paralelu sa prošlogodišnjim Stanićem onda je ovo realan ishod.
Ovo realno sad i na nešta liči. Imamo provjerene igrače za koje se zna da mogu dobro odigrati, a ne neke nepoznanice od kojih smo očekivali puno, a dobili veliko NIŠTA.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Brat RAMo
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:46 pm

ChWilla je napisao/la:sve što oni mogu mi možemo više i bolje.
:mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:48 pm

mula je napisao/la:Svaka čast Petroviću na ovom potezu. Sad kad bolje sagledaš samo gužvu prave ovi igrači.
Realno Pozder nije bolji ni od Lendrića ni Nikolića, a vala ko treći napadač , pa bolje da je Mujaga nego on, jer će momak dobiti više šanse.
Ista situacija i sa Toskasom nije bolji ni od Ace, Boccaccinija ni Jahe, a bolje je da Osmankovic dobije šansu.
Halvadzić ništa isto svi bolji od njega na toj poziciji samo mjesto zauzima željinom djetetu.
Ona dvojica dovedena kao pojačanja imali su sedam kola i ni u jednom nisu dobili prolaznu ocjenu i kada napraviš paralelu sa prošlogodišnjim Stanićem onda je ovo realan ishod.
Ovo realno sad i na nešta liči. Imamo provjerene igrače za koje se zna da mogu dobro odigrati, a ne neke nepoznanice od kojih smo očekivali puno, a dobili veliko NIŠTA.
nemamo ni provjerenog ni neprovjerenog da mu je primarna pozicija lijevi bek, nikakvog... :r
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:55 pm

Hadzijalagic je napisao/la:E za pare koje su dobijali ovi otjerani smo mogli dovesti krilo da gori a hebiga kad su mislili da je bolje petericu sa dobrim klipovima od jednog al da valja..
pitanje svih pitanja, da li je bolje imati 23 igraca priblizne kvalitete (da imas zamjenu u slucaju kartona, povrede) ili nekih 15-ak ali nesto kvalitetnijih.
Svako ima svoju filozofiju i svako ima razloge i za i protiv.
Licno, meni je draze ovo manje ali bolje.
Mi jednostavno smo tako igrali kad smo imali najbolje rezultate i to se pokazalo dobrim.
A takvih trenutno imamo taman.
Veca,Fejza-Aco,Boka,Kemo,Sinisa,Kerim,Stana-Jaha,Secer,Ugi,Jovan,Tuce,Zera,Miro,Lazic,Krizman-Lendra,Stevo,Mujaga,Dzenis
moze se od ovoga napraviti dobrih 11 prvotimaca plus izmjene kad zapne.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava