Bas tako, ja cisto sumnjam da ce otici tek tako, a i ovo je katastrofa kostali su nas u ovih par mjesecj sa doprinosima i svim sigurno 100 milja bacenih. Ali opet sam optimista i kazem ako se sta naucilo iz ovog onda je to dobro da ne bi nekad u buducnosti bacili i dosta vece pare.exbabilon je napisao/la:Vi vec oslobodili 5 plata, a ne znate kako razmislja ovih 5 igraca i hoce li traziti kakve pare na ruke jer ih usred sezone ostavljas na ledini. Volio bih da se danas, sutra ili iducih dana izadje s informacijom jesu li raskidi na nasu stetu, sporazumni ili kako.
boccaccio je napisao/la:Po meni je ovde sada bitna jedna druga politika koja bi trebala da se desi, a to je da sef strucnog staba postane konstanta, treba mu stati iza ledja, podrzati ga bez obzira na sve. Jer jedan trener da bi napravio sve ono sto je zamislio kako treba potreban je jedan prilicno dug ciklus. Sva rjesenja na prepad su losa rjesenja. Petrovic je sada tu i on treba biti dugorocno rjesenje za klub, koliko god je to moguce. Po tom principu i svi ovi odlasci i moguci dolasci nekada su onda logicni i trebaju dobiti potporu. Iz prostog razloga sto trener tu preprema neku svoju viziju igre i taktike. Kostic je zbog svoje vizije trazio da ima dosta napadaca, pa je cak pet fudbalera te vokacije bilo u sirem rosteru. Sada su posljedice, da kad je uprava obezbjedila ono sto je Kosticu bilo potrebno, kod Petrovica je nepotrebno. I to je ta problematika. Ali bez obzira sto se sada stalno spominju neka imena vezana uz upravu i dolaske igraca, oni su radili po nahodjenju i prema potrebama kluba u tom trenutku.kako god to shvatili. Bespredmetno je pomisliti da je bilo ko imao bilo kakve lose namjere, svi su htjeli samo najbolje za klub. Prema tome, za nadati se da bi Petrovic konacno mogao biti trener iza kojeg ce se stati i da dobije covjek svoj mir u kojem ce posloziti kockice za dug period u kojem bi klub trebao uspjesno funkcionisati na sportskom planu.
Ooo hvala puno, kakav dan za mene , sad ces vidjeti kako kloop reseta1921.ba je napisao/la:uradjen je update lige prognozera... ima jedno slobodno mjesto pa ko hoce da upadne neka se javiPS. Lendric Ivan javi se upao si konacno
Ma i lijevi kiosk je bio katastrofa.... Kao i kompletna lijeva stranaBrat RAMo je napisao/la:Kako je krenulo i radnica iz kioska preko puta stadiona ce biti otjerana do kraja sezone![]()
Pravi cirkus od kluba
Brat RAMo je napisao/la:Kako je krenulo i radnica iz kioska preko puta stadiona ce biti otjerana do kraja sezone![]()
Pravi cirkus od kluba
Tu budalu nije ni trebalo dovodit al' hajde...exbabilon je napisao/la:Ja sam za Husica cuo da je 7 dana po dolasku vec pitao gdje je plata, sumnjam da ce sad rec e jesam vala idiot, ne trebam vam..
nemamo ni provjerenog ni neprovjerenog da mu je primarna pozicija lijevi bek, nikakvog...mula je napisao/la:Svaka čast Petroviću na ovom potezu. Sad kad bolje sagledaš samo gužvu prave ovi igrači.
Realno Pozder nije bolji ni od Lendrića ni Nikolića, a vala ko treći napadač , pa bolje da je Mujaga nego on, jer će momak dobiti više šanse.
Ista situacija i sa Toskasom nije bolji ni od Ace, Boccaccinija ni Jahe, a bolje je da Osmankovic dobije šansu.
Halvadzić ništa isto svi bolji od njega na toj poziciji samo mjesto zauzima željinom djetetu.
Ona dvojica dovedena kao pojačanja imali su sedam kola i ni u jednom nisu dobili prolaznu ocjenu i kada napraviš paralelu sa prošlogodišnjim Stanićem onda je ovo realan ishod.
Ovo realno sad i na nešta liči. Imamo provjerene igrače za koje se zna da mogu dobro odigrati, a ne neke nepoznanice od kojih smo očekivali puno, a dobili veliko NIŠTA.
pitanje svih pitanja, da li je bolje imati 23 igraca priblizne kvalitete (da imas zamjenu u slucaju kartona, povrede) ili nekih 15-ak ali nesto kvalitetnijih.Hadzijalagic je napisao/la:E za pare koje su dobijali ovi otjerani smo mogli dovesti krilo da gori a hebiga kad su mislili da je bolje petericu sa dobrim klipovima od jednog al da valja..