Spoiler:
fcz je napisao/la: ↑sub jul 21, 2018 2:57 amVec neko vrijeme se kanim da pokrenem jedan svoj mali projekat. Naime, od povratka Grbavicu nakon reintegracije i pocetka mog intenzivnog pracenja Zelje snimao sam izvjestaje, utakmice i ostale sadrzaje sa TV-a vezane za nas voljeni klub. Prije nekoliko godina sam tu arhivu digitalizovao i sad bih to htio postaviti na Youtube jer vjerujem da bi to barem nekima bilo zanimljivo pogledati i jer bih zelio, kako to izlizana fraza kaze, da ih sacuvam od zaborava.![]()
Bice tu dosta lijepih momenata, utakmica koje su se spominjale... Uglavnom, nadam se da ce svi naci ponesto zanimljivo na mom kanalu; mladji ce vidjeti neke utakmice o kojima su slusali price a kod starijih ce mozda probuditi neke fine uspomene.
Sad zasad evo ovdje par snimaka iz te prve sezone, nakon povratka na Grbavicu, a uskoro nastavljam dalje. Zbog preglednosti kontam da bi mozda bilo bolje to postavljati u neku zasebnu temu, storm i ostali me mogu uputiti kako da to uradim ako misle da je OK.
1phsHurmasica je napisao/la:OFK Beograd - Željezničar 1:4 (1964)
Spoiler: