sajo10 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 2:50 pm
Locomotiva je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 2:22 pm
sajo10 je napisao/la: ↑pon jun 22, 2020 1:59 pm
"Stanje je katastrofalno".
Grob te yebo...
Sta je problem?
Jel zivis u Svedskoj?
Trenutno nisam u Svedskoj ali sam tu rodjen i tu sam zivio 85% svog zivota. Ako mislis da stanje nije katastrofalno jer mozes izaci na kafu i odvesti djecu u skolu, varas se. Znam da je stanje katastrofalno jer imam info iz prve ruke od doktora sto se bore protiv COVID-19. A ako nije katastrofalno da imas najvise umrli per capita u svijetu, onda ne znam sta je katastrofalno, jos dodaj ta puno ljudi umiru a nisu testirani na koronu (naprotiv toga sto ljudi misle ako ima covjek koronu i umre, u statistici se pise da je umro od korone i ako je umro od neceg trece, sto nije tako). Ako imas kakvi pitanja slobodno mozes u pp pisati, da se drizmo teme FK ZELJEZNICAR.
S time receno, bice situacija jako losa i veliki je rizik da dugo necemo gledati fudbal uzivo, pogotovo ako se ne poduzme prave zastitne mjere. A to sto rs, begic i company radi znamo svi da je lopovluk. Prije sam pisao da je UEFA istrazuje slucaj, i dan danas je aktivan. Nije samo vezano za sezonu 2019/2020 vec i nekoliko godina unazad vezano za korupciju.