Sto bi pocasni predsjednik rekao...mamba21 je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 9:41 amUkrast ce lendra i stilicu golFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 9:37 amCijenjeni kolega,bez obzira na postavku igre i ekipe (koja je uzgred u nasem slucaju nebitna),ha se nadam jos jednoj magiji Semira Stilica kojom ce nam donijeti toliko zeljenu pobjedu i 3 boda za 1. Mjesto na tabeli .mamba21 je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 9:33 amO Tuzli malo..
Mislim da im je desna strana jaca, tu su im Efendic i Nukic i najvise pokusavaju preko njih. Crnkic im je do sada s klupe ulazio, i on je brz i opasan kao Nukic. Vidjet cemo koliko ce Vojo lopti dobiti. Sa Baljicem nemaju igru i mislim da su dosta bolje igrali sa proslim trenerom.
Oprezni moramo biti i skoncentrisani. Vazna je utakmica za nas, kao i svaka do kraja. Od svakog navijaca ce biti potrebna podrska u nedjelju, a to su i zasluzili.![]()
Sta je sad problem majstore....barbarez je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 10:02 amNesto ne zapamtih da se Culic ovdije citirao i spominjao po dobrom. Uglavnom je bio glupan i glupo piskaralo naklonjeno nekom ko je zelio propast dinastije. A sad ide i to ..
Po kojim rezonima je Stilic genije(ne sporim da nije),a ovaj drugi samo trener.
Onda po toj logici i Ivica Osim je samo trener.
@nikad _izvini moram istaci da sam i ja primijetio da kad se pobijedi i napravi dobar rezultat,nekako ekipa utihne.
Ako se i jave,jave se ono eto da ne bude da nisu,ali urijetko Bogami.
Nedavno je neko,@kospa cini mi se napisao jednu dobru stvar. Sto vise napadaju na ovaj nacin,prave samo kontra efekat kod ljudi.
Jos jedna stvar. Samo onaj "samo trener" moze onako da daje intervju,na 10 cenata od onih govana cetnickih,bez da se prepadne,bez da se okrene,bez da se pomakne.Jos im se smije,a nije bas da ga je cuvao kordon policije i da nisu mogli da ga napadnu na bilo koji nacin.
Meni je to mangupluk,sta god ko mislio o tome.
Sin najvećeg ikad.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 8:58 am@pp za sehare!
Amar Osim genije, čarobnjak!!
teteac8684 je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 9:49 amAmar fino kaže poslije utakmice kako je i bilo, maximalno realno i korektno, klasična čeka utakmica, imali smo malo više sreće od njih i genijalca Štilića i to je to...ali jok...
Koliko im je nabio komplekse, pola lige ima pjesme za njega. Al samo nam nasmijease Brku, jeste mangupski.barbarez je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 10:02 amNesto ne zapamtih da se Culic ovdije citirao i spominjao po dobrom. Uglavnom je bio glupan i glupo piskaralo naklonjeno nekom ko je zelio propast dinastije. A sad ide i to ..
@nikad _izvini moram istaci da sam i ja primijetio da kad se pobijedi i napravi dobar rezultat,nekako ekipa utihne.
Nedavno je neko,@kospa cini mi se napisao jednu dobru stvar. Sto vise napadaju na ovaj nacin,prave samo kontra efekat kod ljudi.
Jos jedna stvar. Samo onaj "samo trener" moze onako da daje intervju,na 10 cenata od onih govana cetnickih,bez da se prepadne,bez da se okrene,bez da se pomakne.Jos im se smije,a nije bas da ga je cuvao kordon policije i da nisu mogli da ga napadnu na bilo koji nacin.
Slazem se..Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 9:34 amNiste u pravu cijenjeni kolega.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 8:58 am@pp za sehare!
Amar Osim genije, čarobnjak!!
Semir Stilic je Genije,Carobnjak,Bog otac....
Ovaj potonji je samo trener.....
Nisam te imao namjeru citirat i spominjat,ali su mi se 2 tvoja komentara vezala jedan za drugim.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 10:14 amSta je sad problem majstore....barbarez je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 10:02 amNesto ne zapamtih da se Culic ovdije citirao i spominjao po dobrom. Uglavnom je bio glupan i glupo piskaralo naklonjeno nekom ko je zelio propast dinastije. A sad ide i to ..
Opet hinjski ujedas....
Culic jeste supak ......jednom supak uvijek supak....
Tekst sam kopirao zato sto se nemoze postaviti link niti jednog drugog portala sem ovoog...
Zato skini mi se vise sa hinjaulukom....
Bravo, kod as ništa ne može. Ja bi ove iz Banja Luke od sada uvodio u 45 minuti i izvodio u 80min. Da smo kakav karakter uveli bi ih u 60toj a izveli u 70toj, čisto da pokažemo da možemo biti gori.salle86 je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 10:51 amNego nešto kontam, ako su oni tamo (RS-ovci) zadojeni mržnjom prema svemu Bosanskom, onda smo mi ovde zadojeni mržnjom prema radu i poštovanju drugog.
Navijači nakon meča u BL hladno prolaze pored našeg trenera i ekipe koja snima, a nama ovde problem sprovesti ih nekako u SZ-zdenku. Najlakše reći nemoguće. A to što Željo direktno ispašta zbog toga, koga to boli briga. Daj da mi olakšano sebi posao maksimalno, ako ikako može da ništa ne radimo. Ovde mislim na one, a zna se ko su, što određuju gdje će gostujući navijači. Mada u suštini oni su totalno nebitna karika u tom odlučivanju ali eto odlučuju.
Drugo, klub je DUŽAN da tome stane u kraj. Ako ne znaju kako, ima milion primjera na zapadu samo prepisati. Napravi kavez na SZ-zdenci, pozabavi se tim a o ulasku na stadion ne vidim kako i zašto bi i to bio toliki problem, nisam jednom ulazio na taj dio sjevera pa da ne znam kolike su mogućnosti da se nešto napravi (belaj) ali i da se organizuje normalno ako se želi.
Al jok, najlakše je reći ne može. A u Banjaluci može da oni kojima je samo prije par dana zabranjen pristup utakmicama (pa se oni sa sjevera prebacili na istok) šeću pored naših ljudi toliko blizu da je moguć fizički kontakt. Grebo lud zbunjenog više...
Zašto ovo radiš?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet mar 06, 2020 10:40 amKako to da ovima sto im je kup bitan bio prije dvije godine (meni bio i ostao sporedni trofej, ali trofej koji me obraduje), sad od jednom nije bitan?
Oni koji su rekli da je manje važan su se pojavili u Krupi..