Mi nemamo igrača koji je specijalista za slobodnjake??? Živ i zdrav bio maesto Semir Štilićblueboy je napisao/la: ↑čet feb 20, 2020 8:21 pmMa da, ali eto dobar igrač, vrijedilo bi ga bilo zaganjati, ako ni zbog čega drugog onda zbog slobodnjaka, a ima i drugih stvari u njegovoj igri koje su kvalitetne. A mi odavno već nemamo igrača koji je specijalist za slobodnjake, još od Zebe. Pogodi Sadiković ponekad, ali to je više na snagu udarca.
Danas je raskinuo
Travnik- Željo 3 2avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 20, 2020 8:57 pmŠtila je majstor slobodnjaka. Ne sjećam se igrača, čak ni iz jačih liga, da su na jednoj tekmi postigli DVA gola iz slobodnog udarca, a to je Štiliću pošlo za rukom protiv Posušja (čini mi se) prije više od deset godina. Oba gola su bila identična. Udaljenost 22-25 m, ljevica, pljus preko živog zida i gol.
Ako se neko sjeća ili zna za takve slučajeve (bilo koja evropska liga) neka napiše. Štila je majstorčina igrice - zvane fudbal.
Protiv Semberaca dva razlike. kvalitetniji smo i mnogo lakše pobjeđujemo u Bijeljini nego na Grbavici.
Sinisa Mihajlovic - tri gola na jednoj tekmi... Lazio vs neko....avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 20, 2020 8:57 pmŠtila je majstor slobodnjaka. Ne sjećam se igrača, čak ni iz jačih liga, da su na jednoj tekmi postigli DVA gola iz slobodnog udarca, a to je Štiliću pošlo za rukom protiv Posušja (čini mi se) prije više od deset godina. Oba gola su bila identična. Udaljenost 22-25 m, ljevica, pljus preko živog zida i gol.
Ako se neko sjeća ili zna za takve slučajeve (bilo koja evropska liga) neka napiše. Štila je majstorčina igrice - zvane fudbal.
Protiv Semberaca dva razlike. kvalitetniji smo i mnogo lakše pobjeđujemo u Bijeljini nego na Grbavici.
Sezona 2008/2009mamba21 je napisao/la: ↑čet feb 20, 2020 9:35 pmTravnik- Željo 3 2avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 20, 2020 8:57 pmŠtila je majstor slobodnjaka. Ne sjećam se igrača, čak ni iz jačih liga, da su na jednoj tekmi postigli DVA gola iz slobodnog udarca, a to je Štiliću pošlo za rukom protiv Posušja (čini mi se) prije više od deset godina. Oba gola su bila identična. Udaljenost 22-25 m, ljevica, pljus preko živog zida i gol.
Sadikovic dao dva gola iz slobodnog. Mi vodili 2 0 i popusimo na kraju. Los teren, radni dan mislim da je bio, 2007 ili 2008 godina.
Eto moze biti. Nisam bio siguran, znam da smo vodili 0 2 iz ta dva slobodna.NAVIJAČ je napisao/la: ↑čet feb 20, 2020 10:02 pmSezona 2008/2009mamba21 je napisao/la: ↑čet feb 20, 2020 9:35 pmTravnik- Željo 3 2avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 20, 2020 8:57 pmŠtila je majstor slobodnjaka. Ne sjećam se igrača, čak ni iz jačih liga, da su na jednoj tekmi postigli DVA gola iz slobodnog udarca, a to je Štiliću pošlo za rukom protiv Posušja (čini mi se) prije više od deset godina. Oba gola su bila identična. Udaljenost 22-25 m, ljevica, pljus preko živog zida i gol.
Sadikovic dao dva gola iz slobodnog. Mi vodili 2 0 i popusimo na kraju. Los teren, radni dan mislim da je bio, 2007 ili 2008 godina.
Kakav crni Ronaldo, on po prosjeku osuta 100 slobodnjaka da bi zabio jedan, on dva gola iz slobodnog nije zabio za 3 godine, a kamoli u jednoj utakmici. Baggio je davao, Totti, Reccoba, Del Piero itd...
Izvini ali provaljuješ se.
Odlična ideja, izvodiva, vjerovatno i ne puno skupa.