Je.bo gorana...
Jaci od sistema i partija!!!!
ZELJEZNICAR!
Expert level
Odnio vjetar stubove
Ostala ona dva opet.
Protiv Ugljese sutra igramo, ProleterQwerty_1987 je napisao/la: ↑sri feb 05, 2020 10:59 pmS kim igramo sutra pripremnu ? Zar ne igramo jos samo sa Zoryom 10og ??
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Iskreno ne gotivim ga ni ja nikako, i slazem se da ako je moguce treba to krilo..rodrigo87 je napisao/la:hoce li dzeno biti klasa na krilu ili ga gledamo vec duze vrijeme i znamo koliko moze?
Znaci sutra nema streamamamba21 je napisao/la:Protiv Ugljese sutra igramo, ProleterQwerty_1987 je napisao/la: ↑sri feb 05, 2020 10:59 pmS kim igramo sutra pripremnu ? Zar ne igramo jos samo sa Zoryom 10og ??
Sent from my SM-G955F using Tapatalkpa onda Zorya
nisam ja ni rekao da cemo se naguziti, naprotiv, govnare cemo opet napucati. ali sa zajmovicem ne mozemo male tekme rjesavati u svoju koristvopla je napisao/la: ↑sri feb 05, 2020 11:02 pmIskreno ne gotivim ga ni ja nikako, i slazem se da ako je moguce treba to krilo..rodrigo87 je napisao/la:hoce li dzeno biti klasa na krilu ili ga gledamo vec duze vrijeme i znamo koliko moze?
al hocu da kazem da u sustini nije nam losa ekipa da bi se drugi dio polusezone naguzili konkurentima.
Ima nesto sto mene puno vise interesuje, da oni budu braca da stvore atmosferu da ginu jedan za drugog, da zajedno idu u rat i tad ce biti najjaci.
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk