Svaka cast!barbarez je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 10:20 amA sto se nisi tako smijao kad je potpisao Stilic.
Sto nisi tad poredio pojacanja.
A **** te Tito kako mozete tako dusmanski nastupati. Pa ja ne mogu da vjerujem.
Onaj Qooler ,neki dan, Izlijin post koji govori o sistemu kako danas funkcionisu menadjeri i igraci ,i kako se igraci nista ne pitaju,i kako ih ovi radi licne zarade prave klasicnim robovima bez mozga,iskoristi da se nadoveze kako je je to taj sistem u Zelji koji nas vodi u raspad. A veze jedno sa drugim nema.
Pa Grbavica,koji mi je poprilicno drag,jos sa starog foruma,sad i on postao humoristican nesta naprasno.
Trebao bi ga zvat kod sebe u pozoriste ,fali nam komedije dobre,a ima talenta u njemu.
Ok razumijem da vam se nesvidja nesto,ili ste protiv,ali vise od 50 posto stvari pretjerujete. Samo trazite dlaku u jajetu da serete. I sto imaju ljudi argumente,sve to pada u vodu,i dobija kontra efekat.Kad ovako nastupate.
Ne znam koji vam je ***** vise.
Niste bili humoristicni na ovaj nacin prije par godina. A bilo je materijala za komediju.
Iskreno sam se poprilicno iskljucio iz brojih diskusija,ali ovo kao da je forum Zeljin,o kome pisu drugi navijaci. Takva su vam pisanja.
Realno nismo popunjeni na poziciji napadača, jer u Ermina se niko ne može uzdati.
Kolega, opstrukcije imaju. Ne znam kako ne mogu izdržati ovo sve.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 10:13 amEh bruda i ti svasta pominjes, suti ba, ne pitaj puno, to je tako i mi smo ovcice svi, imamo licnosti lidere vode nas ka tituli lige prvaka, anfieldu i potpisu ronalda uskoro u vidu Nermina Jamaka kojeg izrazito cijenim i postujem ali nije za nas VIŠE.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jan 31, 2020 7:55 pmAko se moglo prije razbacivati i davati dvocifrene plate, ne kontam kako sad ne moze kad se pametnije radi i manje troši. Gdje je ta razlika i ušteda.
Daj hljeba i igara i bice dobro. Prosli nisu imali para, loše upravljali, došli ovi kaze mi cemo sad upravljat, med i mlijeko... evo ja ne vidjeh nijedan projekat da su uradili od kako su dosli?
Shzna nije ubo ni u pikadu
Da je u formi kao u Hajduku isao bi u Premier ligu, al Englesku. Ali i van forme on je njima odlicno pojacanjeblueboy je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 9:46 amPoređenja radi, Zakarić je prekucao ligu u koju tek dolazi TSS.ubaceni element je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 7:46 amMa mozemo mi procati sta hocemo, ovi gore su osjetno jaci nego sto su bili, a vezni red je pun solidnih igraca u najmanji ruku. Mi valjda kontamo moze Stilic sve sam. Blago nama ako tako mislimo. Poredjenja radi, TSS je prekucao ligu u kojoj Zakaric nije mogao meda.
Ako bude igrao kao što je npr. u Hajduku biće im pojačanje, u suprotnom će im biti teret.
I ja bih vise volio Zakarica, jer bi nama bas legao.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 10:39 amShzna nije ubo ni u pikadu
Samo mi je neka nada ta da kod pitara nije niko valjao koga god su nam "preoteli".
A ja sam već pisao da mi je bitniji Zakarić i da bi prije njega nego Tinu.
Al izgleda njima Tino nama ništa![]()
Kakve veze ima Stilic s ovim? Jesam ja nesto ruzno rekao? Po cemu sam ja dusman? Ako je cinjenica, koja je smijesna, dusmanluk, onda uredu. Postujem tvoju konstataciju. A to sto su nama pojacanja igraci koje smo pljuvali i tjerali kad su bili u najboljim godinama, a kao valjat ce nam sad, to je sve nebitno. To nije dusmanlukbarbarez je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 10:20 amA sto se nisi tako smijao kad je potpisao Stilic.
Sto nisi tad poredio pojacanja.
A **** te Tito kako mozete tako dusmanski nastupati. Pa ja ne mogu da vjerujem.
Onaj Qooler ,neki dan, Izlijin post koji govori o sistemu kako danas funkcionisu menadjeri i igraci ,i kako se igraci nista ne pitaju,i kako ih ovi radi licne zarade prave klasicnim robovima bez mozga,iskoristi da se nadoveze kako je je to taj sistem u Zelji koji nas vodi u raspad. A veze jedno sa drugim nema.
Pa Grbavica,koji mi je poprilicno drag,jos sa starog foruma,sad i on postao humoristican nesta naprasno.
Trebao bi ga zvat kod sebe u pozoriste ,fali nam komedije dobre,a ima talenta u njemu.
Ok razumijem da vam se nesvidja nesto,ili ste protiv,ali vise od 50 posto stvari pretjerujete. Samo trazite dlaku u jajetu da serete. I sto imaju ljudi argumente,sve to pada u vodu,i dobija kontra efekat.Kad ovako nastupate.
Ne znam koji vam je ***** vise.
Niste bili humoristicni na ovaj nacin prije par godina. A bilo je materijala za komediju.
Iskreno sam se poprilicno iskljucio iz brojih diskusija,ali ovo kao da je forum Zeljin,o kome pisu drugi navijaci. Takva su vam pisanja.
E to je vas problem... o cemu pricas bolan? Kojih misketovaca, to sto si napisao je glupost svjetskih razmjera. Ako neko hoće sistem i uređenost misketovac jel? Fuj svega mi na sta ste spremni.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub feb 01, 2020 10:38 amSad ide pojacano pisanje ovih tzv "Misketovaca". I krece pljuvanje po klubu. Ne zbog poraza Zelje, nego zbog toga sto je Sarajevo dovelo pojacanje.
Tino Sven Susic strasno pojacanje za Sarajevo, ali sta ce biti na terenu vidjet cemo.
I dalje mislim da bi nam Zakaric vise valjao. Kod njih je to treci igrac na poziciji 10ke. Zajebana je ovo liga, mnogi se nisu snasli.
Ja sam govorio sto sam znao
Budale su ako ne puste polusezonske