zuka je napisao/la: ↑uto jan 28, 2020 9:13 am
Ma nabit ga nogom,i njega i Ramu ba.Ucinak njihov nije nesto sto se ne moze zamijeniti.
Nemoj se naci uvrijedjen sto ti repliciram, volim normalnu diskusiju.. Na stranu sto je Rama "moj" , svjestan sam da je statistika takva kakva je i to je ono sto mi gledamo tako površno..
Realno, je li mislis da mozemo ovakvog igraca dovesti da igra za 3-4 milje i da doprinosi igri kao on (ovdje ne mislim samo na golove i asistencije nego na cijelokupni doprinos, a moje licno misljenje da dosta znaci ekipi u mnogim segmentima). Mnogi ga uzimaju na zub zbog zutih kartona, isto tako sam i ja psovao i rondao sto ih dobije, a realno zaustaviti neciji napad kada prijeti kontra je moranje igrača, sta ako ga pustis i primis gol? Rama kriv.. sad ne pravdam njega, bilo je glupih ne kazem, ali bilo je i pametnih.. Ne znam koliko je nas igralo fudbal iole profesionalno, ali druga je pjesma biti na terenu nego sjediti kuci i gledati fudbal ili igrati termine s rajom.
Neko piše 32% starter, bio je sklonjen, pa kad se vidjelo da Asim i kompanija ne mogu prismrditi i da je ipak rezultat bitniji vracen je, pa je igrao jace utakmice jer neko mora izvuci sve to utice na statistiku, ako je stattistika bitna toliko Asim ima nekih golova pa eto...Moje neko misljenje, evo tebi sam replicirao, pa volio bi da malo raspravimo ne samo o Rami nego i o ostalim, primjer cu uzeti Mustafu koji nema pojma sta igra i koja je uloga ali eto dobar je jer ima ugovor i ne zateze..