Pozdrav svima, da se zna da nas je bilo i u sjevernom Londonu. VTŽ
Nije standard gradnje naravno, i nisu samo Fulham i Everton već ima još barem 20 stadiona sa stubovima samo u Engleskoj. Sve ovo radimo sa tuđim parama, uklopili se da uradimo onako kako može za toliko para, kome se ne sviđa i ima zamjerke trebao je na vrijeme reagovati i odnijeti para koliko fali da mu se ispune neke želje po pitanju krova.
Pa pisali su ljudi od pocetka vezano za stubove. Ja opet kazem, i to sam cijelo vrijeme pokusao da naglasim da razumijem da je situacija kakva jeste i da je maksimum sto se moze da dobije od krova sa budzetom kojeg klub ima. Samo to pokazuje da kasnimo 50 godina, jer niko unazad x godina ko bi radio nesto novo bi radio sa stubovima i nece sigurno to raditi ni u buducnosti. I to je jedini dio koji mi je smetao, jer nema veze sa realnosti, a ja kao obican navijac sam dovoljno dao i za evropsku grbavicu, stolice 10-godisnje na istocnoj tribini, farbanje reflektora.blueboy je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 3:07 pmNije standard gradnje naravno, i nisu samo Fulham i Everton već ima još barem 20 stadiona sa stubovima samo u Engleskoj. Sve ovo radimo sa tuđim parama, uklopili se da uradimo onako kako može za toliko para, kome se ne sviđa i ima zamjerke trebao je na vrijeme reagovati i odnijeti para koliko fali da mu se ispune neke želje po pitanju krova.
Stop izgradnji sa stubovimaGrbavica je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 4:32 pmKoliko se sjecam bila je opcija da se uradi krov bez stubova ali opstina nije dozvoljavala taj nacin jer bi se "izlazilo iz dozvoljenih gabarita". I te pare od UEFA-e bi taman poklopile cijenu takvog krova. Ali izabrana je jeftinija opcija, a cini mi se da je od ostatka para uradjen video nadzor i jezevi.
Sta ljudi imaju igraca skoro po tri igraca na svim pozicijama, prekucali sve.
Sve lijepo izgleda na papiru, al fudbal je cudo ..PratimsamoPlave je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 4:43 pmSta ljudi imaju igraca skoro po tri igraca na svim pozicijama, prekucali sve.
Trener i pravi igracivopla je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 4:49 pmSve lijepo izgleda na papiru, al fudbal je cudo ..PratimsamoPlave je napisao/la: ↑ned jan 12, 2020 4:43 pmSta ljudi imaju igraca skoro po tri igraca na svim pozicijama, prekucali sve.
I prije ove sezone su doveli top igrace, po svima trebali prepisati ligu a gledaj ih gdje su.
Mora se dosta stvari poklopiti i sve te igrace uklopiti za rezultat.
Gavran ima grijace u stolici
Drug nije problem autobus igraca, nego autobus karinskih igraca. Zrinjski nema apsolutno nikakvih problema, samo im treba neko da ih poslozi. Mi imamo tu prednost u Amaru, u ostalim segnentima smo miljama daleko iza svinjskog
Jes, jes ali u svakom slucaju je dobro sto igra, imao taj bonus ako aek ode u ligu prvaka ili ligu evrope.