Zalijepiti mu cvanciku na celo kad ga posaljemo, nek popiju ljudi kafu tamo ako ga vode.vobznazna2 je napisao/la: ↑pon jan 06, 2020 6:45 pmE cuj asim da se proda...
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
A.S.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jan 06, 2020 4:00 pmSelam ces Memi.blueboy je napisao/la: ↑pon jan 06, 2020 3:55 pmNe znam ko je i šta nagađao u vezi Gojaka, ali u vezi Sadikua nije nagađanje. Ja inače ne nagađam, s vremena na vrijeme prenesem ono što saznam, a saznam od izvora koji je najbliži mogući čovjeku koji se trenutno pita za sve u Klubu.avlami97 je napisao/la: ↑pon jan 06, 2020 1:45 pm
Ma sve su to nagađanja i onda se plasiraju priče, kako kome odgovara. I za Amera Gojaka je bila priča da ga je Amar otpilio jer mu je navodno babo tražio zagarantovanu minutažu. Nakon toga Adžem izjavi da to nije istina. Kome vjerovati? Amaru, Gojaku, Adžemu?
Na kraju je Željo ispušio, a Gojak postao igrač grupne faze lige prvaka.
Ako Sadiku dođe, bit će Amar zna najbolje, a ako ne dođe bit će Amar ga nikada nije ni htio.
Namjerno sam uzeo za primjer Gojaka, a ne Zlatana Ibrahimovića koji je otpilio jednog Arsena Wengera.
I neka se zahvale covjeku koji im je prenio info o Sadikuovom zdravstvenom stanju.
A tice se povrede koju je imao.
Kakav babo kakva minutaza...
O strucnosti nasih doktora i pored svih aparatura je suvisno pricati.blueboy je napisao/la: ↑pon jan 06, 2020 8:58 pmA.S.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jan 06, 2020 4:00 pmSelam ces Memi.
I neka se zahvale covjeku koji im je prenio info o Sadikuovom zdravstvenom stanju.
A tice se povrede koju je imao.
Kakav babo kakva minutaza...
A u 21. stoljeću medicina je toliko napredovala da više nema potrebe slušati nečije preporuke o nečijem zdravstvenom stanju. Priključiš ga na aparate i sve ti se samo kaže. Tako da je ipak do babe. Naravno, uvijek možeš malo i zažmiriti na na pokazatelje kao u slučaju E. Zeca.
Sa njim i Aco mi je ok.
Nek ne zabije 3 utakmice go i jebavace mu se mater a Boga mi i Japan
Ima ponude izvan BiH, ništa od njega.
Metnut ce AsharaK svima Zaka nick taman da se ne zna ko piše
Egzektli.