Nažalost, tako je! I ja sam čuo da su pojedini biznismeni bili zainteresirani, nećkali se i odustali. Kažu otprilike ovako - kako da uložimo u klub koji volimo od djetinjstva, a da se ništa ne pitamo, tj. da drugi troše njihov uloženi novac! Smeta im što je ustvari d.j.l. sada! Uglavnom, tako nekako stvari idu...Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 10:12 amOdziv za skipstinu je jako mali.Cak i manji od onoga koji se ocekivao.Barem je tako bilo do prije neki dan.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 10:07 amKoliko sam ja cuo zainteresovani su neki Zeljovci iz privatnog sektora da udju u klub sa parama, nije provjereno, ovo je mahalskaLudvig Leple je napisao/la: ↑čet dec 12, 2019 9:29 am
Vidim da konstantno pišeš kao da imaš izvor u Klubu, pa te molim da mi kažeš na koji način ćemo stati na noge, ustvari da ti preformulišem pitanje (jer ćeš vjerovatno izvrnuti), kakav je plan za stabilizaciju i napredak Kluba i ko ga je prezentovao?
Ekioa koja se kao nesto pripremala za skupstinu je odustala od kandidature.
Samo da ne bude po onoj: "Daj Bože šćeri da te aga uzme, al bojim se da se cigani okolo motaju!"
Po prirodi sam optimista, ali trenutna situacija nije nimalo ružičasta! Naprotiv, idemo ka daljnjem zaduživanju, a apropo toga moramo prodavati glavne igrače u jesenjem dijelu, kako bi bar malo amortizovali situaciju.
Mene interesuje samo jak i moćan Željo, što smo već odavno trebali i postati u bh. okvirima, da budemo bh. Dinamo!