uto dec 03, 2019 11:03 am
zfc je napisao/la: ↑uto dec 03, 2019 9:51 am
Qooler je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 4:45 pm
south side je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 11:18 am
Al sto je cudno, nigdje sad onih pljuvaca Amara kada smo dobili derbi i prosli i ovaj samo nestanu i onda na jednom ulete sa svojim ne buloznim pricama i podmetanjem raznih papira i tuzbi .Tek se sad vidi da su to dusmani u suradnji sa pitarskim ublehama,hajd sto je amar nabio kompleks pitarima nego i ovim drugim koji su protiv njega i koji kopaju na sve nacine ne bih li pokazali Amara kao kamatara koji dosao samo da uzme pare a kao Zeljo ga neinteresuje. Kavi su to ublehasi al neka na kraju ce da jedu svoja damu I da vas brko popisa na kraju.AMAR AMAR OSIM OSIM.
Tvom istomišljeniku sam već rekao. Amar Osim da osvoji i Ligu prvaka sa Željom, živim za dan kada će otići iz klub. Taj dan će biti kraj pijace i ahbaba. Željo mora bit sistem kvalitetnih ljudi, a sa Amarom to nikad neće bit.
Obraz se jedbom gubi i nikad ne vraća.
Okrenite se priči oko fotboola. Kult ličnosti nikad neće proći kod iole savjesnih navijača.
Uskoro će i kraj godine i finasijski izvještaj, koji je bitniji za klub od svih derbija.
Željo treba da bude upravo ovo što je sad, vodeći klub na tabeli i to je upravo sa Amarom i ovom skupinom igrača i onih sa juga navijača.
Meni je zanimljivo razmišljanje "Amar Osim da osvoji i Ligu prvaka sa Željom, živim za dan kada će otići iz kluba". Majka mu stara valjda se nogomet igra zbog rezultata, sve u i oko kluba se podređuje tome da oni budu što bolji. Ako je nekome dobar ovakav sistem kakav je sad da bi pravio vrhunske rezultate onda je to dobar sistem. Sistem koji navijačima donosi ono zbog čega idu na utakmice, podržavaju klub.
Naravno da su veće šanse da sa normalnim sistemom se ostvare i bolji rezultati, ali svako bira sebi.
Meni lično je draža titula nego nekih milion dobrih stvari iz administracije. Naravno titula koja neće kasnije biti skupo plaćena, a i to je moguće. Primjer Dinamo koji je imao lopova/e u foteljama ali nisu "uzimali sve sebi" već je i klub rastai...a ne titula koja ostavi milionske dugove na naplatu kasnije.
Previše smo se mi odrekli naših uloga, NAVIJAČA. Poslovati u okvirima normalnog/dozvoljenog (nazovi kako hoćeš) i rezultati bolje nego spektakularne stvari u kancelariji bez rezultata. Primjer Arsenal, danas i nekad...
Zadnja izmjena:
salle86, dana/u uto dec 03, 2019 11:06 am, ukupno mijenjano 1 put.
NEDIM SIJERČIĆ: "Mislim da naziv stadiona na kojem mi igramo, na kojem svi boravimo - hrpa betona, za mene je lično neprihvatljiv. Mi imamo nešto što smo sami izgradili, ono nije hrpa betona, to smo mi napravili, to mi i dalje pravimo..."