Ja nesto nisam za to da uvijek zatvaramo mi kolo, ali dobro, znaju oni najbolje. Trebace igracima i odmor, bio je tezak teren na Zubanpolju. Ova me je pobjeda bas obradovala, vise nego onih 5 komada.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 1:24 pmJoš nije zvanično poznat termin utakmice ili ?storm_raider je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 1:03 pmNije pomijesao, poslali smo mi molbu da bude u nedjelju.
Mi i Borac bi zatvorilistorm_raider je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 1:41 pmJa nesto nisam za to da uvijek zatvaramo mi kolo, ali dobro, znaju oni najbolje. Trebace igracima i odmor, bio je tezak teren na Zubanpolju. Ova me je pobjeda bas obradovala, vise nego onih 5 komada.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 1:24 pmJoš nije zvanično poznat termin utakmice ili ?storm_raider je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 1:03 pm
Nije pomijesao, poslali smo mi molbu da bude u nedjelju.
Amar k´o čovjek je karin.a. Jasno kao dan.avlami97 je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 11:26 amNemoj započinjati tu priču Boga ti. Amar na terenu kao trener je OK - najbolji. Amar mimo terena i sve ono što je uradio i nije uradio je drugi par rukava. Ako to ne možeš shvatiti, do tebe je. Na koncu konca ima onaj tamo forum na kojem se uglavnom priča samo o Amaru, a Želje ni u tragovima. Treba razlučitei rezultate na zelenom terenu od rezultata Kluba općenito.south side je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 11:18 amAl sto je cudno, nigdje sad onih pljuvaca Amara kada smo dobili derbi i prosli i ovaj samo nestanu i onda na jednom ulete sa svojim ne buloznim pricama i podmetanjem raznih papira i tuzbi .Tek se sad vidi da su to dusmani u suradnji sa pitarskim ublehama,hajd sto je amar nabio kompleks pitarima nego i ovim drugim koji su protiv njega i koji kopaju na sve nacine ne bih li pokazali Amara kao kamatara koji dosao samo da uzme pare a kao Zeljo ga neinteresuje. Kavi su to ublehasi al neka na kraju ce da jedu svoja damu I da vas brko popisa na kraju.AMAR AMAR OSIM OSIM.
Nadam se da će u Skupštinu biti izabrani vrijedni, časni i pošteni ljudi, a ne oni koji će samo dizati ruku ili se pozivati javno na određeni član, a potom se poklopiti ušima. Nadam se da u Skupštini neće biti mjesta za one koji tužakaju Želju, naplaćuju isti dug više puta, uzimaju mu kamatu ili blokiraju klupski račun.Faca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 2:50 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... uba/39784/
Eto pa delegirajte,da ne bude sa ja samo delegiram....![]()
Realno i Senad kao covjek karina. Pa niko nije te stvari pisao po forumu.neroazzuro je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 2:13 pmAmar k´o čovjek je karin.a. Jasno kao dan.avlami97 je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 11:26 amNemoj započinjati tu priču Boga ti. Amar na terenu kao trener je OK - najbolji. Amar mimo terena i sve ono što je uradio i nije uradio je drugi par rukava. Ako to ne možeš shvatiti, do tebe je. Na koncu konca ima onaj tamo forum na kojem se uglavnom priča samo o Amaru, a Želje ni u tragovima. Treba razlučitei rezultate na zelenom terenu od rezultata Kluba općenito.south side je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 11:18 amAl sto je cudno, nigdje sad onih pljuvaca Amara kada smo dobili derbi i prosli i ovaj samo nestanu i onda na jednom ulete sa svojim ne buloznim pricama i podmetanjem raznih papira i tuzbi .Tek se sad vidi da su to dusmani u suradnji sa pitarskim ublehama,hajd sto je amar nabio kompleks pitarima nego i ovim drugim koji su protiv njega i koji kopaju na sve nacine ne bih li pokazali Amara kao kamatara koji dosao samo da uzme pare a kao Zeljo ga neinteresuje. Kavi su to ublehasi al neka na kraju ce da jedu svoja damu I da vas brko popisa na kraju.AMAR AMAR OSIM OSIM.
Al je kao trener tata. je.baji ga.
Tvom istomišljeniku sam već rekao. Amar Osim da osvoji i Ligu prvaka sa Željom, živim za dan kada će otići iz klub. Taj dan će biti kraj pijace i ahbaba. Željo mora bit sistem kvalitetnih ljudi, a sa Amarom to nikad neće bit.south side je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 11:18 amAl sto je cudno, nigdje sad onih pljuvaca Amara kada smo dobili derbi i prosli i ovaj samo nestanu i onda na jednom ulete sa svojim ne buloznim pricama i podmetanjem raznih papira i tuzbi .Tek se sad vidi da su to dusmani u suradnji sa pitarskim ublehama,hajd sto je amar nabio kompleks pitarima nego i ovim drugim koji su protiv njega i koji kopaju na sve nacine ne bih li pokazali Amara kao kamatara koji dosao samo da uzme pare a kao Zeljo ga neinteresuje. Kavi su to ublehasi al neka na kraju ce da jedu svoja damu I da vas brko popisa na kraju.AMAR AMAR OSIM OSIM.
Ne znam na osnovu čega si to zaključio. Ja uopšte nisam stekao takav dojam al, kažem, ne poznajem čovjeka.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 4:18 pmRealno i Senad kao covjek karina. Pa niko nije te stvari pisao po forumu.
Ipak evo subota tekma, tako da bih mogao stići
Atmosfera je vrhunska i medju navijacima i igracima. Laznu napetost prave dvije struje, jedna sa ovog i druga sa onog portala.