Plava Porodica je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 10:25 amhttps://giphy.com/gifs/zeljo-fk-zeljezn ... BnXbWnkvmk
E čuj zuban za sirotinju![]()

Plava Porodica je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 10:25 amhttps://giphy.com/gifs/zeljo-fk-zeljezn ... BnXbWnkvmk
E čuj zuban za sirotinju![]()
Nemoj započinjati tu priču Boga ti. Amar na terenu kao trener je OK - najbolji. Amar mimo terena i sve ono što je uradio i nije uradio je drugi par rukava. Ako to ne možeš shvatiti, do tebe je. Na koncu konca ima onaj tamo forum na kojem se uglavnom priča samo o Amaru, a Želje ni u tragovima. Treba razlučitei rezultate na zelenom terenu od rezultata Kluba općenito.south side je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 11:18 amAl sto je cudno, nigdje sad onih pljuvaca Amara kada smo dobili derbi i prosli i ovaj samo nestanu i onda na jednom ulete sa svojim ne buloznim pricama i podmetanjem raznih papira i tuzbi .Tek se sad vidi da su to dusmani u suradnji sa pitarskim ublehama,hajd sto je amar nabio kompleks pitarima nego i ovim drugim koji su protiv njega i koji kopaju na sve nacine ne bih li pokazali Amara kao kamatara koji dosao samo da uzme pare a kao Zeljo ga neinteresuje. Kavi su to ublehasi al neka na kraju ce da jedu svoja damu I da vas brko popisa na kraju.AMAR AMAR OSIM OSIM.
south side je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 11:18 amAl sto je cudno, nigdje sad onih pljuvaca Amara kada smo dobili derbi i prosli i ovaj samo nestanu i onda na jednom ulete sa svojim ne buloznim pricama i podmetanjem raznih papira i tuzbi .Tek se sad vidi da su to dusmani u suradnji sa pitarskim ublehama,hajd sto je amar nabio kompleks pitarima nego i ovim drugim koji su protiv njega i koji kopaju na sve nacine ne bih li pokazali Amara kao kamatara koji dosao samo da uzme pare a kao Zeljo ga neinteresuje. Kavi su to ublehasi al neka na kraju ce da jedu svoja damu I da vas brko popisa na kraju.AMAR AMAR OSIM OSIM.
Ne pokusavaj bezveze, ne treba im paznju davati.south side je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 11:18 amAl sto je cudno, nigdje sad onih pljuvaca Amara kada smo dobili derbi i prosli i ovaj samo nestanu i onda na jednom ulete sa svojim ne buloznim pricama i podmetanjem raznih papira i tuzbi .Tek se sad vidi da su to dusmani u suradnji sa pitarskim ublehama,hajd sto je amar nabio kompleks pitarima nego i ovim drugim koji su protiv njega i koji kopaju na sve nacine ne bih li pokazali Amara kao kamatara koji dosao samo da uzme pare a kao Zeljo ga neinteresuje. Kavi su to ublehasi al neka na kraju ce da jedu svoja damu I da vas brko popisa na kraju.AMAR AMAR OSIM OSIM.
Štilić, Kemo i Stana
Izdominirali smo ih na tribinama u svakom smislu te rijeci. Ni na trenutke ih nisam cuo. Mi smo zadnjih godina pokazali da smo najvjerniji u drzavi, vecina navijaca drugih klubova bi odustala od podrske nakon onih izgubljenih titula, brukanja na Grbavici, gubitka licence itd, ali ne i mi, i dalje smo najbrojniji i uvijek tu za svog Zelju
Nije pomijesao, poslali smo mi molbu da bude u nedjelju.
Još nije zvanično poznat termin utakmice ili ?storm_raider je napisao/la: ↑pon dec 02, 2019 1:03 pmNije pomijesao, poslali smo mi molbu da bude u nedjelju.