CURVALeon_Professional je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:30 pmTakvi su mi najdraži.SUD je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:00 pmNeces vjerovati ne istomišljenik, malo ti je čudno vjerovatno ali naviknuti ćeš se.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 4:29 pmKo je sad ovaj Sudo
Dobrodošao.
Kakav je to boom u najavi? Nemoj Danane izradit![]()
Valjda nisi neki stari pod novim nickom. To ne bi valjalo.
Nema na čemu.
Atletiko više govori o Adžemovom trenerskom kvalitetu nego o svemu ostalom, u seniorima na žalost nije uspio da sazri kao trener ali u op je fantastično radio svoj posao.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:23 pmTo je samo dokaz kako uspjeh u omladinskim kateogorijama (citaj: Atletico) ne znaci apsolutno nista, nismo igraca da valja osim Sabana izbacili godinama...blueDBR je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:18 pma najtuznije sto ne mozes ni reci da su nas zakinuli, niko od naših ni ne zasluzuje repku Hare je bio redovan u repkama dok je igrao, kitarima i kovačević, serbecic, sabanovic u prvoj ko sto i u ligi igraju redovnozeljeznicka21 je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:14 pm
Nikad manje nasih u repci, a gledam pitara nikad vise
I danas sam misljenja da ga se trebalo istrpiti....Izlija je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:44 pmAtletiko više govori o Adžemovom trenerskom kvalitetu nego o svemu ostalom, u seniorima na žalost nije uspio da sazri kao trener ali u op je fantastično radio svoj posao.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:23 pmTo je samo dokaz kako uspjeh u omladinskim kateogorijama (citaj: Atletico) ne znaci apsolutno nista, nismo igraca da valja osim Sabana izbacili godinama...
Danilovic je meni nekako najbolji, ali realno tesko se moze procijeniti sta kad se brane sa 10 ljudi u 16
Opcenito govorim. Danilovic bi nam u Zelju legao kao budali samar.
DANAN je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:42 pmCURVALeon_Professional je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:30 pmTakvi su mi najdraži.
Nema na čemu.
Da, radi se o CURVI, novi nick od juce.DANAN je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:42 pmCURVALeon_Professional je napisao/la: ↑uto okt 15, 2019 6:30 pmTakvi su mi najdraži.
Nema na čemu.