Osim u glavnoj, a ta je najbitnija.
Osim u glavnoj, a ta je najbitnija.
To sam pisao kada je doslo do toga. Trenutni su krivi.avlami97 je napisao/la: ↑sub okt 12, 2019 4:30 pmOK
Šta kažeš na ovo oko licence što reče Generalni sekretar. Nismo mi krivi. Svu odgovornost svalio na prošle. Rok da se popuni uplatnica je bio 31.3.2019. Ako laže, je li za bana u Želji? Treba li ga nogirati zbog laži i obmanjivanja navijača ili je to neki novi model rada?
Zasto ne bi znao? Zeljeznicar je Udruženje građana, a mi građani smo članovi tog Udruženja. Zasto bi to bila tajna i zasto niko ne zna sta se dogadja sa 400.000 KM tog Udruzenja gradjana.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub okt 12, 2019 2:07 pmKako ce to neko sa foruma znati?Racional87 je napisao/la: ↑sub okt 12, 2019 1:56 pmMože li mi neko objasniti, šta se događa se tužbom današnjeg trenera FKŽ protiv FKŽ.
U kojoj je to fazi, šta je na kraju bilo sa kamatama koje su tražene ?
Nije provokacija, zanima me i molim odgovor od nekoga ko poznaje situaciju.
Hvala unaprijed.
Hvala buraz. Hvala Larse. Kako juniori igraju?blueDBR je napisao/la: ↑sub okt 12, 2019 1:55 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/raspored-utakm ... h-2/39149/ponosannavas je napisao/la: ↑sub okt 12, 2019 1:37 pmMislim da je jasno sto duze ne pisem. Larse ima li kakvih tekmi omladinaca za vikend?
evo druže
28.3.2019. Brković je na ovoj funkciji naslijedio Amera Duvnjaka, koji je prije tri mjeseca napustio ovu funkciju u klubu s Grbavice.mirzoni1921 je napisao/la: ↑sub okt 12, 2019 4:44 pmA šta misliš Avlami da zatrazimo da ti trajni ban dobiješ radi iznošenja laži? Gdje je Brković rekao da su prošli krivi?
"No, već je pola godine glavni operativac na Grbavici. Na samom početku angažmana dočekala ga je afera zbog nedobivanja licence pa Željo ove sezone nije igrao u Evropi. Za to je odgovorna administracija kluba u prethodnom sazivu, a mladom Brkoviću ni danas nije jasno kako je do toga došlo. S Grbavice su se žalili UEFA-i i još čekaju na odluku Suda za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani"
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
![]()
Ja kad vidjoh sastav rekoh opet 10:0, kad ono malo više.
Nije me bilo 24 sata i tek čitam postove od jučer, a ovaj se odnosi na mene. Nigdje ja nisam uporedio Štilića i Zahirovića kojeg sam dao kao primjer kako smo svi bili u euforiji kad je stigao. Ti evo pričaš kako ovaj zna sve s loptom, a ovaj ne zna. Da te pitam, jedan Makelele nije znao ništa s loptom, a jedan Baljić zna sve, kad za 10 godina upitaš navijača Reala za njih dvojicu, kakav ćeš odgovor dobiti?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet okt 11, 2019 11:37 pmZnaci koliko moras biti neuk i bezobrazan da uporedis Zahirovica i Stilica.
Jedan je nase dijete prije svega, o lopti zna vise nego 6 Zahirovica zajedno. Jos pise Zahirovic igrao vise za BIH. Pa logicno kad je ta pozicija deficitarna. Na 10 imali Misketa, koji je sinonim za tu poziciju, Ibricica koji je fenomenalan igrac a na zadnjem veznom poslije Rahimica i povrede Bajramovica samo improvizacije. Pa jedan Mikelini je igrao za reprezentaciju i ima tri nastupa. Jel on sad bolji igrac od recimo Graovca? De nemojte pisati nebuloze vise. Druga stvar bio sam potpuno indolentan o odlasku bivse uprave. Krenuli iz greske u gresku, ostavili Siljka tu koji je rudario protiv njih. Ipak zbog dobrih stvari nisam bio ni protiv ostanka uz neke korjenite promjene.
Al ovi sad su sedam puta gori
Ja lično očekujem da nam bude najbolji igrač jer po znanju to jeste. Ovo dosad što sam vidio je ok, ali ništa spektakularno, neko ko bi trebao biti naš najbolji igrač mora puno bolje. Svaki realan navijač Želje će ti to isto reći. Da li ćemo to vidjeti od njega nakon ove pauze kad se još više spremi ostaje da vidimo.mamba21 je napisao/la: ↑pet okt 11, 2019 10:14 pmHajde da vidimo sta ocekujemo? Amar je rekao da od njega necemo vidjeti veliku trku. Igrac je poteza, zadnji pas, ostri centarsuti iz prekida. Da li smo vidjeli u svakoj do sada utakmici to kada je ulazio.blueboy je napisao/la: ↑pet okt 11, 2019 6:45 pmNe fali njemu ništa i ja ništa nisam ni rekao u tom smislu, ali dosad osim u utakmici protiv Mladosti u kupu, nije puno toga pružio. Daj Bože da svaku tekmu bude igrao po 90 minuta i bilježio po dvije asistencije, to će biti znak da dobro igramo i osvajamo bodove. Samo se pitam ako npr. on ne opravda očekivanja koga ćemo kriviti za to?mamba21 je napisao/la: ↑pet okt 11, 2019 2:28 pm
Pa sta fali Stilicu do sada osim spreme koju ce popraviti nadam se sada na pauzi. Ja ga ocekujem od sljedece u prvoj, vrijeme mu je. Jedini Zahirovicev potez kojeg se sjecam je dizanje ruku prema jugu da nahjca jos vise atmosferu. Presmijesno mi je ovo tvoje poredjenje.
( derbi imao par minutica, protiv zvijezde dvije asistencije i gol, protiv Mladosti imao opet finih poteza ali ne moze njega Asim ispratiti, nebitno. U BL odmah u celo pogodi ermina iz kornera koji se nasao ispred golman, ali ode preko gola. Mogli su mu i penal svirati nakon suta. U Tuzli gurnu Rami izmedju dvojice i penal izbori) Mislim da smo od njega u svakoj utakmici do sada vidjeli nesto dobro. Stilic i Zahirovic ne mogu zajedno, ali nikako. Zahirovic poslije nas zavrsi u mdk, pa celik. Ne znam igra li jos fudbal.
Ko god se ne dokaze treba kriviti onoga sto ga je doveo. Nije Elsner kriv sto su mu rekli hoces li doci i ponuditi mu fin ugovor.
Vise puta je napisano kojim tokom je to islo. Slavko je trazio bonuse, a nasi su smatrali da se taj zahtjev moze osporiti. Dakle, njemu nije plata ostala duzna, vec bonus za plasman u Europu. Tu su pogrijesili, jer je Slavko uspio dokazati da mu bonusi trebaju biti isplaceni. Ta greska se naravno ne moze porediti sa neispunjavanjem licence od ljudi koje je Amar Osim doveo. Neuporedivo. Svi se mozemo sloziti da se to ne bi desilo da nije izvrsen puc, jer bi bivsi sazivi UO i NO izdejstvovali dozvole bez ikakvih problema.
Ma o čemu ti pričaš Moleru?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub okt 12, 2019 11:10 amMa nikad to nece shvatiti. Po njemu razlog slabe posjete jer neko nekog nije pozvao na proslavu rodjendana. Pola nas i ne zna da to postoji, i da znam da mi starog nisu pozvali, opet bih dosao.
Qooler je napisao/la: ↑sub okt 12, 2019 8:35 pmMa o čemu ti pričaš Moleru?PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub okt 12, 2019 11:10 amMa nikad to nece shvatiti. Po njemu razlog slabe posjete jer neko nekog nije pozvao na proslavu rodjendana. Pola nas i ne zna da to postoji, i da znam da mi starog nisu pozvali, opet bih dosao.
Zašto ljudi vole Želju?
Zato jer ima karater i nema mrlju u prošlosti!!! Zapamti.
Šta im Željo sad nudi?
Kamate, prijetnje, pijacu, saopštenja...
Ovo da zna, svaki navijač Želje, sigurno ne bi podržavao Amarovu pijacu.
Nažalost, Željo je rob perioda Amara.
Željo nije bio ni Katalinskog, ni Bukalov, ni Ivicin... Željo nikad neće niti jednog lica. Pogotovo lica koji je najviše profitirao od Želje u historiji.
Uzmite sve legende Želje, i saberite koliko su novaca uzeli od Želje.
Samo jedan se izdvaja u vrhu! Toliko o njemu i njegovim Molerima! Nikad, nikad, nikad okrečit nećete!