Jupiiiiii!
Ide blagostanje...
Ne znam drug , meni su vala svi Korejci isti .Tare1921 je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 10:51 pmcim se smiju dobro je
Znas li za koji klub skautiraju?
Pošto znam da imaš info iz Mladosti, sta možemo sutra ocekivati?
Necu te napasti, samo cu ti reci da gluposti pises.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 8:28 pmMoje misljenje ako su vec lobirali mjesecima za ulazak u klub a znamo svi koliko je to trajalo,trebao je sjesti s njim, jer se lik s proslom Upravom nije mogao dogovoriti oko uslova produzenja. Vjerovatno ces me napasti zbog ovog i necemo se sloziti,ali to je moje vidjenje koje je mozda i pogresno.mamba21 je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 7:21 pmSto ga je Amar bespotrebno halalio?Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 7:13 pmSteta za danasnji po meni kiks jer smo mogli i trebali uzeti puni plijen jer realno uz ovakav broj sansi smo trebali biti sigurniji u zavrsnici akcija.
Danas Eric pokazao da nije nista bolji od Kjosevskog, Bojo sve bolji i bolji iz utakmice u utakmkcu,Stevanovic i Pavic odigrali sasvim korektno,Ermin dokazao da je Ramovicu mjesto u prvih 11 a Krpic odigrao kapitenski i majstorski jos jednom,skauti su imali sta da vide to je sigurno.
Posebno treba izdvojiti bespotrebnu seljacku hajku od strane publike u Tuzli,koja je ocito odraz tuzlanskog kompleksa od Zeljeznicara pocevsi od spikera do seljacke publike na tribinama.
Nama bi njihov Efendic dobro dosao na poziciji beka,ali sumnjam da mozemo bilo koga dovesti iz TC jer ih Azmir itekako placa a Efendica guraju u repku. Za Voju sam vec govorio steta sto nismo imali ljude u Upravi da ga zadrze a htio je ostati, Amar ga je bespotrebno halalio a vrijedi svake marke.
Cestitke najvjernijim od nas danas na tribini.
Idemo dalje,Zeljeznicar iz metropole!
Iz mladosti mi je ostala samo neprezaljena ljubav sa PalafanaticZeljin je napisao/la: ↑sub sep 28, 2019 11:46 pmPošto znam da imaš info iz Mladosti, sta možemo sutra ocekivati?
yebo Kinu što reče jednom Zajko
Prvih 11 kola bez poraza,