Nama treba namanje jedan stoper, Sipović mi je nekako nedefinisan igrač, Bogičević slabo vidi, Kemu neću da ureknem. Ja bih ganjao dvojicu mladih stopera, iz slabijih ekipa, kojima je Željo odskočna daska Lijevi bek i krilo urgencija.
A sad da prokomentarišem što je neko rekao za Zvezdu da su zaradili 17M eura. To je proces koji traje. Zvezda ima jednog od jačih sponzora u regionu i šire, a to je Gasprom, koji godišnje kroz sponzorstvo daje klubu 1,5M eura. Pored njih je i Elektroprivreda Srbije, mislim ista cifra u pitanju. Po posjeti Zvezda ubjedljivo prva. A dug otplačuje grad Beograd. Jedna velika mašinerija. Sad zamislite da Željo ima sponzora koji kroz sponzorstvo daje 1M eura, i pored Elektroprivredu FBiH koja uplačuje istu sumu. To je 2M eura samo od 2 sponzora. Grad Sarajevo otplačuje dugovanja. Ostale sponzore neću ni računati, ni prihode od karata, funshopa i sl. E sad sa tim finansijama bi mogao zadržati Miroslava Stevanovića, Gorana Zakarića, Daniela Graovca, te dovesti kvalitetnog južno-amerikanca ili afrikanca. I imaš tim koji može napasti grupnu fazu Evropskog takmičenja. Svaki drugi put je ravan naučnoj fantastici.
A u subotu Željo mora da dobije, prolongirao sam godišnji radi derbija.