Pa meni se cini kao faul nad golmanom..kontakt jest bas mal i minimalan, al u kaznenom bilo kakav kontakt s golmanom i ispada mu lopta je faul.MU'MIN T.M. je napisao/la: ↑sri avg 28, 2019 2:31 pm
Kome nije mrsko nek pogleda drugi od ukupno DVA poništena gola kod sudije Kaljanca, gdje pomoćni diže zastavicu, tek nakon što je glavni svirao prekršaj.
I on opet dolazi da Želji sudi i to na Grbavicu.
to se odnosi na peteracPremier je napisao/la: ↑sri avg 28, 2019 3:48 pmPa meni se cini kao faul nad golmanom..kontakt jest bas mal i minimalan, al u kaznenom bilo kakav kontakt s golmanom i ispada mu lopta je faul.MU'MIN T.M. je napisao/la: ↑sri avg 28, 2019 2:31 pm
Kome nije mrsko nek pogleda drugi od ukupno DVA poništena gola kod sudije Kaljanca, gdje pomoćni diže zastavicu, tek nakon što je glavni svirao prekršaj.
I on opet dolazi da Želji sudi i to na Grbavicu.
Fala, nisam znao.nookey je napisao/la: ↑sri avg 28, 2019 2:29 pmto ti je u narodu uvedeno kao ultimativni kraj, kad ne možeš meda ne možeš ništa, gotov si, tapija, eto...
I mene je to zanimalo, pa sam nasao na trensfermarket-u...Prema njima u 9 utakmica Amar ima 1 pobjedu, 5 remija i 3 poraza i osvaja 0,89 bodova po utakmici...
Ma to su podaci za drugi i treći mandat. Nisu stavili brojke iz prvog mandata, a tada ih je handrio. Po sjećanju u prvenstvu nas nisu dobili, a mi njih dva puta Legendarnih 0:3 na Koševu Bešlija i dvojica bekana...
I ovaj video kad je Gredic zabio i tada nas je Amar vodio.avlami97 je napisao/la: ↑sri avg 28, 2019 6:13 pmMa to su podaci za drugi i treći mandat. Nisu stavili brojke iz prvog mandata, a tada ih je handrio. Po sjećanju u prvenstvu nas nisu dobili, a mi njih dva puta Legendarnih 0:3 na Koševu Bešlija i dvojica bekana...
Evo nađoh za prvenstvene:mamba21 je napisao/la: ↑sri avg 28, 2019 6:19 pmI ovaj video kad je Gredic zabio i tada nas je Amar vodio.
Bravo. Top prijedlog!!!!!!cikazubo je napisao/la: ↑sri avg 28, 2019 6:15 pmTreba mijenjati muziku prilikom proslave golova, vratiti zvuk lokomotive ili iskoristiti hype oko ove nove i jednostavne pjesme na tribinama koja je inspirisana Sejinom pjesmom “Mi smo Zeljini, Zeljo je nas”.
Isjeci onaj dio kada Sejo pjeva nakon refrena “oOoooOooo”, ludnicu bi pravili na stadionu s tom melodijom kao i u Zenici nakon utakmice s igracima.
Frajer nam je hladno poništio 3 gola i svirao nepostojeći ofsajd Zajmoviću za pobjedu kada je završilo 2:2. No, tada je bila u modi ona, da smo jaki i da građevinci znaju šta rade ni sudije nam ne bi mogle ništa.blueheart je napisao/la: ↑sri avg 28, 2019 6:32 pmDelegiranje ovakvih sudija sigurno donosi psihološku prednost igracima sarajeva... Fakat je vise smješno kako i kakve se sudije delegiraju od strane saveza... Ja nikada nisam jos cuo da je negdje utakmicu najvecih rivala sudio covjek koji je aktivno igrao za jedne.... A jos ce biti smjesnije kad se ponovi to isto...