Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub avg 24, 2019 4:05 am
PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet avg 23, 2019 8:08 pm
plavi brat je napisao/la: ↑pet avg 23, 2019 7:51 pm
Nisam primijetio da je neko pisao da Amar ima vecu platu od usrefa.Pa se ti nasao da demantujes.
Svi na pecaru !!!
Uski mora pasti !!!
Osim sto kamatari klub, valjda mu malo pa ima 8 milja eura platu za svaki trofej po 10 milja eura.
Pored toga se utalio u plate Dado, Ermin, Bogi..
Nema za sta ga isti nisu optuzili.
I onda dodju i pitahu jel bila plata, onako dobronamjerno..
Ja sve mogu shvatiti da ga i brane i da su zaluđeni njegovom pričušom,ali ne mogu Amara shvatiti da na sva usta prica kako pokusava objasniti igracima koji dolaze u klub i koji su na platnom spisku kluba,da je Želju prati i podržava radnička klasa koja radi i zivi od 5x manje plate od njegovih igraca a skoro 40x manju od njega samog...
S druge strane svakom ste treneru znali u marku platu i pametovali na sva usta kako ne zasluzuje od Adzema, Petrovica,Odovica, Krcmarevica pa cak i za Mulalica te kako oni nisu vrijedniji od kluba kao treneri a kada je Amar u pitanju, njegova plata i status je iznad svega pa cak i kluba...idete dotle da bi mu pojedini i gace skinuli. Niste realni. Amar nije Zeljo,niti bilo ko drugi!
A za transfere i talove, saznat cemo opet nekad za 10ak godina ko je hajrovo i od cega,samo sabura.
Danas jako teska utakmica,atmosfera i nabrijanost u Sirokom je njihovo trenutno najvece oruzje..nadam se nekoj nasoj frljoci od Veselog ili Krpica glavom iz prekida.
Ako je prosjecna plata 650 KM, onda Amarova izadje vrtgolavih 26.000 KM. Pazi to je neki prosjek.
Osim sto lazes, izmisljas, optuzujes.
Ko zna plate? Ja nikad nisam znao, niti lupao.
Sto se tice gore nabrojanih, Kostic i Krcmarevic moju podrsku nisu mogli imati. Dosle neznalice, gospodski nas opuhale,cim su im spucali tarabe na dovodjenje menadzerakig igraca, krenule se krize.
Ostale sam branio, branio sam da im se daju otkazi. Jer kao sto rece jedan "nisi ispunio cilj, otkaz". To nije posteno, ne mijenjas komercijalistu, pa kad ne stigne mjesecni par, ti mu otkaz das.
Morali su znati da ovo nije mjesto "preko pruge", nego najveci fudbalski klub. Nije isto suspendovat dostavljaca i Jovana Blagojevica. Blagojevic zaradi u toku suspenzije kao dostavljac u tri mjeseca.
Nisu znali!
Nemoj da me optuzujes. To sto opet vrijedjas legendu ovog kluba, i administracija dopusta njima na cast. Ima vas par, radite sta hocete svakako. Vi pameujete o platama, kamatama i sl. Ne zelim da budemu istom kosu, ja o tome nista ne znam.
Jer kao sto rece jedan "ne mozemo ih banovati, jer Amar kamatari klub".
Veceras cemo pobjediti zato sto smo bolji, kao sto smo bili dosta bolji i u proslih pet kola. Ne zabijamo vise iz frljoke, sad ekipa ima glavu i rep. Zato je zasluzan samo, Amar Osim!