Slažem se kad je magacioner počeo od Amara praviti neprijatelja kluba izgubio je dvije dobijene titule. A 3 gola u Mostaru u par minuta su najveći poraz u istoriji kluba.MrkiMedo je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 12:39 pmNe mozes nekom raditi lose i zeljeti zlo, a ocekivati da se tebi vrati dobro i da te negdje doceka “nafaka”. Kako im se naguzilo za licencu, tako me ne bi cudilo da im se omakne i nesto za titulu. A pogodite ko opet najvise ispasta zbog dvojice egoista koji su jako puno uradili za dobrobit naseg kluba ....
Kud ista napisamirzza je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 3:06 pmSlažem se kad je magacioner počeo od Amara praviti neprijatelja kluba izgubio je dvije dobijene titule. A 3 gola u Mostaru u par minuta su najveći poraz u istoriji kluba.MrkiMedo je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 12:39 pmNe mozes nekom raditi lose i zeljeti zlo, a ocekivati da se tebi vrati dobro i da te negdje doceka “nafaka”. Kako im se naguzilo za licencu, tako me ne bi cudilo da im se omakne i nesto za titulu. A pogodite ko opet najvise ispasta zbog dvojice egoista koji su jako puno uradili za dobrobit naseg kluba ....
Bivši se nikad nece vratiti u klub, ne dolaze na skupstinu ne dolaze na utakmice (veliki dio njih).
Dakle ili podrška trenutnim ili prijava za skupstinu i rušenje trenutnih.
Treba nam jaka opozicija a to dezerteri nisu.
Ne bi me cudilo i da za to dobijemo kaznuSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 3:14 pmJa sam bio tamo i dosao je glavni za redare i rekao da delegat zahtjeva da se raja sa JZ pomjere.
Svaka čast na ovom postu...U SEHARU!!!Plava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 3:16 pmSamo eto da i ja kažem još jednom čisto da se ne zaboravi ne daj Bože, daleko im kuća od Grbavice bila.
Ovim megamixovima i sličnim
Hvala jaraneteteac8684 je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 3:18 pmSvaka čast na ovom postu...U SEHARU!!!Plava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 3:16 pmSamo eto da i ja kažem još jednom čisto da se ne zaboravi ne daj Bože, daleko im kuća od Grbavice bila.
Ovim megamixovima i sličnim
A ne stvarate kult ti &co oko ovog što ti je na slici????????????????sastrane je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 9:53 amPsovanje Amara koji nas je ucinio najtrofejnijim klubom i najsretnijim navijacima je isto za bana.
Nemam nista protiv Misketa branio sam ga al kako vrijeme odmice sve mi je vise drago sto nisu vise tu. Stvarao se kult nevjerovatan i dalje se osjeti.. bolesno
To ti je ono kao sarajevo je trofejnije samo ih je malo stalo.blueboy je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 3:46 pmKad su kod nas na repertoaru ovako teške teme, odem kratko na pitarski forum i tako slatko se ismijem i popravim raspoloženje. Komentariše jedan brat posjetu ove sezone, pa mrtav-hladan ispali: "Nije mi jasno kako mi imamo puno više navijača u gradu, a Željo bolju posjetu".![]()
![]()
![]()
JZ?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 3:14 pmJa sam bio tamo i dosao je glavni za redare i rekao da delegat zahtjeva da se raja sa JZ pomjere.
Hvala tim puno mi to znači.
RokElsner44 je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 4:06 pmJZ?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon avg 19, 2019 3:14 pmJa sam bio tamo i dosao je glavni za redare i rekao da delegat zahtjeva da se raja sa JZ pomjere.