Pa nije svih 5-6 igrača bolje od ovih što igraju.fcz je napisao/la: ↑čet avg 15, 2019 8:38 pmFali njima koliko sam vidio 5-6 igraca ali nebitno.El_Nino je napisao/la: ↑čet avg 15, 2019 8:31 pmA ko im to fali molim te?
Priča igraju im juniori, a samo onaj mali u sredini. Odbrana kompletna, vezni red eto taj Đokanovič što igra, krila kompletna, napad evo ušao je i Ahmetović. Fali Oremuš i Rahmanović, a priča kao da pola tima nema.
Igraju dobro i ravnopravni su, ali daleko od tog da je ovo drugi tim ili da je oslabljen.
Poenta je da za nase uslove izgledaju bas prestrasno, i fizicki i takticki. Bice mnogo muka s njima ove godine.
Cuj Velida, MI smo dobili 4 zuta kartona. ***** li ti majku majcinu...
Nabraja Velid Dupovca, on svakako ne bi igrao, Letić je bolji od Pidre. Gavrić i Stanojević isti igrači.
Moramo mi opravdavat, kao joj dobri smo samo nas zajebe sudija il povreda. A da imamo malo više muda možda bi i mogli nešto. Dobro treba i iskustva i vrtit se u ovim krugovima i ovim tekmama par godina pa ganjat iskorak, ali i to teško kad se vazda useremo, kad nismo takvog pobjedničkog mentaliteta.
Svaka njima čast, dobro igraju ovaj meč, ali ni blizu da bi svih 5-6 igralo. A i ovo je dokaz kako bolje igraju drugi meč kad vide malo da se ne treba usrat i da bi možda i moglo.
Hus ofanzivno sve ili ništa, sviđa mi se to. Dva napadača, sve ofanzivni igrači u sredini tj.krila.