Rođak, jel to ta politika koja se treba voditi, bez megalomanskih projekata, 01.08 registrovan?RajaIzSarajva je napisao/la: ↑sri avg 07, 2019 3:19 pmZa Jug treba napravit plan za koji je potrebno 3-4-5 godina da se realizuje.Plavanacija je napisao/la: ↑sri avg 07, 2019 3:06 pmTreba ici utakmicu za utakmicom. I naravno bez euforije, jer nas ta euforija toliko puta spusti na zemlju. I dalje mislož da mi titulu ne mozemo uzeti(ugrizao sam se za jezik), i neka pritisak bude na drugima. Polako i smireno idemo kolo za kolom. Ocekujem prosjek na Grbavici 6-7 ljami, stim bi prvi bili u ligi i da dodje generalni sponzor. Ako ste za hajmo vrsiti pritisak da se jug gradi. Bitno je krenuti, sredstva ce se naci. Zamislite da Grbavica udje u 4 kategoriju i da se mogu igrati grupne faze Evropskoh takmicenja. Hajmo samo pozitiva...
Da nije bilo tih kako kazu nesposobni ljudi "megalomanskih projekata" kite bi ga i mi igrali na nasem stadionu, kite bi i repka igrala i idalje bi nam stadion licio na sve sem na stadion.
Pusti mi se suplje tu 5 godina, kakvih pet godina, bilo je pokazano i dokazano da kad imas intelektualno sposobne ljude, uspješne.. sve može kada god ti želiš.