Pare su na računu saveza, te isti još ne vrši nikakve aktivnosti sa tim novcem.
Klub je već reagovao na namjerno odugovlačenje.
Pare su na računu saveza, te isti još ne vrši nikakve aktivnosti sa tim novcem.
Pa zato i kazem ispeglace se i to. Ali da ima zatezanja, ima. Trenutno je samo to kocnica. Savez i niko drugi.Brkoo je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 10:59 pmKoliko ja znam, novac za krov istocne tribine je novac od UEFE, ne znam na koji nacin to savez misli blokirati. Ako i bude neki problem mi moramo odmah pritisak vrsiti na UEFU a ne na savez jer to nisu pare saveza..Budi Željo je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 10:31 pmKrovna kuca bh fudbala ne da pare zbog tuzbe CAS-u. Ali ispeglace se i to akoBogda.
Treba organizovat neko "spontano" okupljanje ispred saveza.Ne treba im dati mira.Brkoo je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 11:13 pmNe trebamo odustajati i praviti neke kompromise. Svakodnevno onda trebamo slati mejlove prema UEFI, vrsiti pritisak, objasniti ljudima da savez ne zeli da izvrsi uplatu itd. Do nas je, ako budemo pasivni i ako se budemo plasili i savijali kicmu pred savezom onda smo picke najvece i ne zasluzujemo ni krov ni nista drugo..
neko, nešto ??Zivim Zeljeznicar je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 10:57 pmGdje se kupuju karte u Zenici za gostujuću tribinu, prošle godine sam uzeo od nekog starijeg čovjeka.
Bit ce u udruzenju brate vjerovatno, a i na stadionu. Bit ce obavjestenje.Zivim Zeljeznicar je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 11:22 pmneko, nešto ??Zivim Zeljeznicar je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 10:57 pmGdje se kupuju karte u Zenici za gostujuću tribinu, prošle godine sam uzeo od nekog starijeg čovjeka.
Sigurno će moć i u Zenici, nisam iz Sarajeva, iz Doboja sam a pročito sam negdje da si i ti iz GračaniceAsharaK je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 11:25 pmBit ce u udruzenju brate vjerovatno, a i na stadionu. Bit ce obavjestenje.Zivim Zeljeznicar je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 11:22 pmneko, nešto ??Zivim Zeljeznicar je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 10:57 pmGdje se kupuju karte u Zenici za gostujuću tribinu, prošle godine sam uzeo od nekog starijeg čovjeka.
Hahahaha nemoj me nasmijavat ba, za ovakav jedan start mogu ti naci pet gdje gleda covjeka pored naseg sesnaesterca kako prolazi, **** vas vise i Amar i Senad pichka materinaRajaIzSarajva je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 9:31 pmhttps://youtu.be/6_ag85TRYhk?t=598
Jbg,nema ovo u statistici.
Jesam, komšije smoZivim Zeljeznicar je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 11:48 pmSigurno će moć i u Zenici, nisam iz Sarajeva, iz Doboja sam a pročito sam negdje da si i ti iz Gračanice
Ne kontam kakve veze ima ova zadnja recenica sa ovim?Hajde nadji jer ja to nisam vidio.Kospa je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 11:56 pmHahahaha nemoj me nasmijavat ba, za ovakav jedan start mogu ti naci pet gdje gleda covjeka pored naseg sesnaesterca kako prolazi, **** vas vise i Amar i Senad pichka materinaRajaIzSarajva je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 9:31 pmhttps://youtu.be/6_ag85TRYhk?t=598
Ma pun mi qrac branjenja igraca jer ih je doveo ovaj ili onaj, pa igraju za Zelju jbt. Da si pokazao neki pas ka bih rekao hajd, ali trcanje i borbenost od ovog truta. Stanic ispada ko iz tramvaja minimum 3-4 puta svaku utakmicu ali pavic je karinas zatoRajaIzSarajva je napisao/la: ↑sri avg 07, 2019 12:08 amNe kontam kakve veze ima ova zadnja recenica sa ovim?Hajde nadji jer ja to nisam vidio.Kospa je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 11:56 pmHahahaha nemoj me nasmijavat ba, za ovakav jedan start mogu ti naci pet gdje gleda covjeka pored naseg sesnaesterca kako prolazi, **** vas vise i Amar i Senad pichka materinaRajaIzSarajva je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 9:31 pm
https://youtu.be/6_ag85TRYhk?t=598
Uefa se javila savezu, savez rekao kako nismo ispunili sve procedure. Javila se nakon toga uefa nama, mi rekli da je sve na vrijeme zavrseno uz dokumentaciju. Savez naravno koci, rekli su nam pare prebaciti ukoliko povucemo tuzbu. Od krova bi nam jos para ostalo..
Ima stand za karte ispred tribine gdje smo mi. Ako s autom ides, sacekaj prvo da dodju nasi organizovano pa onda udji. Imas i parking i sve tuZivim Zeljeznicar je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 11:22 pmneko, nešto ??Zivim Zeljeznicar je napisao/la: ↑uto avg 06, 2019 10:57 pmGdje se kupuju karte u Zenici za gostujuću tribinu, prošle godine sam uzeo od nekog starijeg čovjeka.
Kad se ocekuje odluka casa?ti.ZE1921 je napisao/la: ↑sri avg 07, 2019 12:29 amUefa se javila savezu, savez rekao kako nismo ispunili sve procedure. Javila se nakon toga uefa nama, mi rekli da je sve na vrijeme zavrseno uz dokumentaciju. Savez naravno koci, rekli su nam pare prebaciti ukoliko povucemo tuzbu. Od krova bi nam jos para ostalo..
Da supci zato ne otezu, mozda kontaju prebijati eventualnu odluku preko krova... **** majku pa stvarno je taj savez organizovana mafija, sami su sebi svrha, za ostalo ih boli qrac.Dr. Adzem je napisao/la: ↑sri avg 07, 2019 12:48 amKad se ocekuje odluka casa?ti.ZE1921 je napisao/la: ↑sri avg 07, 2019 12:29 amUefa se javila savezu, savez rekao kako nismo ispunili sve procedure. Javila se nakon toga uefa nama, mi rekli da je sve na vrijeme zavrseno uz dokumentaciju. Savez naravno koci, rekli su nam pare prebaciti ukoliko povucemo tuzbu. Od krova bi nam jos para ostalo..
Fakat si muhanat lik.Ko tetka naka smeta ti svaka dlaka.