Kad bude derbi, razmontirat čitav sjevero-istok i napravit stajaću tribinu. Riješena frka.
Kad bude derbi, razmontirat čitav sjevero-istok i napravit stajaću tribinu. Riješena frka.
Ja ne mogu da vjerujem da naša uprava postavila onako glupe zahtjeve.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 9:47 pmKad bude derbi, razmontirat čitav sjevero-istok i napravit stajaću tribinu. Riješena frka.
Baklja se može bacit i pri izlasku, kad ne vide ni kamere a ni delegat. Napravis jednu bakljadu bas tik pred izlazak. Mi sve ko djeca. Dosadio mi ovaj naivni merhamet.
drago bi ti bilo da pitari igraju na Grbavici. Priznaj.Qooler je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 10:08 pmJa ne mogu da vjerujem da naša uprava postavila onako glupe zahtjeve.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 9:47 pmKad bude derbi, razmontirat čitav sjevero-istok i napravit stajaću tribinu. Riješena frka.
Garancija na 100.000KM, pa da ubace deset baklji na teren ode teren, ode ona plava umjetna trava. Glupo.
Dokaz da mi ne znamo cijeniti svoje kad nas pitari zbog 135 000 odbiju. Dakle toliki "pritisak" grada da je 35000 + šteta eto previše.
Znaju li oni kako je iskihati 1.200.000 za teren?
Sreća pa pite navikle sve dzaba, a mi dokazali da nemamo samopostovanja.
Opet je Glas razuma bio u pravu. Ja sma kontao ove nase budale lupile cifru, bankovna na vrijednsot cijelog terena itd...
A oni bi nas prodali za 35000 KM. Nevjerovatno.
Imamo sreće više nego pameti.
Sto se tice derbija i najavljnog divljanja. Senad Misimovic je bio pametan kada su čupali stolice pa je potisao ugovor na duplu štetu, koliko se sjećam sa portala info. Dakle štete je bilo 32000, a naplarili 64000 KM.
Eto kavog smo mi čovjeka imali. Hvala mu.
Ovi sada ni na najavljeno divljanje neće ništa poduzeti. Fuj.
Čekaj, problem je što se piše o tome, a nije problem to? Dakle nije problem što nas je uprava prodala za 35000KM, već što se piše o tome?bianco blu je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 11:01 pmdrago bi ti bilo da pitari igraju na Grbavici. Priznaj.Qooler je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 10:08 pmJa ne mogu da vjerujem da naša uprava postavila onako glupe zahtjeve.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 9:47 pm
Garancija na 100.000KM, pa da ubace deset baklji na teren ode teren, ode ona plava umjetna trava. Glupo.
Dokaz da mi ne znamo cijeniti svoje kad nas pitari zbog 135 000 odbiju. Dakle toliki "pritisak" grada da je 35000 + šteta eto previše.
Opet je Glas razuma bio u pravu. Ja sma kontao ove nase budale lupile cifru, bankovna na vrijednsot cijelog terena itd...
Sto se tice derbija i najavljnog divljanja. Senad Misimovic je bio pametan kada su čupali stolice pa je potisao ugovor na duplu štetu, koliko se sjećam sa portala info. Dakle štete je bilo 32000, a naplarili 64000 KM.
onda bi imao materijala da pišeš protiv uprave, ali evo ti si opet našao.
SMIJEŠAN SI!
Drago mi je cuti za godisnje i clanske.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 8:53 pmMa vala nisam ga buraz ni skontao da je bioAmar927 je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 8:37 pmKakav je crnjo??SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 8:29 pmA kako ih Ermin trpa, hajde pocni protiv Zrinjskog.
Idu fino clanske i godisnje danas, barem po prici raje.
Qooler je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 10:35 pmBaklja se može bacit i pri izlasku, kad ne vide ni kamere a ni delegat. Napravis jednu bakljadu bas tik pred izlazak. Mi sve ko djeca. Dosadio mi ovaj naivni merhamet.
Svi nesto ko vole Želju, a u njegov dom bi pustili najveće neprijatelje.
Eto volite sebe toliko pa pustite svoje najveće neprijatelje u svoj stan/kuću za 0.01% vrijednosti stana/kuće.
Nastranu sto nisam ni ja zato da pridju blizu Grbavice, svjestan si da i mi za koju godinu mozemo dovesti sebe u poziciju da nam zatreba AFH. Nek ga nova vlada obnovi mi uletimo u grupe gdje onda? Da nam oni preko svog lobija kojeg imaju zatraze 125k i jos 100k garancije.Qooler je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 11:06 pmČekaj, problem je što se piše o tome, a nije problem to? Dakle nije problem što nas je uprava prodala za 35000KM, već što se piše o tome?bianco blu je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 11:01 pmdrago bi ti bilo da pitari igraju na Grbavici. Priznaj.Qooler je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 10:08 pm
Ja ne mogu da vjerujem da naša uprava postavila onako glupe zahtjeve.
onda bi imao materijala da pišeš protiv uprave, ali evo ti si opet našao.
SMIJEŠAN SI!
To je za plakat. Ti se smij, ako možeš.
Joj teorija stare mi. Haj nas još uvjeri da je Zemlja ravna ploča, da je teorija evolucije glupost i da su postojali drevni vanzemaljci.Qooler je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 10:35 pmBaklja se može bacit i pri izlasku, kad ne vide ni kamere a ni delegat. Napravis jednu bakljadu bas tik pred izlazak. Mi sve ko djeca. Dosadio mi ovaj naivni merhamet.
Eto volite sebe toliko pa pustite svoje najveće neprijatelje u svoj stan/kuću za 0.01% vrijednosti stana/kuće.
De mi objasni kako je najbolji potez prodat se za 35000KM? I da li bi 100.000KM pokrilo štetu na travnjaku?kvalitet je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 11:28 pmJoj teorija stare mi. Haj nas još uvjeri da je Zemlja ravna ploča, da je teorija evolucije glupost i da su postojali drevni vanzemaljci.Qooler je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 10:35 pmBaklja se može bacit i pri izlasku, kad ne vide ni kamere a ni delegat. Napravis jednu bakljadu bas tik pred izlazak. Mi sve ko djeca. Dosadio mi ovaj naivni merhamet.
Razumijem zabrinutost, ali ti svjesno pljuješ po ljudima u klubu koji su napravili NAJBOLJI mogući potez. Da si ih odbio, bio bi papak, koliko god to tebi nije važno, postojimo mi u ovom gradu koji i dalje držimo do toga. Da su pristali na male pare, ja bih prvi kritikovao. Ovako je ispalo savršeno. A sad odvadi.
Moguće je da smo samo imali sreće, a moguće je i da je naša Uprava znala da su oni samo blefirali i da uopšte nisu ozbiljno računali na Grbavicu pa su onda i naši pokeraški "pratili". Ja sad mislim da oni nisu ni u jednom trenutku namjeravali igrati na Grbavici (svjesni su da bi ih njihovi huligani obrukali) nego su poslali zahtjev zbog javnosti, a ova priča da ih je odbila cijena je šuplja (uletio bi Skaka i Kanton lovu) i sad to koriste da nahajcaju svoje navijače protiv nas, da ih skrenu sa glavne teme. A glavna tema je da se nisu pobrinuli da igraju treće kolo na Koševu.Qooler je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 11:39 pmDe mi objasni kako je najbolji potez prodat se za 35000KM? I da li bi 100.000KM pokrilo štetu na travnjaku?kvalitet je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 11:28 pmJoj teorija stare mi. Haj nas još uvjeri da je Zemlja ravna ploča, da je teorija evolucije glupost i da su postojali drevni vanzemaljci.Qooler je napisao/la: ↑uto jul 30, 2019 10:35 pm
Baklja se može bacit i pri izlasku, kad ne vide ni kamere a ni delegat. Napravis jednu bakljadu bas tik pred izlazak. Mi sve ko djeca. Dosadio mi ovaj naivni merhamet.
Razumijem zabrinutost, ali ti svjesno pljuješ po ljudima u klubu koji su napravili NAJBOLJI mogući potez. Da si ih odbio, bio bi papak, koliko god to tebi nije važno, postojimo mi u ovom gradu koji i dalje držimo do toga. Da su pristali na male pare, ja bih prvi kritikovao. Ovako je ispalo savršeno. A sad odvadi.
I de više da se skinemo sa tog naivnog merhameta, ko bi bio papak. Nek budem najveći papak, ja nedam svoje(Željino). Bolje bit papak i sačuvat svoje, nego naivac. Evk slali ste portalima, jel iko objavio kakvi su oni papci?
Nije!
Jel iko im nabio na nos već počupane stolice?
Nije!
Kamo sreće da je uprava uz odgovor priložila prazan list i slike počupanih stolica. Sve bi se samo reklo, al ne mi trebamo bit raja, a papci neka jašu.
Zato moja KM neće otić jako dugo, sve dok ne budemo znali cijenit svoje.
Mi nismo povukli najbolji potez. Samo smo imali sreće.
Kad si tako pametan, de mi objasni na koji načn bi sanirao te rupe na hibridnom travnjaku. Prirodna trava naraste na tom dijelu, a šta sa onim hibridom? Zovno bi mašinu opet da je boca? Za koje pare? Kolko ono bi taj dio?