Meni je i Mehmed bio solidan juce, trku kompenzira mozgom, cesto neshvacen od nasih krila, ako se bolje spremi bice pojacanje.Minjore je napisao/la: ↑ned jul 28, 2019 11:07 amDado jucer mozda nas i najbolji igrac. Bekovi odlicni bez puno glupih ubacaja, samo konkretne stvari. Stoperi dobro zaustavili prekide i napade domacih, mada je moj dojam da nam fali visine u ekipi. Zec puno bolji na lijevom krilu nego na desnom, postao je funkcionalan od tog momenta. Krpic rutinski i borbeno, Veseli solidan. Mustafa unese brzi ritam u igru ono sto nam je falilo u prvom poluvremenu. Alispahic onako, mozda najsabija karika jucer.
Penal nad Krpicem ko suza, nad Mesom nije bio, Isakovic trebao 3 crvena dobiti najmanje.
Bravo Zeljo, bravo Manijaci, idemo dalje.
S većim dijelom posta se slažem, ali...Minjore je napisao/la: ↑ned jul 28, 2019 11:07 amDado jucer mozda nas i najbolji igrac. Bekovi odlicni bez puno glupih ubacaja, samo konkretne stvari. Stoperi dobro zaustavili prekide i napade domacih, mada je moj dojam da nam fali visine u ekipi. Zec puno bolji na lijevom krilu nego na desnom, postao je funkcionalan od tog momenta. Krpic rutinski i borbeno, Veseli solidan. Mustafa unese brzi ritam u igru ono sto nam je falilo u prvom poluvremenu. Alispahic onako, mozda najsabija karika jucer.
Penal nad Krpicem ko suza, nad Mesom nije bio, Isakovic trebao 3 crvena dobiti najmanje.
Drugi meč već ga nema nigdje.
2 boda x 1 utakmica x 33 utakmice + 10% = 72,6 bodova
Hvala
Sve se slazem osim za Mesu, juce je prekinuo dosta napada pametnim faulovima a i unosi smirenost u vezni red. Takodje i pretrcao je puno, a od njega jos vise ocekujem kad se spremi sto posto, samo da ga povrede zaobidjuMinjore je napisao/la: ↑ned jul 28, 2019 11:07 amDado jucer mozda nas i najbolji igrac. Bekovi odlicni bez puno glupih ubacaja, samo konkretne stvari. Stoperi dobro zaustavili prekide i napade domacih, mada je moj dojam da nam fali visine u ekipi. Zec puno bolji na lijevom krilu nego na desnom, postao je funkcionalan od tog momenta. Krpic rutinski i borbeno, Veseli solidan. Mustafa unese brzi ritam u igru ono sto nam je falilo u prvom poluvremenu. Alispahic onako, mozda najsabija karika jucer.