Lagano i bez vecih problema! Sipa i Kemo pretukli njihova dva spica,konacno! Pokusajte manje kenjati i navijati za klub koji volite,pokusajte se obradovati ovoj pobjedi umjesto sto psujete bezveze!
Idemo dalje...
Aferimbistrikboy je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 7:39 pmLagano i bez vecih problema! Sipa i Kemo pretukli njihova dva spica,konacno! Pokusajte manje kenjati i navijati za klub koji volite,pokusajte se obradovati ovoj pobjedi umjesto sto psujete bezveze!
Idemo dalje...
Bez obzira na pobjedu malo čim mogu biti zadovoljan. Prvi gol poslije lošeg šuta Zeca al ona udje onako jednom u milion slučajeva. Meni je nekako penal drugog Zeca generalno pokazatelj naše igre. Mladost nikad slabija, nije mi jasno kako su dobili u Mostaru. I dalje mislim da je idući vikend protiv Zrinjskog trenutak istine.
Veselog ne možeš staviti u istu rečenicu ne s našim krilima nego generalno u cijeloj ligi. Samo još da ima u kontinuitetu konkretan učinak top bi igrač bio.
Ma dajem mu glas uz Krpića za igrača tekme. Borio se, pokušavao, ima i asistenciju.
Ma ja mi bacamo negativnosti a vi Amarovci branite pristup i ismijavanje dresa, jer eto moze mu se.CURVA je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 7:37 pmI poslije kad su se zagrlili oslikava isto .Pustite vise te negativnosti, samo cekate da nesto lupate.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 7:30 pmOva panenka Zeca i reakcija Krpica poslije najbolje oslikava karakter i mentalitet igraca!