sub jul 27, 2019 11:54 am
CURVA je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 9:51 am
salle86 je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 2:38 am
CURVA je napisao/la: ↑sub jul 27, 2019 12:17 am
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prosli smo .... **** i Amara i sve .Nego ne mogu da vjerujem kako sam bio naivan mislio sam da nam je Zeljo ispred svega na ovom forumu ali vrijeme je pokazalo da nije .Od januara je krenuo sarkazam,moj zeljo i tako slicne stvari znaci 2 i pol mjeseca prije nego je i poceo proljetni dio bez da smo i pripreme poceli .
I ja sam mislio da nam je Željo najpreči.
Malo nam bilo drugo mjesto, kup. Haj reklo super daj bolje.
Kad ono "bolje" srijeda famos, druga Slavija, treća tošk...who is next ?
A "navijači" to pravdaju, vole. Jer sad imaju Amara.

pa sta fali Famosu ?mjera lagano dajemo golove ,sto bi el safunjo rekao danas samo moze cajnoslu
Tebi i takvima i jeste smiješno. A to što je Željo "zbog Famosa" ostao bez 1/3 godišnjeg budžeta, što "zbog Famosa" štete su nemjerljive na više polja (ne samo direktna lova već ime, koeficijent...), što "zbog Famosa" danas ne možeš nikog ozbiljnog dovesti...ali neka, treba šale šege, jer kad ne ide najbolje se praviti d-bil. Nekome je Željo igračka a nekome ko' član familije... al nejse prođe sve...
NEDIM SIJERČIĆ: "Mislim da naziv stadiona na kojem mi igramo, na kojem svi boravimo - hrpa betona, za mene je lično neprihvatljiv. Mi imamo nešto što smo sami izgradili, ono nije hrpa betona, to smo mi napravili, to mi i dalje pravimo..."