Eto da znamo kad uđemo u grupu.AdmirA je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 11:48 amHodžić: Stadioni nemaju uvjete za grupnu fazu, ali bi mogla iznimka za Grbavicu i Bilino Polje
https://sc.sport.ba/hodzic-stadioni-nem ... im-poljem/
Eto da znamo kad uđemo u grupu.AdmirA je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 11:48 amHodžić: Stadioni nemaju uvjete za grupnu fazu, ali bi mogla iznimka za Grbavicu i Bilino Polje
https://sc.sport.ba/hodzic-stadioni-nem ... im-poljem/
Ma razumijem ja sta ti govoris, istog sam misljena i stava... ali meni vala iskreno niko u i oko kluba trenutno nema kapacitet, a za to treba dosta ljudi, da pokrene tu pricu. Zato kazem mozemo samo usima mahati..Elegant je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 11:51 amOnaj projekat novog jug-a od bise uprave koji bi kostao oko 5. miliona KM je sasvim realan, a ruku na srce sklepati tribinu tipa 1-2 milona samo da bude tu i nije pozeljno. Zasto ne uraditi to kako treba da na duze staze, godinama, pa i mnogo dalje kluba ima koristi od toga. Treba stadion napucati da bljesti, sve da bude moderno, ne treba raditi reda radi.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 11:39 amProblem je sto se reklo bez megalomanskih projekata, dzaba sve brate moj, kapak su nam rekli i masi usima...
Samo se podsjetite da bi klub od rentanja prostorija sjevera, buducih istoka pa i juga imao stotine hiljada maraka godisnje.
Možemo mi više od toga. Krenuti skupljati ko miševi, puniti ćup, a kada dodju neki ljudi neka se ufate za to. Koliko god skupimo dobro će doći, a i pokazalo bi upravama u kom smjeru želimo da idemo.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 12:08 pmMa razumijem ja sta ti govoris, istog sam misljena i stava... ali meni vala iskreno niko u i oko kluba trenutno nema kapacitet, a za to treba dosta ljudi, da pokrene tu pricu. Zato kazem mozemo samo usima mahati..Elegant je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 11:51 amOnaj projekat novog jug-a od bise uprave koji bi kostao oko 5. miliona KM je sasvim realan, a ruku na srce sklepati tribinu tipa 1-2 milona samo da bude tu i nije pozeljno. Zasto ne uraditi to kako treba da na duze staze, godinama, pa i mnogo dalje kluba ima koristi od toga. Treba stadion napucati da bljesti, sve da bude moderno, ne treba raditi reda radi.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 11:39 amProblem je sto se reklo bez megalomanskih projekata, dzaba sve brate moj, kapak su nam rekli i masi usima...
Samo se podsjetite da bi klub od rentanja prostorija sjevera, buducih istoka pa i juga imao stotine hiljada maraka godisnje.
Drugi ljudi iz bivše uprave su radili oko stadiona i sredjivanja dokumentacije, kakav Miskeplavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 11:40 amSuti psovati ce ti onaj mali frustrirani lik ..