Ja ne gledam tv nikako ,da nije foruma ne znam sta bi . A ovde pojedini prozivJU da se ne pise
Ja ne gledam tv nikako ,da nije foruma ne znam sta bi . A ovde pojedini prozivJU da se ne pise
Sta ti je policajac ohani malo, koga ja trujem, nikad nisam pisao insajderske, nit baratam inace nekim insajderskim i nikad nista nisam slagao, nadji slobodno gdje jesam, smiri se ne znam sto si uznemiren tolikostruja je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 12:48 amJa opet kazem.Poserem se u usta tom tvom izvoru .Mjesecima čitam i šutim puštam te kako truješ ovdje.Više te neću puštati.Ako treba zatrpavaćemo do sabaha.Na svaku tvoju laž skačem za vrat .Pa izvoli nastavi.....zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 12:42 amJa i dalje stojim iza svega sto sam rekao samo sam te pitao eto da provjeris jel istina ovo za zalaganje na treningu. Kad smo.kod gg tamo ne ulazim godinama tako da ne pricaj gluposti molim te, ali helem nejse, da ne duzimo, zatrpavamo temu
To ti stvarno ne znam reciPaprika je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 12:56 amJeste pa zadnju cijelu platu primili igraci za Februar. Koliko im se sada duguje plata ?zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 12:01 amI jos sto sam cuo je da je Amar pravo zagrizao za titulu i da je svjestan da nam fale 1-2 igraca da se ukljucimo u borbu za istu, tako da bice jos pojacanja, ne znam da li se ceka septembar ili sta, ali pojacacemo se. Takodjer premije za svaku pobjedu igraca su stvarno ogromne, a i bonusi za titulu su poveliki za nase uslove. Amar je motivisan i nalozen za titulu, ja sam misljenja da nemamo ekipu za istu i da fali par igraca, ali eto vjerujem mu.
Jel im vraceno 30% obecano za plasman u Europu ? Nije.
Prema mojim knjigama
Čitav dan pišeš insajderske i još lažeš.To ti je osim mene reklo još pet šest ljudi.Upitaj Begana kad ga vidiš jesu li bile dobre kurava što mu je Ibraković u vakat sređivao.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 1:00 amSta ti je policajac ohani malo, koga ja trujem, nikad nisam pisao insajderske, nit baratam inace nekim insajderskim i nikad nista nisam slagao, nadji slobodno gdje jesam, smiri se ne znam sto si uznemiren tolikostruja je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 12:48 amJa opet kazem.Poserem se u usta tom tvom izvoru .Mjesecima čitam i šutim puštam te kako truješ ovdje.Više te neću puštati.Ako treba zatrpavaćemo do sabaha.Na svaku tvoju laž skačem za vrat .Pa izvoli nastavi.....zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 12:42 am
Ja i dalje stojim iza svega sto sam rekao samo sam te pitao eto da provjeris jel istina ovo za zalaganje na treningu. Kad smo.kod gg tamo ne ulazim godinama tako da ne pricaj gluposti molim te, ali helem nejse, da ne duzimo, zatrpavamo temu
Nije istina, Alispahic je daleko najlosiji po performansama, pa onda E. Zec. Nisam se zelio ukljucivati ranije, ali to sto ti je taj "izvor" za Sinana napricao nije istina. Sinan je veliki Zeljovac i jedva ceka da zaigra.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 12:11 amDobro druze smiri se, onda ocigledno da su slagali nekog od nas, ja i nisam rekao da je 100% istina nego da vjerujem svom izvoru. Kad vec pricas sa Sinanom pitaj ga jel istina da ima sedmicama najlosije rezultate koji se geldaju iz onog uredjaja s kojim treniraju.
Ja mislim da ti to može odgovoriti iz prve ruke ili evetualno poslije neke kafe sa dotičnim.struja je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 1:46 amČitav dan pišeš insajderske i još lažeš.To ti je osim mene reklo još pet šest ljudi.Upitaj Begana kad ga vidiš jesu li bile dobre kurava što mu je Ibraković u vakat sređivao.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 1:00 amSta ti je policajac ohani malo, koga ja trujem, nikad nisam pisao insajderske, nit baratam inace nekim insajderskim i nikad nista nisam slagao, nadji slobodno gdje jesam, smiri se ne znam sto si uznemiren toliko
U Zenici u nedelju veliki gradski derbi:
moguce, hvala, a je li istina da je imao ponudu iz turske ?storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 7:43 amNije istina, Alispahic je daleko najlosiji po performansama, pa onda E. Zec. Nisam se zelio ukljucivati ranije, ali to sto ti je taj "izvor" za Sinana napricao nije istina. Sinan je veliki Zeljovac i jedva ceka da zaigra.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 12:11 amDobro druze smiri se, onda ocigledno da su slagali nekog od nas, ja i nisam rekao da je 100% istina nego da vjerujem svom izvoru. Kad vec pricas sa Sinanom pitaj ga jel istina da ima sedmicama najlosije rezultate koji se geldaju iz onog uredjaja s kojim treniraju.
Maloprije si napisao da na gg ne ulaziš godinama. Ne provaljuj se više tite ti.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 9:21 amqooler i struja rado cu vam dati svoje ime ana gg.ba forumu pa iz mojih postova tamo provjerite da li pisem po zadatku i kakvo misljenje imam o tom portalu i forumu, blago vama kad se uzrujavate oko toga
Nebitno, ajd molim te da se ovde ne diskreditujemo medjusobno ili nekog trećeg bez dokaza. Pogotovo ne igrače koji se trude. Imamo dosta problema i bez toga.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 9:27 ampa i ne ulazim, mislio sam na postove koje sam davno pisao, nisi mi nesto inteligentansavatihotece je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 9:24 amMaloprije si napisao da na gg ne ulaziš godinama. Ne provaljuj se više tite ti.zeljeznicka21 je napisao/la: ↑čet jul 25, 2019 9:21 amqooler i struja rado cu vam dati svoje ime ana gg.ba forumu pa iz mojih postova tamo provjerite da li pisem po zadatku i kakvo misljenje imam o tom portalu i forumu, blago vama kad se uzrujavate oko toga