Fanzi je napisao/la: ↑pon jul 22, 2019 12:27 pm
Mirzza, moramo se boriti, popravljati i stremiti najboljem. Ako nešto nismo bili, ne mora značiti da nećemo biti sutra. Poređenje je OK, ali ne i ispravno do kraja. Bili smo servis beogradskim klubovima, a danas je otvorena prilika da ih premašimo.
Sve drugo je kapitulacija.
Gledaj, velike su ti ambicije, hoces da premasis jednu Zvezdu koja dobije prvaka evrope Liverpula.
Nije mi jasno kako ces ih premasiti kada tu jednu Zvezdu koja je drzavni projekat drzava sponzorise sa xx miliona eura, a mi nemamo nista.
Prva stvar nemas terene gdje ce djeca igrati, druga nemas trenere koji ce ih uciti, trece nemamo kondicionog u drzavi da valja, nasi igraci kada odu vani ne mogu da igraju jer su nespremni.
Moramo se staviti u realnost a to je da mi sa budzetom od 2 miliona eura ili koliko vec bez kampa ne mozemo nista. Mi treba da zadrzimo nasu djecu dovedemo djecu koja vrijede, da zadrzimo igrace tipa Zakaric i Miro i tek se tad mozemo nadati necmu u evropi.
Nazalost mi nismo u prilici da kao nekad kupimo sve sto valja u nasoj ligi, trenutno Zrinjski to radi.
Evo da si prije 3,4 godine pokupio nesto od ovih Vukotic, Serbecic, Memisevic, Peco, Besirevic (Radnik), Jasarevic (Krupa)... mi smo od sve te plejade igraca koja se isticala u malim klubovima uzeli Sinana Ramovica, a evo sada su dosla dvojica Eric i Bojo od kojih mnogo ocekujem.
Nama je Vukotic skup a nije skup Bogicevic koji nam izbije 2 titule koji nas kosta 15 bodova po sezoni, e ono jefitno je najskuplje a mi nikad pameti necemo doci.
Licno sam se nadao i zelio da rogati sjednu i dogovore se i pokore ligu ali rogovi su bili preostri i to je zavrsena stvar.
Mi para nemamo i nikad ih nismo ni imali, funkcionisali smo od pozajmnica i ti druze zelis da premasimo Zvezdu.
Svega mi na svijetu, nisi realan. Posebno ovako podijeljeni necemo naprijed, evo savez i ostala bagra to koristi i yebe nas od do... a mi smo se naguzili i primamo li primamo.