Jos jedan dokaz kako se razvodnjavmo.Nikako mi ne ide u glavu kako se nije moglo sjesti sa momcima sa 1921.ba i pokusati dogovoriti.da se realizuje ova ideja.Kospa je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 1:35 pmJa ne bih bas rekao da je podcast los, mozda se gosti u ovoj epizodi nisu proslavili ali to je tako, plus prva je epizoda.storm_raider je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 11:58 amKaze Culic na onom podcast-u da je bolje sto se pauziralo od europskih tekmi. Ovi sa gg.ba su nam nanijeli toliko zla svih ovih godina, a bremeniti novinar nastavlja. Strasno, a ovo ljudi sve gledaju i vide.
Podcast je los bio. Cuj da nam Kanton Sarajevo pokloni Jug..., pa kome je to kanton poklonio ista?
Ali svakako osvjezenje po meni, sta god je vezano za Zelju, toga nikad dosta.
Preporucujem svima da podrze momke i zaprate kanal![]()
I ako odigra tih 15 bice najbolji strijelac ekipe, sva prica o nama i ekipi staje tu...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 3:50 pmIskusni Ermin Zec povrijedjen.Sokiran sam.![]()
U malo realnijem tonu,sta drugo ocekivati od polovnjaka?Iskreno se pitam hoce li taj covjek odigrati 15 utakmica ove sezone?
Trebo bi i platu shodno tome primati onda, 350 minuta sezonski...Kospa je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 3:55 pmI ako odigra tih 15 bice najbolji strijelac ekipe, sva prica o nama i ekipi staje tu...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 3:50 pmIskusni Ermin Zec povrijedjen.Sokiran sam.![]()
U malo realnijem tonu,sta drugo ocekivati od polovnjaka?Iskreno se pitam hoce li taj covjek odigrati 15 utakmica ove sezone?
Bice, Articoolisan studio na tome neumorno radi.plava pruga je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 3:59 pmPozdrav svima . Zna li neko hoce li biti treca garnitura dresova?
Jos veca tuga,ako se to ispostavi tacnim.Bez obzira,po meni,za ovakve NIKAD ne treba biti mjesta u klubu.Dok god ih budemo dovodili,znacemo na kojem smo nivou.Kospa je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 3:55 pmI ako odigra tih 15 bice najbolji strijelac ekipe, sva prica o nama i ekipi staje tu...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 3:50 pmIskusni Ermin Zec povrijedjen.Sokiran sam.![]()
100% si u pravu ali to sto zelimo nema nikakve veze sa onim kakva je situacija u stvari.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 4:10 pmJos veca tuga,ako se to ispostavi tacnim.Bez obzira,po meni,za ovakve NIKAD ne treba biti mjesta u klubu.Dok god ih budemo dovodili,znacemo na kojem smo nivou.Kospa je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 3:55 pmI ako odigra tih 15 bice najbolji strijelac ekipe, sva prica o nama i ekipi staje tu...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub jul 20, 2019 3:50 pmIskusni Ermin Zec povrijedjen.Sokiran sam.![]()
Meni je sasvim ok dovesti nesto zrelijeg igraca,koji je od glave do pete profesionalac i kojem Zeljo nije zadnja "rupa na sviralu",a nikako ovakvi koji su s ozbiljnim fudbalom u svojoj glavi davno zavrsili,pa odoh malo kuci da se zaje.bavam.