Neka te.Pusti Hin malo
Kakve veze imaju godine sa stepanjemmohikanac je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 9:47 pmMogu otac da ti budem.
Omalovažavaš navijača Želje koji vjeruje u Amara Osima, sina Ivice Osime i našeg najtrofejnijeg trenera. Ulični riječnik i pokušaj uvrede. Sram te bilo!
Hadžija jel utorak sutra?
Kukala ti svedskA,usvoji mesajo10 je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 10:02 pmNazalost nisam u situaciju posto zivim 2,3k hiljade kilometera od Grbavice..mohikanac je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 8:37 pmsajo10 je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 8:13 pmKaze neko sve tiho, nema euforije.. pa kako ce druze moj biti euforije stoper se nije doveo od prosle sezone, dres neznas koji ci klub nosit cetiri dan prije pocetka, itd itd.. kakav razlog za euforiju..
Nafurat cemo se u petak i subotu i dosta.. 4-5k mozda i idemo dalje. Valjda izvucu pobjedu.
Hoces ti doci na utakmicu?
Nisam siguran,al ce biti sunce
UMRO1
3218,prihod 21345 KMPlava Porodica je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 4:45 pmMa 7-8 k
Željni smo svi Doline..
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
Sine, studente, piše se pisao a ne "piso". Tvrdo O.AsharaK je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 10:33 pm
Tebi da treba za jednu tekmu ko meni, studentu, vjerovatno ne bi ni na jednu doso. Prosle sezone evropske utakmice i 4 tekme u ligi na domacem terenu kao i 3 gostovanja. Ne lose za jednog studenta zar ne?
I da zaboravi ti rec, nije ti ovo gg, jezik za zube i ne odlucujes ti ko ce sta pisat, tako stoji u pravilima, i posto si me tamo prozivo, cak i identitet piso, ja cu ispast dobar, zelim ti dobrodoslicu.
Koga ja tjeram?
Jedan pogresan potez te vodi u provaliju sine. Samo jedan. Niko ne prica o pljuvanju, vrijedjanju. Zargoni poput tog sine ostavi sebi kuci, ili ce ti biti pa pa. Nadam se da ti je jasno. Dokoljencemohikanac je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 10:47 pmSine, studente, piše se pisao a ne "piso". Tvrdo O.AsharaK je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 10:33 pm
Tebi da treba za jednu tekmu ko meni, studentu, vjerovatno ne bi ni na jednu doso. Prosle sezone evropske utakmice i 4 tekme u ligi na domacem terenu kao i 3 gostovanja. Ne lose za jednog studenta zar ne?
I da zaboravi ti rec, nije ti ovo gg, jezik za zube i ne odlucujes ti ko ce sta pisat, tako stoji u pravilima, i posto si me tamo prozivo, cak i identitet piso, ja cu ispast dobar, zelim ti dobrodoslicu.
Hvala na dobrodošlici i aBd da ove sezone dođeš do jubilarne desete utakmice na Grbavici. Mašala. Svi smo mi radnička klasa, bar većinom.
I kako misliš, "jezik za zube"? Ima određeno koga smijem pljuvati, vrijeđati, psovati? Uputi me malo.
Admiru pises idi na gg, jedan od boljih clanova foruma. Znamo svi sto smo presli sa gg ovdje. I ovdje neko daje sebi pravo da tjera i nesto.
Provalija je pretpostavljam ban? Prijetiš? Je li ovo forum Željinih navijača, tvoj privatni ili nečiji drugi? Gdje su ta pravila da pročitam, ako možete postavite ih da svi vidimo.AsharaK je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 10:51 pmJedan pogresan potez te vodi u provaliju sine. Samo jedan. Niko ne prica o pljuvanju, vrijedjanju. Zargoni poput tog sine ostavi sebi kuci, ili ce ti biti pa pa. Nadam se da ti je jasno. Dokoljencemohikanac je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 10:47 pmSine, studente, piše se pisao a ne "piso". Tvrdo O.AsharaK je napisao/la: ↑pon jul 15, 2019 10:33 pm
Hvala na dobrodošlici i aBd da ove sezone dođeš do jubilarne desete utakmice na Grbavici. Mašala. Svi smo mi radnička klasa, bar većinom.
I kako misliš, "jezik za zube"? Ima određeno koga smijem pljuvati, vrijeđati, psovati? Uputi me malo.