Odakle sad da smo dobili ove dresove i to sa Ziraat Bank?
Odakle sad da smo dobili ove dresove i to sa Ziraat Bank?
Ma sumnjam da je sa Zirat bank.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jul 13, 2019 11:32 pmOdakle sad da smo dobili ove dresove i to sa Ziraat Bank?
To nekom drugom pricajte. Ovo sad dole ne mislim na tebe da razumijes odmahmamba21 je napisao/la: ↑sub jul 13, 2019 11:41 pmValjda nam je i nakon ovog danas jasno da nas mrze svi, docekani cemo biti na noz u svakom gradu, budite sigurni. Pogotovo od ove dvije ekipe koje su se vratile u nasu ligu.
Svi kao jedan moramo biti, a i bit cemo!! Ovo sto pokusavaju uvesti neke podjele "mi" "vi", mozete ali samo na forumu.
Ma sprda se lik i sa nama i sa Klubom.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sub jul 13, 2019 11:57 pmKaze ovakve greške nisu karakteristicne za ove igrace... zajebava on nas, nema druge...
Je li moguce da je 100 i nešto stranica napisano danas ??
Vjerovao ili ne, jeste. Evo i ja bas gledam.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sub jul 13, 2019 11:57 pmKaze ovakve greške nisu karakteristicne za ove igrace... zajebava on nas, nema druge...
Je li moguce da je 100 i nešto stranica napisano danas ??
100 stranica danas ispisano??storm_raider je napisao/la: ↑ned jul 14, 2019 12:14 amVjerovao ili ne, jeste. Evo i ja bas gledam.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sub jul 13, 2019 11:57 pmKaze ovakve greške nisu karakteristicne za ove igrace... zajebava on nas, nema druge...
Je li moguce da je 100 i nešto stranica napisano danas ??![]()
Sta se ba pljuje o cemu pricas?sahmat je napisao/la: ↑ned jul 14, 2019 12:15 amŽelio bih da kritikujem administraciju foruma na sport1, ako je ikako moguće da se ne dobije ban?
Želim reći zašto je zabranjeno da se hvali trenutna uprava fkŽ?
Zar nam nije u koristi da Želji bude bolje? Zašto se brišu postovi kad ova uprava nešto uradi npr. za ove dresove i za ugovor sa no.1?
Zašto se banuju pojedinci kad se suprostave i kažu svoje mišljenje o Senadu ili nekim drugim?
Zašto se ne reaguje kad se ovdje laži pišu i pljuva po trenutnoj upravi?
Zašto se oni koji šire laži i dalje tu?
Gospodo, ovo je forum FUDBALSKOG KLUBA ŽELJEZNIČAR, a ne vašeg mišljenja!
A ja sam bas zelio da ih pohvalim, a ne znam ko su momci. Prije svega sto trpe one koji hvale trenutni saziv UO i NO, a nemaju se cime pohvaliti. Meni je nejasno odakle im volja. Ovo sto si ti napisao odista nema nikakve veze sa zdravim mozgom.sahmat je napisao/la: ↑ned jul 14, 2019 12:15 amŽelio bih da kritikujem administraciju foruma na sport1, ako je ikako moguće da se ne dobije ban?
Zar nam nije u koristi da Želji bude bolje? Zašto se brišu postovi kad ova uprava nešto uradi npr. za ove dresove i za ugovor sa no.1?
Zašto se banuju pojedinci kad se suprostave i kažu svoje mišljenje o Senadu ili nekim drugim?
Pa ako su sve sjebali zasto se klub nije ugasio?plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jul 14, 2019 12:18 amSta se ba pljuje o cemu pricas?sahmat je napisao/la: ↑ned jul 14, 2019 12:15 amŽelio bih da kritikujem administraciju foruma na sport1, ako je ikako moguće da se ne dobije ban?
Sta su to dobro uradili?
Sve od kako su sjeli pa do sad su sjebali i gurnuli u pizdu materinu
Jel ih treba pohvaliti radi toga
Treba ih jebat
Svi napolje