Ma ja, znaš li ti kad je bio Maribor. Je li to ne trebamo napredovati, daj nam majice reći ćemo, ma bili smo jednom šta se žalite.
Podignut je nivo bio.
Ma ja, znaš li ti kad je bio Maribor. Je li to ne trebamo napredovati, daj nam majice reći ćemo, ma bili smo jednom šta se žalite.
Qooler je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 10:46 pmsalle86 je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 10:39 pmANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 10:29 pmI ne morate gospodo nikad dolazit nit clansku produzit ako su vam pojedinci bitni. Da je Kijametski dan i da sve gori okolo pronaci cete me na sjeveru na vrhu iznad gola. Da sam jedini na stadionu , pa jedini Boze moj.
![]()
![]()
Dobro pitanje, reklama našeg shopa koji ustvari nije nas.Durgo je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 10:49 pmPo meni su prosle godine bili bolji. Jos kada na to dodam da Selimovicu idu pare... debelo cu razmisliti o kupovini..
I jos jedna stvar, ako na prsima nosimo link fan shopa koje ce/je eventualno uzeo Selimovic... jel to znaci da nam je on Generalni sponzor? Ili mu to dajemo "pride", sto bi narod rekao...
Psiholosko stanje zvano afekt. I naravno da sam otiso i tad. I nije mrsko trazit postove stare preko godinu, da bi pokusali spustit svom drugu Zeljovcu i to mi je najbolnije u svemu.salle86 je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 10:39 pmANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 10:29 pmI ne morate gospodo nikad dolazit nit clansku produzit ako su vam pojedinci bitni. Da je Kijametski dan i da sve gori okolo pronaci cete me na sjeveru na vrhu iznad gola. Da sam jedini na stadionu , pa jedini Boze moj.
![]()
Ja mislim da nas niko od političara u zadnjih 30 god nije ovako silovao u mozak. A svi znamo šta smo preživili od istih.damirfile je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 10:51 pmDobro pitanje, reklama našeg shopa koji ustvari nije nas.Durgo je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 10:49 pmPo meni su prosle godine bili bolji. Jos kada na to dodam da Selimovicu idu pare... debelo cu razmisliti o kupovini..
I jos jedna stvar, ako na prsima nosimo link fan shopa koje ce/je eventualno uzeo Selimovic... jel to znaci da nam je on Generalni sponzor? Ili mu to dajemo "pride", sto bi narod rekao...
Cupali su stolice na sjeveru i cekali da neko nesto progovori... I sad mi u glavi ona cura sto vrati stolicu...iguita je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 9:48 pmHoce li administracija smiriti ovog morona ili pravdate ove nebuloze tastura huligana.Evo sad ce Borac na Grbavici pa bujrum na sjever ili istok pa probaj cupati stolice i pozivaj na sukobe i krv.Bujrom mangupe na baterije .Ti ces balavac nekom sugerisati nasilje i krv.Pokri se usima.**** te i Amar i Senad.Qooler je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 9:38 pmPrijatelju, jesi ti bio na sjeveru zimus kad je jug bio zatvoren zbog snijega ili kazne...ne sjecam se. Ja ti garantujem da je sekunda falila, kad su stolice počete da se čupaju da je neko progovorio, gotovo je. To ti je bilo sedmicu dvije prije puča.
Ovakva podjela da se pravda nemoguće izaziva revolt i to nije šala.
Ne zaboravi ljubicaste Patrick hahaahvobznazna2 je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 11:04 pmPrije Maribora smo imali. Puma, Diadora,joma,itd...
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
Da i ljubicanstvene..SIMA_SIMAU je napisao/la:Ne zaboravi ljubicaste Patrick hahaahvobznazna2 je napisao/la: ↑pet jul 12, 2019 11:04 pmPrije Maribora smo imali. Puma, Diadora,joma,itd...
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
Ja se nadam da nije tekst Grbavice na dresu