Da li si gledao proslu polusezonu?salle86 je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 12:45 amHoćemo li protiv Borca imati 3 udarca u okvir gola ?
Ja bih ga na posudbu opet.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pet jul 05, 2019 10:17 pmA hoce imati mjesto u ekipi bar po 20ak minuta ?
Abid je u Sloveniji, potpisao prije par dana ..
Nista od Adzema jer mu menadzer ne zeli raditi sa FK Zeljeznicarom...SirAlexFerguson je napisao/la: Muamer Adzem je jos uvijek bez kluba, mislim da u ovoj situaciji moze posluziti i ne bi bilo lose da bude tu, pa nek se bori za mjesto.
Hvala Bogu, prvo jer je los igrac koji nema kvalitet za Zelju a uz to mu je menadzer seljacic sa kojim nikad ne bi trebali da saradjujemo..Tacne informacije je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 9:22 amNista od Adzema jer mu menadzer ne zeli raditi sa FK Zeljeznicarom...SirAlexFerguson je napisao/la: Muamer Adzem je jos uvijek bez kluba, mislim da u ovoj situaciji moze posluziti i ne bi bilo lose da bude tu, pa nek se bori za mjesto.
De smisli sta bolje ba,nece ti proci ta prica da Husara nece s nama da radi.Tom covjeku je taraba odavno na Grbavici.Tacne informacije je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 9:22 amNista od Adzema jer mu menadzer ne zeli raditi sa FK Zeljeznicarom...SirAlexFerguson je napisao/la: Muamer Adzem je jos uvijek bez kluba, mislim da u ovoj situaciji moze posluziti i ne bi bilo lose da bude tu, pa nek se bori za mjesto.
Adi je od prvog dana docekan na noz od onih koji su ciljano to potpalili. Kasnije kada mu je samopouzdanje palo, obicna raja se primila. Decko ima sve i to se vidi nakon sto je otisao iz Zelje.Durgo je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 1:04 amI njega je doveo Sasa Papac kojeg smo otjerali. Adija je ubio pritisak, a sigurno je kvalitetniji bio od 80% tima u tom trenutku...cikazubo je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 12:29 amIma ono najbitnije za moderni fudbal, snagu, brzinu, skok.
Koristan na stoperu i beku podjednako, mi ga ismijavali, spustili mu samopouzdanje da ni na treningu nije glave dizao, a covjek odradi korektno ugovor u pet puta jacem klubu od Zelje i evo nove nagrade, osvajac kupa Portugala.
A Stana, Sinisa, Pavic i slicni mogu samo sanjati ove klubove i pare i to u bas dubokom snu.
Pa tako je,jos malo pa cemo traziti ostavke i cistacica jer eto nisu po nasem ukusu.Kultura navijanja kod nas ne postoji,sve se svodi na "mrs iz kluba","odlazi" itd.Strpljenje nula posto nazalost,za bilo sta i onda pricamo mi smo navijaci,a ustvari najmanje navijamo realno,puno vise seremo po klubu,ko god se ljutio al to je cinjenica.Jebemo majku igracima nakon jedne slabe utakmice a trenera tjeramo poslije dvije slabe.Krcmarevic je najpametniji covjek,frajer je sam skonto gdje je dosao i sam otisao,nije lud da radi u ovakvim uslovima,da njemu krezubi navijaci u pokusaju jebu majku.Pa Hamburg ispadne u cvajtu i opet pun stadion bude,mi igramo finale kupa ,nema 1000 ljudi kazu nista im ne znaci.Definitvno nam trebaju casovi o navijanju.storm_raider je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 10:03 amAdi je od prvog dana docekan na noz od onih koji su ciljano to potpalili. Kasnije kada mu je samopouzdanje palo, obicna raja se primila. Decko ima sve i to se vidi nakon sto je otisao iz Zelje.Durgo je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 1:04 amI njega je doveo Sasa Papac kojeg smo otjerali. Adija je ubio pritisak, a sigurno je kvalitetniji bio od 80% tima u tom trenutku...cikazubo je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 12:29 am
Ima ono najbitnije za moderni fudbal, snagu, brzinu, skok.
Koristan na stoperu i beku podjednako, mi ga ismijavali, spustili mu samopouzdanje da ni na treningu nije glave dizao, a covjek odradi korektno ugovor u pet puta jacem klubu od Zelje i evo nove nagrade, osvajac kupa Portugala.
A Stana, Sinisa, Pavic i slicni mogu samo sanjati ove klubove i pare i to u bas dubokom snu.
Nikada necu prezaliti ono tjeranje jednog Papca. Fuj.
Ta ce on ... taaaa ce on, veze nema... ***** ja taj Aves, daj Aves da ga pojedemo hahaha e to smo miCharlie Sheen je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 10:20 amDajte ba nije se frajer mogao sadtaviti i nije docekan na noz u startu, u krupi je dobro odigrao i svi smo svrsavali dok nije kasnije izgubio talenat pa se nije mogao sastaviti.
Ako mu je samopouzdanje palo zbog 2,3 k ljudi na stadionu onda pisaj tog igraca.
Hoces da kazes da je dobar bio u FKZ? Daj ba nemojte me zajebavati, imao je gorih utakmica od Livaje i poteze za rubriku vjerovali ili ne.plavi kanarinac je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 10:29 amTa ce on ... taaaa ce on, veze nema... ***** ja taj Aves, daj Aves da ga pojedemo hahaha e to smo miCharlie Sheen je napisao/la: ↑sub jul 06, 2019 10:20 amDajte ba nije se frajer mogao sadtaviti i nije docekan na noz u startu, u krupi je dobro odigrao i svi smo svrsavali dok nije kasnije izgubio talenat pa se nije mogao sastaviti.
Ako mu je samopouzdanje palo zbog 2,3 k ljudi na stadionu onda pisaj tog igraca.