Nema to veze jedno sa drugim.ublehas je napisao/la: ↑uto jun 25, 2019 2:46 pmNe drug, problem je što će se pojaviti manjak na blagajni od 700.000,00 KM ili što će se stvoriti nova obaveza od 2,2 mil. KM, a oni koji su davali pare na ruke će se ispariti.Kospa je napisao/la: ↑uto jun 25, 2019 2:21 pmMeni nije uopste problem ako su igraci saglasni da se daje po sistemu minimalac+ na ruke. Problem je sto ce za par godina doci neki pametnjakovic u Zelju i reci kako se tad radilo nezakonito, kako su ovi prije lopovi bla bla, a nije svjestan situacije kakva je bila.plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto jun 25, 2019 12:28 pmMa kad bolje razmislim i treba se desiti ambis pa valjda bi tad ovi sto poticu nelegalno shvatili da MI ne možemo tako.
Posto mi nismo sposobni da vlastita govna drzimo u svojoj avliji ja ni jednoj garnituri uprava ne bih preporucio ovakav sistem. Ne zbog straha nekih inspekcija, kazni itd, nego upravo zbog nekih izdajnika iz vlastitih redova.
Drugo su Zrinjski i Široki jer njima niti ulazi inspekcija, niti oni daju klupske pare na ruke. Te pare što oni dadnu ne uđu u klub uopšte. Slično je i sa TC, Radnikom ili MDK.
I maleni će uskoro morati platiti poreze na pare koje su davali na ruke...
To sto smo mi dozivjeli sa tim dizanjem sa blagajne to ne bi malo dijete od 10 godina uradilo.
Razlika se isplacuje u kesu, do kojeg je doci relativno lahko uz pomoc sa strane, postoji dosta nacina na koji se to moze razraditi