SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:59 pm
jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:57 pm
Ujko je napisao/la: ↑sub jun 22, 2019 9:54 pm
Ukoliko je zalba usvojena, mi ipak nemamo sansi da igramo, jer je izvlacenje parova vec zavrseno...
Ali, u tom slucaju, otvorile bi se vrlo siroke mogucnosti trazenja naknade za izgubljenu dobit zbog
neigranja, slabljenja koeficijenta koji ce imati negativan uticaj u buducnosti itd....Za dobar advokatski tim,
to bi bio lak posao, pa bi se lagano moglo desiti da u finansijskom smislu prodjemo i bolje, nego da smo
igrali. Naravno, neke stvari su nenadoknadive, sav onaj adrenalin i navijacka euforija vezana za takve
utakmice, medjunarodno iskustvo koje igraci sticu, predstavljanje u Evropi....Da ne pominjem sve one
frustracije kroz koje smo prolazili tokom ovog mucnog i teskog procesa....Ipak, treba biti dosta skeptican
oko ovakvih nagovjestaja, jer, uz, duzno postovanje, cisto sumnjam da sa takvih instanci informacije cure...
kako ovo? ako je zalba usvojena, onda mi moramo igrati... sa ili bez izvlacenja...
Ako je zalba usvojena onda moramo igrati...fino je pisalo na kraju izvlacenja da parovi nisu konacni.
Eh samo je problem gdje bi mi upali u rasporedu. Mi da smo odmah dobili licencu bili bi nosioci.
To i jeste osnovni problem...UEFA vrsi izvlacenje parova na osnovu podataka koje dobijaju iz fudbalskih saveza....
Oni su od naseg fudbalskog saveza dobili spisak timova, na osnovu koga su, u zavisnosti od koeficijenta, zavrsili
zrijebanje...Za njih je tu prica zavrsena... Cinjenica je da nas tu nije bilo, na tom spisku...Zasto ? Savez nam nije
dao licencu, sto je u konacnici isto kao da smo osvojili npr. deseto mjesto na tabeli...Na kraju ce biti izmedju nas i
saveza, UEFA ce tu biti samo mediator...