čet jun 20, 2019 9:26 pm
Ja nikako nisam bio zadovoljan novom upravom, pogotovo jer je stara bila vrhunska, a i način na koji su došli je ispod svakog nivoa.
Dokazali su da su smotani. Ovde ne govorim o svima već o personifikaciji te uprave, Selimoviću.
Pored toga vjerovao sam da Amar Osim naš najbolji trener, naša nada. Sve do danas.
Kako je Amar Osim odgovoran za dovođenje ove uprave, sasvim je logično da je ovih 6 mjeseci potpuno njegova odgovornost, a eto imao sam nadu da ćemo bar biti dobri u sportskom dijelu, ponavljam sve do danas.
Amar Osim živi u nekom prošlom vremenu. On je šutnuo kapitena juniora, a dovodi nam odreda ne znam kako bi ih nazvao.
Dakle od danas sam mišljenja da je Amar Osim potpuni grobar budućnosti FK Željezničar. Ubija nam sve u klubu, a sve sam nekako razumio, al da nam ubija mladost na terenu to ne mogu prihvatiti.
Šta da i osvojimo titulu?
Šta ostaje poslije Amara Osima?
Samo spržena zemlja!!!
Minusi u klubu i uništena mladost i djeca koja 14 godina treniraju da jednom zaigraju u Želji. I to najbolje od njih, a da im ne daš ni jebenu šansu. Kapiten juniora da je najgori, bi trebao dobiti bar nekoliko minuta u nekoliko Kup utakmica. To je ako ništa iz poštovanja prema njegovim treninzima.
Amar Osim da osvoji Ligu prvaka za mene je od danas nepoželjan u klubu! Sve ovo oko uprave sam nekako trpio zbog eto trenerskih vrlina, al on živi u prošlosti i ubija svaku budućnost FK Željezničara.
Živim za dan kada ne bude dio Želje, više ni kao skupštinar.
Zadnja izmjena:
Qooler, dana/u čet jun 20, 2019 9:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.