Znaš li oko koje se cifre radi?Premier je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:39 pmDobro ti znas stopostofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:13 pmEto Turci su glupi, mi ne možemo na njega ozbiljno računati, a oni kao mogu? O čemu pričamo.objasni mi kako neki klub zeli mehremica, kako smo mi doveli husica i pozdera, kako mamic uvaljuje igrace koji ne vrijede u pola cijene koliko ih proda...puno faktora igra tu ulogu od menadzera pa nadalje.Ja samo zelim reci da je Sinan vise puta bio povrijeden i kad je trebalo nije mogao igrati, a za pare mozemo od njega mozemo dovesti nekog barem u rangu s njim ili boljeg.
PLAVI Bentley,brrrrrr brrrrmbojamora je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 6:35 pmS kojim autom je išaoGlas Razuma je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 5:57 pmMoze li neko da potvrdi da je Alispahicu menadzer novinar i glavni urednik ss.ba portala, Beganovic?
Da li je zato sa Amarom nedavno isao autom na utakmicu?
Da li je to vracanje usluga preko Zelje zbog tekstova protiv gospodina Misimovica?
I onda kažu sportski segment nije napredovao
AsharaK je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 7:18 pmhttp://sport.ske.ba/novi-gojak-u-zelji- ... aditi-osim
Ptico ipak je ovo u pitanjumamba21 je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 8:24 amteşekkür ederim
Taj dio nisam gledao i ne znam sta je rekao po tom pitanju. Ali znam da za zadnje kredite niko nije zalozio vlastite mjenice pa ni onPratimsamoPlave je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 8:27 amPregledao do kraja.
Za jedno je upravu, previse se stvari iznosi iz kluba. Portali jedva cekaju da nas ocrne, naveo je primjer FKS gdje kako kaze plate kasne, ali niko ih ne spominje. Nisam viidio njihov izvjestaj sa skupstine, vjerovatno nisu uradili prevod..
Ovo ostalo je optuzivanje, kako su oni nesto a prethodnici nisu. Optuzio ih je iskljucivo za jednu stvar a to je pisanje izvjestaja, gdje kako on kaze je ubacen transfer Sabanadzovica, a npr dug prema dobavljacima nije, razlog da se dobije plus.
Uglavnom nije se previsr osvrtao na buducnost, vise je pricao o proslosti. Uglavnom bice tu ako klubu zatreba pomoc.
U nekom periodi za kredit je zalozio vlastitu mjenicu. I to je to otpr.
Optuzio ih za uzaludno pravljenje planova npr juga jer je neizvodivo, kako nisu izvrsili primopredaju.
Terzic kaze veze nije imao o poslovanju u prethodnom periodu (period od kad je Gredic predsjednik postao) , pricao o sastancima i eto.
Ima znanje, treba ulagati u njega u svakom mogućem smislu.RokElsner44 je napisao/la: ↑sri jun 19, 2019 7:37 pmTesko da Madzid moze uraditi bilo sta. Manji od Šabana, a kilaza tu negdje.