"...na trenutak, i pomislim da si sada neka druga..."
Vala da jedva cekam utamice, cekam...
Grbavicu pogotovo..., najezim se i kada pomislim na Ljepoticu...
Samo mi reci jesi li u taj milion uracunao kamatu ili ide milion plus kamata ?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 10:34 pmDruze, ako se stvarno tako misli onda treba dici glas kontra njega. Ja sumnjam u tu pricu pa ispade Amar hoce da nas ugasi. Amar bi volio uzeti titulu sada nego milion u to sam siguran.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 10:31 pmNe moze me Bog ubijediti da se ovo sve ne radi namjenski. Dovoljno je samo pogledati sta su lihvari uradili sa gigantskim firmama radi lokacije zemljista i sve je jasno... Znaci ko zna sabrati dva broja, nije tesko zakljuciti sta je cilj pojedincima i na sta se ide... Amar je postao grobar ovog kluba
Sve ok, svako ima pravo na svoje misljenje.kokoška je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 11:52 pmSamo mi reci jesi li u taj milion uracunao kamatu ili ide milion plus kamata ?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 10:34 pmDruze, ako se stvarno tako misli onda treba dici glas kontra njega. Ja sumnjam u tu pricu pa ispade Amar hoce da nas ugasi. Amar bi volio uzeti titulu sada nego milion u to sam siguran.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 10:31 pmNe moze me Bog ubijediti da se ovo sve ne radi namjenski. Dovoljno je samo pogledati sta su lihvari uradili sa gigantskim firmama radi lokacije zemljista i sve je jasno... Znaci ko zna sabrati dva broja, nije tesko zakljuciti sta je cilj pojedincima i na sta se ide... Amar je postao grobar ovog kluba
Predstavili smo prije par dana neke projekte koji mozda mogu pomoci Klubu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 8:05 pmNa koje projekte mislis?Nesto nisam u toku...Univerzalac21 je napisao/la: ↑ned jun 16, 2019 7:58 pmSkupština je iza nas, mislimo da je vrijeme da krenu neke pozitivne priče koje će povezati navijače i Klub. Lijepi projekti su nam u planu te se nadamo da će ovaj forum biti polazna tačka ovih planova i da ćete nas svi podržati.
Trebaju nama obojca.
Zadrzati Ermina, pokusati Lendrica dovesti, i Krpica prodati slobodno. Uz to dodamo Subica i to je vec solidna ekipa, sta se spominjao Kvesic juce u izjavama, zna li ko sta vise?
To bi najbolje bilo
Morao sam se stresti kad sam procitaoRokElsner44 je napisao/la: ↑pon jun 17, 2019 12:24 amZadrzati Ermina, pokusati Lendrica dovesti, i Krpica prodati slobodno. Uz to dodamo Subica i to je vec solidna ekipa, sta se spominjao Kvesic juce u izjavama, zna li ko sta vise?
Nek preporuci menadzera Ibrahimu Sehicu
Lenglet,Ndidi,Lovren,Valbuena,Jedvaj,Pogba stariji ako ga ne mozemo prodat za bar 300hilj onda nez
Hajmo se uporediti sa komsijama,oni imaju Lazica u odbrani,mi imamo bogicevica. Lazic je 2 klase iznad ove lige. U sredini imaju Stanojevica koji moze pojesti ove nase veznjake.El_Nino je napisao/la: ↑pon jun 17, 2019 12:47 am
Hajmo malo o Amaru kao treneru.
Fino ga je vidjeti ovakvog.
Ova njegova da ćemo biti bolji nego prošle sezone ima smisla.
Prvo, teško da može biti gore![]()
Drugo, ostaju isti igrači. Kontinuitet u tom smislu imamo. Sigurno da znači određeno vrijeme provedeno skupa što trenera, što ekipe.
Da je ovo limitirana skupina, jeste. Da je ovo BundesLiga, nije. Baš zato smatram da uz 4 dobra pojačanja ova ekipa može biti dosta bolja. Ali pojačanja u svakom smislu te riječi. Da uporedimo s komšijama koji su prošle sezone bili loši a ove su osvojili duplu krunu, a ekipu im čini večina igrača od prošle godine. Znači moglo bi se biti konkurentno.
Ali uvijek ima ali...
Treba prvo dovesti 4 top igrača koji će biti nosioci igre. Tj. Treba pameti, treba novca.
Treba sniziti ego i igrače kao što su Bogi, Stana, Dado, klupirati. Da igraju samo kad nužda zahtjeva.
Treba i napredak vidjeti, bez obzira na dovedene igrače koji bi trebali donijeti napredak, trebamo dobiti napredak i u ovim sadašnjim. Mene iskreno ova stavka najviše i brine, jer taj napredak proljetos nije viđen. To je i do trenera i do igrača.
Zavaravat se neću i sa sigurnosti tvrditi da će biti bolje. Jer smo upoznati s limitima ekipe i koliko su nas nervirali do sad. I najradije bi ih se sviju riješio, ali očito je to sada nemoguće.
Sezonu sam već sada otpisao i ne očekujem mnogo od nje.
Ali na kraju opet ima nada. Ako čovjek izgubi i nadu onda je mrtav.
Ma slago nihad....