RokElsner44 je napisao/la: ↑pon maj 27, 2019 10:46 pm
Sumnjam da ce se Manijaci oglasiti.
Zasto ne ? Pa oni su ti koji bi prvi trebali pokrenuti neke stvari u nadi za bolje sutra. Meni jedino smeta sto pojedinaca, Manijaka, koji su tjerali upravu i galamili po drustvenim mrezama, sad nema nigdje. Volio bih cuti njihovo misljenje jer je tu bilo dosta starijih ljudi/momaka koje sam postovao i gledao na njih kao na pametne momke.
Ljudski je grijesiti, ali greske treba priznati, prihvatiti i pokusati promjeniti. Manijaci svoju gresku, tjeranjem prosle uprave kako bi se doveli ovi koji su dosli, ne mogu popraviti. Trenutna uprava svoju gresku, nase neigranje europskih utakmica ove godine koje donose puno novca za nas, ne mogu popraviti, ali mogu i moraju nadomjestiti. Ako ostaju.
Nacina ima, ja sam siguran da ima i dva miliona maraka nisu neke pare. Za ljude koji bi da vode nogometni klub, nisu i ne trebaju biti neke pare niti pretjeran izazov da se to nadomjesti. Problem trenutne uprave je nacin na koji su dosli i gubitak povjerenja od strane navijaca. Ja kad se sjetim utakmice protiv Sirokog, jeza svaki put. Raja od usta odvajala za Istok. Mislite da bi ovima dali toliko para ? Naravno da ne.
Ono sto mene najvise boli jeste Amarova uloga u svemu ovome. Nisam pametan. Necu da prihvatim da je on taj koji bi Zelju prodao za sitnu pare i koji bi nas sve izdao. Jebote koliko sam se radovao zbog Zelje dok je Amar bio trener, a sad ovo. Stoji i ona da para vrti gdje burgija ne moze i da vrijeme mijenja ljude pa ako se to desilo Amaru, onda sto dalje od kluba. Kad vidim i gledam s kakvim ljudima je slavio ulazak u klub, strah me.
Sramota je sto jos uvijek niko nije izisao pred navijace. Ja danas nisam jeo citav dan, a nisam ni postio. Sad pijem pivu na prazan stomak, a to ne valja

Boli njih ***** ocito za navijscima, a to su pokazali vise puta. Celavog covjek iz 1921 ekipe, nek ne zamjeri sto se ne mogu sjetiti imena, cijenim vise nego bilo kojeg uposlenika naseg kluba, a oni su ga udaljili sa Grbavice jer im se moze. Branili su savez, cestitali pitarima.
Mi svi, sami sa sobom, u svojim glavama, moramo rascistiti i skontati ko za koga navija. Mene savrseno boli ovo malo sramote u gacama ko ce biti u upravi, ko ce biti trener, cime se stolice ciste i ostale gluposti. Ja volim Zelju i zbog njega ne mogu docekati prvu orijateljsku da se nasikiram kako opet niko ne moze centrirati kako treba. Ko nas jebe sto smo bolesnici, al braco skontajte se da nam je Zeljo uznad svake uprave, trenera i bivseg igraca.